Još malo pa rođendan, a već se njupaju kolači i fini ručkovi
:pray:
Printable View
Još malo pa rođendan, a već se njupaju kolači i fini ručkovi
:pray:
Srpski thread na /v/ :pray:
Svaki dan mozes naletit bar na tri threada koja preuzmu balkanci= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
/b/ su bosanci preuzeli.
Skuzio da je jucer na koncertu Kolonije bilo vise ljudi nego na svim prijasnjim koncertima u zadnjih mjesec-dva u Baski.
A prije su bili Elemental, Guiliano, Ban & njegovi, Belan & njegovi, Bare & njegovi.
:(
7.7. Dječaci u Puli :gitara:
Nemam vise Monstera. :(
lol, sve više-manje isto smeće. Elemental su poprilično loši i monotoni uživo, Guiliano je estradni proljev, Ban i Belan su snimili sveukupno 5-6 dobrih pjesmi prije jedno 25-20 godina i od tada žive na njima, a Bare uživo je nevjerojatno naporan sa kreveljenjem, makar Majke imaju najbolji glazbeni repertoar od svih navedenih.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Go kart je jedna od najvecih zajebancija ikad. Kako to ide, ja sam se sokirao. Jedva cekam opet¨! Prvi puta sam vozio s bratom i kumom i bogami su imali problema da me stignu.
Weee dobio bod i prvi put nakon cetvrtog razreda proslo odlicnim lol :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Nova GT stranica, brutala.
Danas sam po prvi put probao burek s mesom (nemojte!). Žalim, bureče sa sirom, ali morat ćeš biti svrgnut.
Burek i je samo s mesom.
Nikad nisi jeo burek, are you even serious?
Bio je musliman prije ili još gore, vegeterijanac.
Napravio Runescape account bezveze, onda skužim da dobiješ 14 dana membershipa. OH SHIT sad to moram iskoristiti.
Al' prilično je napredovala igra.
hriste isuse koliko je ovo megadobro
E da znas da se slazem s tobom.= Citat =:
Izvorno postao hansi
+1
IT'S CAPS LOCK DAY!
Ti shvaćaš da je ova izjava glupost A klase?= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Inače i meni je burek s mesom draži od bureka sa sirom ali u zadnje vrijeme mi teško pada na želudac pa ga ne jedem previše.
Djed mi ima gangrenu. Morat ce mu amputirat nogu. Crnjak. :/
Lol, teleporteri za svaki grad su oko 500 golda, ne moraš više ni hodat nigdje.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Najlakši MMO ikad.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Volim valjat gluposti kad se najedem kikirikija.
Babić na osobnoj izgleda ko žena. :)
This. Ostalo su pite.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
U krivu si
Počet ću benat ljude koji nemaju pojma o jezicima i razlici između istih.
Nije bitno kako se neka hrana zove. Bitno je da valja.
Nisam pratio temu a i prijasnje rasprave na ovu pricu, jesi i ti jedan od onih koji burek oslovljavaju burek s mesom a sirnicu burek sa sirom? Bas me zanima= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Da, jer se tako kaže :)
Burek s mesom, burek sa sirom. To je pravilno.
.
Istina= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
To samo u Hrvatskoj moze biti. I Maloki, ocekivao sam vise razuma od tebe jer si pekar ;_;
Pa samo Hrvatska i je bitna.
Ja nikad nisam nikoga čuo da govori sirnica. Pa ni pekare.
Pekare ne pricaju, silly
Pa ni šiptare.
Moj buraz govori. U Crikvenici je dobio 2 sirnice djabe jer je rekao "Dajte mi dvije sirnice".= Citat =:
Izvorno postao hacker