Spoznah da cu vjerovatno past prvi kolegij za sada. Programiranje. Skupa sa jos 40 ljudi s faksa. Od 66.
Printable View
Spoznah da cu vjerovatno past prvi kolegij za sada. Programiranje. Skupa sa jos 40 ljudi s faksa. Od 66.
:))))))))))))))))))))))))))))
Ne ideš valjda na FOI? :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ma ne. Odjel za Informatiku na Sveucilistu u Rijeci. Kako je to sjeban faks, boze mi oprosti...
Čekaj, znači onaj program šta je radio kako treba nije bio dobar jer se izvrsava 8 ms? Toga ni kod nas nema. Mislim, na algoritmima se traži kod nas procjena kompleksnosti O(nešto) i takve stvari, ali nema baš ovakvih gluposti.
Da. Takve umisljene profesorice obozavam. Radis neki banalan primjer na vjezbama, onda ti na kolokviju uvali kurcinu sa programom di imas 15 minuta razmisljat kako i sta napravit i 20 minuta za napisat kod. Likovi koji programiraju i to im je posao nisu stigli na proslom kolokviju sve napravit, a mi ostali, 90% 0 bodova, i onda smo svi mi krivi osim profesorice. Na drugoj godini kod iste, prolazi 5 jebenih studenata. Danas pisem 2. kolokvij, i sve mi se cini da ne bude dobro.
A ne znam, onda više vježbat preko praznika i to. Ja sam recimo imao jebačke sreće šta sam dobio dodatnu šansu da prođem elektroniku na ovom našem faksu pored Vere Gradišnik, ali takva šansa ti dođe jednom u životu, ne možeš se ni nadati takvim stvarima. Mislim, sve bi to bilo ok da vas traže da se napravi to i to, ali natjerati program da to isto kraće izvršava je već drugi par rukava. To već traži jako dobro poznavanje C++ i dostupnih funkcija i klasa u njemu, a ja imam osjećaj da se vi još mučite sa elementarnim stvarima.
Najgora stvar je sto ja nakon vjezbi dodjem doma i idem proci sto smo napravili, tj. rjesit ostale zadatke koje nam je zadala, i neznam ih ni zapocet. Onda 2 dana razbijam glavu i na kraju odustanem, kada pitam nekog na faksu, nitko ne rjesava...
Ako mi da nekakvu drugu priliku, tipa da popravim 1. ili 2. kolokvij, super, platit cu sve instrukcije. ALi cisto sumnjam da hoce, posto je umisljena do boga.
And it's official.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Btw. spoznah da ako sam sebe quotas, to je isto da si lajkas status na FB-u. :(
Nije. Ovo bar ima neku svrhu.
A dobro, u pravu si. :D
Btw. dala mi je 0 bodova iz onog zadatka jer nisam znao objasnit par linija koda. A vidio si koliki je program. :D Kolokvij je takodjer bio u zescem kurcu, jednu listu razdjelit u 2, pored uzlazno i jos par funkcija. Za 40 minuta se ne moze stici, a jos ima i pravilo da ako ti se program ne pokrece, tj. ima debug error, da je automatski 0. Jeej. :)
:scared: d fak.
http://www.myfacewhen.net/uploads/20...-with-fire.jpg
Steamshovel Harry, najbolja igra svih vremena, mozda je jedino uvod predug.
:pray:
http://www.e4.com/game/steamshovel-harry/play.e4
autotunean narator ftw :rotfl: :rotfl:
Od ujutro radim na šanku u slastičarni.
Bolje da odem nešto ranije spavat.
Lol ipak radim tek od ponedjeljka, nisu im došle police il tak neš.
Inače radim sa samim ženskama, tako da ću tamo biti resident trap.
I nekako sam retardirano uspio istegnut ruku na motoru, jebemu sve.
Misliš skuteru?
Dobro, skuteru. :(
Išao sam ga parkirat na pločnik pored slastičarne i nemam pojma ni ja kako istegnuo ruku. Pro.
http://forum.bodybuilding.com/showthrea ... 191&page=1
Ahahah, moraš se s vremena na vrijeme podsjetiti ovoga :)
51 osoba od 78 je pala programiranje na faksu. Kako ona misli organizirat nastavu iduce godine s nas 50 ponavljaca + novoupisani. :pray:
mislis da je bilo drugacije prijasnjih godina?
Je. Ove godine je bilo svega 10-ak ponavljaca, a nagodinu ce bit 51.. :pray:
http://www.yomodel.com/contest/125?jun32012
Ne vjerujem :rotfl:
Da ce mi izgleda bit prosjek 4.4 i da necu nigdje vise moc izvuc bod ffffffffuuuuuuuuuu
Pitaj nastavnike iz nekih glupih predmeta tipa informatika ili vjeronauk ako imaš :)
Problem je sto imam 10 odlicnih,dvi dvice(fizika i matematika) i dvi cetvortke(biologija i hrvatski),stim da su mi povecali ocjenu iz biologije i hrvatskog zbog prosjeka,a iz matematike i fizike imam same dvice :D= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Jej, konačno sam našao odličnog zubara :)
Lol, evo meni ne fali ništa za prosjek ali nitko ne bi poklonio ništa da ga jebeš. Možda eventualno vjeronauk izvučem na pet.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Danas smanjujem ocjenu iz teh. crtanja i osnova elektrotehnike gotovo sigurno, bilo 4 a sad će 3 zbog nemogućih teka koje bih trebao prepisat u tri dana :( . Meh.
Zar su vam toliko strogi profesori pa da ti vjeronauk bude 4 :D,mi smo iz vjeronauka trebali rec neke 2-3 recenice kao usmeni odgovor i radili 1 kontrolni :D
Vjeronauk - jedno izlaganje po polugodištu, s tim da kopipejstaš sa vikipedije i gg.
Inače, 2 predmeta rokam
Čekaj, koliko je tebi bio prosjek, 4,2-nešto i oni ti povećavali ocjenu? :)
Mislim da si unikatan slučaj. Moš li te dvice dignuti?
3,9 gg
4.25
I ain't even mad. Ove godine nisam apsolutno ništa radio i spustio sam ocjene iz nekoliko predmeta, al ono, still good.
3,0 :(
but hej, nema popravnog!
Jedan popravni siguran (hemija) i možda roknem latinski i njemački. I otiđem na predmetni ispit iz engleskog. Prosjek oko 3.0
To je to.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Kako je ovo zapravo jedna divna vrsta glazbe i bas uzivam gledat kako ljudi sviraju ovako nesto:
http://www.vecernji.hr/vijesti/preparir ... ija-416994
Nezzzzzzzz, mislim da je ipak odlično!
Fucking kids talking about fucking school.
2,3 ne ne 4,5 hihihihih aaaa ali ja 3,4566778 huhu ja padam hehe kako sam opasan. :Ddddde
A inicijator ove budalastine je naravno majstoro, AnTiKoMmmuniSTA i borac za HRVACKU stvar u Bosni :killyou: !!