Nemam ja ništa protiv škoda (osim imena, boga ti koji retardluk), nego što je dosta vozača koji vozi iste nenormalan.
Često mi se to događa i s vozačima clia, doduše.
Printable View
Nemam ja ništa protiv škoda (osim imena, boga ti koji retardluk), nego što je dosta vozača koji vozi iste nenormalan.
Često mi se to događa i s vozačima clia, doduše.
:) When you put it that way...i ja sam imao par ludih susreta. Među jednima je i moja teta u feliciji.
i moj stari je govorio "bježi od škode i od renoa četri, ljudi koji to voze su ludi" :D
clio je valjda nasljednik katrice hehe
Moj stari je tako govorio za ljude čija silueta kad voziš iza njih odaje da nose šešir.
šta ste toliko zapeli za skodu..
nemam nista protiv nje, ali nevidim zbog cega je bolja od ostalih auta u istoj klasi?
Pa nije bolja, samo nije ni lošija. Vjerujem da su današnji auti svi tu negdje, proizvodni procesi i završna obrada su se unazad par godina dosta unaprijedili, stoga svakom generacijom dobivamo sve bolje i bolje aute. Škoda ima (je imala) samo nezasluženu "lošu" reputaciju kao nepouzdan ili neznam kakav auto a sve zaslugom drugog svj. rata koji ju je doveo na rub propasti, s obzirom na ono što je bila prije.
igzekli.
nije ni bolja ni lošija.
sve je to tu danas.
apsolutni agree :thumbs2:
Pa da, stvar je samo osobnog izbora ili nešto što te veže za prošlost. Par kvarova tu i tamo nisu nikakve referenca da je auto loš.
Evo ovakav je škodilak mog oca
Baš smo nekidan ja i otac pričali, da imamo love uzeli bi ili ovu noviju Octaviu ili Mazdu 6 (a meni su oba auta predobra al Octavia je ipak Škoda... :D)
zaboravio si zatvorit haubu ili to tak normalno ima toliko lufta? o.o
Ma nije to naš, samo je to ova boja i ovaj model, 1.4 MPI. Ali sve osim ratkapa je isto. :)
Ne, ne i ne... Uzeo bi to tvoj tajo u solo aranžmanu. Baš ti imaš para za takav tutač. xD= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Inače, da imam viška para i da ga nisam škrt redovno održavat i tankat, uzeo bi si...
http://img338.imageshack.us/img338/513/38420005.jpg
...ovakvu ljepoticu, potpuno identičnu ovoj na slici. Prelijep tutač!
ufff
mrcina!
Normalno da ne bih ja plaćao. Ali se mene pitalo za boju molit ću lijepo :D Tad sam još bio malen ali eto, i ja imam utjecaja na to. Bez moje i bratove suglasnosti nema kupnje... :D
Ima tu i majčca utjecaj... zbog nje nismo uzeli hrpu boljih auta nego Fiat Regatu :s A kasnije smo to prodali susjedu i kupili Škodu Fabiu koja nas vjerno služi već 10 godina :D Ali što se mene tiče, da sam ja na njegovom mjestu uzeo bih Octaviu (još da imamo love, eh).
Normalno, tu bih se dvoumio između Mazde 6 i Opel Insignie, al eto.
Btw. ova novija Fabia mi je ružna, izgleda ko degradirana verzija.. nečeg.
Insignia je mrak auto. :thumbs2:
Reko je otac da nije nikad vozio išta slično, vratio se kući sav sretan i tužan jerbo ga nije mogao priuštit :)
+1= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Također, slika iznad samo u plavoj boji. Skoda Octavia RS-P: Unique Australian Skoda Revealed. Malo stariji članak, al provjerite prtljažnik :pray: Brijem da bi stvari gurao oko toga :)
Svoj život sam posvetio da je imam jednog dana ( ne istu ovu iznad, nego RS obićnu), samo naravno ne ovu liniju nego neku novu koja će doć. S obzirom kolko je prva linija Octavie bila na tržištu, pa su izbacili Tour kad je došla druga generacija, pa sad ta druga ima Tour jer je doša redizajn, odnosno ovaj gore na slici koji je aktualan. Jedva čekam da izbace novu, baš me zanima kaj će smislit.
Inače, da sam još dublje džepa...Superb. Twin door sistem, puuuuno mjesta odostraga i naprijed, auto je krstarica. Fascinirala me završna obrada, vrata su dvostruko brvljena i još imaju nekakve gume sve oko, kad zatvoriš vrata čujeć tak duboki bump da imaš osjećaj da možeš potopit auto i niš ne bi prošlo.
Obožavam kod novih auta rukom prelazit preko svake linije, opipat kvalitetu materijala, izvedbu...to stvarno puno govori o bilo kojoj marki automobila. Zato me prodavači uvijek čudno gledaju zašto preispipam cijeli auto xD
Pure SEX!
Preglomazno da bi bilo sportski auto.
Nikako nikako !
indeed.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
sviđa mi se više nego ove skode bre!
Meni netreba auto za ganjanje, nego da znam da imam 200 konja pod haubom, da izgleda super i naravno da mogu povuć kad treba, nije da je baš toliko ogroman, inače ne bi radili takve aute s takvim "pedigreom". Moja 207-ica je teža od Octavie od starog lol. Nije sve u ganjanju i jurenju, sigurno neću driftat s njime. Bottom line, da hoću jurilicu kupio bi za iste novce nešto manje i ganjao se.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ovo je više za familiju, da me ekipa vidi sa ženom (i s vremenom i djecom unutra), te kako furam auto koji pomalo "odudara" od ostalih na cesti, to je sve. I naravno, da moja osobna satisfakcija bude nevjerojatno zadovoljena. Gledam ovakav auto (i ne samo taj, nego i slične) jer mislim da će to u neko buduće vrijeme biti u mom cjenovnom razredu kupovnih mogućnosti. Da sanjarim, onda bi tu poćeo bacat svakakve aute :)
@Systematic Reverse: A joj, nemreš uspoređivat dizajn od Isignie i Škode, prevelika je razlika. I meni je Insignia naravno ljepša, pogotovo Sports Tourer OPC, ali opet, to je sve stvar osobnog mišljenja. Frendu se npr. sviđa al nemože smislit on felge na insigniji opc :)
Ajmo malo smijeha, žena za volanom :D
Pa ti vozi terenac bez 4X4 pogona :)
Meni su mazde vrh... Samo daju premalo opreme za svoju cijenu. Prije par tjedana sam vidio novu mazdu 3, 130k kuna, prekrasan auto... I za 130k kuna nema alu- felge u opremi :(
Kia Pro 'Ceed ima 17" alu i 7 Jahre jamstvo. I ljepsa je od Mazde 3. I dolazi iz Koreje. Ou jea!
Moja je bila skoro...falilo je jedno pola godine al mi se nije dalo čekat :)
Ako bi vec morao uzeti karavana onda bi to bilo ovo :D
Ma prebolesno. Btw. poznat mi je ovaj lik od nekud, samo neznam di sam ga već vidio...
Škoda mi izgleda brutalnije.
Bilo bi fora furat samo nabrijane karavane. Octavia, Legacy, 159, Insignia...
A ne :) Meni osobno su neki karavani ljepši od limuzina. Sjećam se kad sam jednom prilikom vidio Octaviu RS karavan (slučajno je opet octavia :) ), crvenu, spuštenu sa bijelim felgama. Ono, instantni hard on. A da ne pričam o ostalim karavanima...Legacy izgleda da se smrzneš.