Stalker.
Printable View
Stalker.
Ghost Recon Advanced Warfighter
veoma dobra igra, ako imas zivaca ;)
E ja ne znam dal sam već spominjo ovo al ima neki nesretni Asterix i Obelix iz 1996 kojeg ja tražim ko budala da downloadam a nigdje ga ne nađoh! Daj jel zna neko gdje ima ili jel može pokušat probat naći za mene... ?
Pitaj u Oldies. Fulo si podforum
probaj operation flashpoint,staro ali predobro.= Citat =:
Izvorno postao DR.Neo
i probaj ne podivljati i razbiti monitor kad te ubiju jednim metkom pred sam kraj misije...
¸Tražim igre slične Diablu 1 i 2...
Čuo sam da su Sacred i Divine Divinity prilično dobri, jeli itko igrao?
Sacred ti je preodlična.
Divine Divinity ima borbu jako sličnu Diablu ali ostatak igre je puno dublji, dijalozi,questovi, istraživanje itd.
Da, ide čak toliko daleko da bi ja prije DD stavio među "punokrvne" RPG-ove, a ne hack and slash.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
tražim igre nalik age of empiresu da je igram prek neta i da je multiplayer
Postoji li neka Final Fantasy igra za pc , a da se ne igra na netu?
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
empire earth 1,2 (3 ne) , stronghold crusader (nije bas kao aoe ali je zakon :thumbs2: )
Jel mi može neko preporučit neki RPG tipa Bauldurs Gate ili Temple of Elemental Evil, onak klasika, imaš likove, ideš okolo, ubijaš, level upaš ih, obavljaš questove... Samo ne Neverwinters Night 2 please, to sam igro :D
icewind dale(meni se ne sviđa, al dobro meni se ne sviđa niti jedan party based rpg)
Joj jel nije to ona staaaara igra? Ono po snijegu kad ideš okolo...?= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Uzmi si Dungeon Siege(jedinicu jer duja sucka),igra koja mi se od svih rpg a koje sam igrao najviše/najbolje urezala u pamćenje.
Yup, sedmica i osmica... a ranije nastavke možeš i na emulatorima igrati.= Citat =:
Izvorno postao vex
Samo pazi koju verziju imaš
Nema devetka? :(
Sedmicu i devetku sam igrao prije par godina , dok sam imao playstation.
Probao sam s emulatorom , ali nije to isto ..
Igra slična SWAT4.... trebam
rainbow six, ghost racon, sum of all fears, i ostali spin offovi
Raibow six su pređeni. Koji je zadnji Ghost Recon? Onaj za PS3?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
GRAW cvaj
Danke.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ljudi jel zna neko da li ima uopće neki Yu Gi Oh za PC u kojem se može kartati sa svima kartama? Igram onaj Power of Chaos već par godina i dosadno mi je gledat tih 750 karti koje imaju sve tri igre zajedno... :(
Igraš Joey the Passion? O_o
Da, preko Hamachija s još jednim forumašom :D= Citat =:
Izvorno postao Maja
neka igra slicna vampire the masqurade jedinici?
evo igram dvojku i ne svidja mi se...
igro sam i NN2+Exp i odusto nakon pola sata nakon sto sam pronasao sve za onaj sajam... jednostavno mi je dosadno...
ali vamp the masq jedinica >>> :pray:
Uzmi Anachronox
Nema baš nekakve veze s navedenim naslovom, ali je odličan RPG godinu dana mlađi, kojeg su mnogi propustili.
thx, iskusat cu je... :wink:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N