Koju recenicu sam gore napiso :D
Ajde, valjd netko zna?
Koliko stete to moze covjeku napravit, bas je inčrsting..
Printable View
Koju recenicu sam gore napiso :D
Ajde, valjd netko zna?
Koliko stete to moze covjeku napravit, bas je inčrsting..
20 damagea on hit, 10% za critical.
Mogu kickflip.
AAAAAAAAWWWWWWWW
YYYYYYYYYEEEEEEEEEE
GJ
majstoro avatar <3
Da Pingvin zna Sakija :O
Dodjem s posla, pun kurac mailova, sms-a itd, tek saznam preko interneta da mi je tetak danas ubijen u Svedskoj
http://politisktinkorrekt.info/2011/05/ ... -badplats/
Jebeno
Moja sućut bro.
Moja sućut. :(
Da u ponedjeljak netrebam doć u školu! :)))))))))
Ček ček ubijen il poginuo? Moja sućut u oba slučaja.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Mafia hit, reklo bi se. A ono u sustini svi su znali cime se bavi, lik ionako nije ni dana u zivotu radio a sva je moguca auta iznad 100.000 k eura provozao.
Znao je navratit ovdje do dvaput godisnje tak da se nismo nesto bas dobro znali ali bio je ok lik. Vise je taj cijeli grad iznenadjen nego svi mi ovde jer valjda se u tako mirnom mjestascu desi neko ubistvo svakih 5-6 godina
22878 :)))))))))))))))))))))))))))
edit: oglaf u bookmarksima? bravo. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Lauryn_Hil ... ontroversy
that takes lot of balls= Citat =:
I am sorry if I am about to offend some of you. I did not accept my invitation to celebrate with you the birth of Christ. Instead I ask you why you are not in mourning for Him in this place? I want to ask you, what have you got to say about the lives you have broken? What about the families who were expecting God and instead were cheated by the Devil? Who feels sorry for them, the men, women and children damaged psychologically, emotionally and mentally by the sexual perversions and abuse carried out by the people they believed in? Holy God is a witness to the corruption of your leadership, of the exploitation and abuses which are the minimum that can be said for the clergy. There is no acceptable excuse to defend the church
I onda vidiš ovo:
http://today.msnbc.msn.com/id/3731101
Al ko je taj lik?
satanist nekakvi.
crko dabogda
Quake Live sad radi savršeno na Operi, superiška, idem odma bacit partiju.
Pankreas je zakon, prvi bend koji je pio sa publikom, skoro su me i napili mater im ^_^
Za vrijeme koncerta ili nakon?
nije mi jasno kako bend može bit s publikom i to da nabije određene pojedince.
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Oboje :D
Dobar dio demo bendova odavdje obavlja oboje.
Podsjetio si me kad je tako frontmenu iz jednog benda doletio grudnjak iz publike pa ga je koristio ostatak veceri kao kravatu.
Vlasnica se nazalost nije javila. :)
Also, spavao 14h, propustio festu i afterfestu. Odvijali su se 10min hoda od moje kuce.
Nije da sam potpuno zaboravio da sam se jučer trebao naći s frendovima i ići na rođendan.
Biće batina.
ne brini, ne ljuti se domar slavko
Puzzle Agent je jedna od boljih igara koje sam igrao u zadnje vrijeme. Sve na mjestu - interesantne i raznovrsne zagonetke, interesantna priča s mrvom humora i supersimpatičan karikaturni crtani grafički stil. Ko nije igrao nek nabavi.