Da, znam.
Even plankton has it.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
Da, znam.
Even plankton has it.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ali ne i T-rex.
King Kong
2.5/5
meh
Ajmo radit King Kong film koji mora bit full realan a s tim i T-rex mora bit realan i ajmo žrtvovat napetost filma zbog toga, jer ljudi gledaju film zbog filozofskih rasprava o istome.
http://www.anikaos.com/040-onion_msn...oticons-18.gif
Also, silence- King Kong: 4,5/5- film je zabavan, zanimljiv i napet, fale još neki elementi koji bi nadopunili film, inače vrlo zabavan, ne zamaram se filozofskim činjenicama
Scarface: 5/5, remek dijelo, vrhunska izvedba Al Pacina, vjerojatno najbolji prikaz kriminalnog underground svijeta nakon Kum trilogije, a u 80-ima su ga proglašavali najgorim filmom desetljeća (don't get it, cenzure možda). Brutalan, okrutan, pomalo nerealan u nekim segmentima, ali izrazito zanimljiv. Svaka čast, De Palma :thumbs2:
Scarface 5/5, kako je kolega Joe rekao gore, još da je Pacino ostao živ u tom filmu ...
A bar je inače film imalo napet. Meh je totalni. Osim možda one scene s kukcima, ali ona je više gross nego napeta.= Citat =:
Izvorno postao Aral
I sad se ste svi za to uhvatili, a nitko ne spominje let od par kilometara na pterodaktilovom ili čijemveć krilu koji je toliko retajan da se tako nešto ne vidi ni u The Flintstones, te potpuno nestajanje ljudi kad god je to redatelju zgodno. Ono lol, Kong se penje po Empire State Buildingu i prolazi pored xyz prozora, u sobama svugdje upaljena svjetla a nigdje nikog. Mogli su bar ubacit nekog unutra da se usere u gaće kad ga vidi.
I tako dalje.
Ima jedna scena, upravo takva kad se penje gore.
Ja sam Kralja Konga prije gledao, dok je još u kinu bio, a u Cinestaru davali pauzu na sred filma za pišanje i kokice (ne nužno istovremeno).
Bio mi jako dobar, možda i odličan ^^
Točno tako- T-Rex je bio na vrhu hranidbenog lanca, instinkt se nije razvio kao kod drugih jer mu je bio nepotreban.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Bolje da je umro, kraj filma nosi poruku koju mu je Frank Lopez dao negdje na sredini filma- onaj tko želi odmah sve brzo to dobije, ali još brže izgubi- nikad ne poživi dugo.= Citat =:
Izvorno postao hrcak
Burn After Reading
Svidio mi se film, a pogotovo mi paše Malkovich. Moram obavezno pogledat još koji film s njim. Suggestions? :)
Noup.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
"RED" od novijih!= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
Yep, al veoma kratka.... Samo se vidi svijetlo i ženska unutra koja se zabuljila od straha.... Al traje jedva sekundu...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I Empire of the Sun, iako nije nov.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Bit će dosta ta dva :D
Frend mi je već pričao da je Red predobar, jer je tamo predobro odglumio nekakvog munjolu ^^
Ovo s T-Rexom... nije to pravi T-Rex ljudi. To je samo CGI ili Lutka, šta ja znam. hehe
Nego, što je u tome da se on nebude nikako ponašao prema instinstu nego kako oni to žele u filmu. ODnosno kako direkto ili to već odlući.
Rijetko da se oni informiraju i obrazuju o takvih stvarima... samo hoču da publici bude zanimljivo, ali ono često ispadne glupo jer je nerealno.
Pogledo
Star Wars pizoda 1 = 3/5, ok je film... dječji film po meni.
Star Wars pizoda 2 = 2-/5, uh ovaj mi bio katastrofa, jedva sam se natjero da odgledam do kraja. Neki teen movie. Gluma je ok ajde, ali skripta mi je sranje. Pogotovo sve te romantične i nerealne fensy stvari. Mislim na nelogična ponašanja. Previše gay emo teen emocija unutra. :S
Samo moje mišljenje.
Sad ću tri ali premišljam se...
Stara trilogija mi je odlična. Ima greški i gluposti unutra, ali mi je priča super i odvijanje priče je odličan.
al će te sada ljudi napast :rotfl:
ne nego će se složit s njim :thumbs2:
Epizoda 1, 2 i 3 imaju 6, 4 i 3 od 10 ocjene, MAX. Prvi dio dobije +2 samo zbog Macea.
Ček, 1, 2 i 3 spadaju u novu trilogiju!?
being john malkovich= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
The Fighter
Odličan film .Odličan . Marky Mark se specijalizirao za ovakve uloge .U Invincible je također odlično odglumio sportaša na kojeg više nitko ne računa .Ovdje također glumi stvarnu osobu .Ali ono što ovaj film izdiže iz prosjeka je izvrsni Christian Bale .Čovjek bi morao osvojiti oskara za sporednu ulogu .Ponovno je drastično spustio kilažu kako bi što uvjerljivije odglumio .Ono što me fascinira kod njega je njegov glumački talent.Večina vrhunskih glumaca večinom glumi jednu te istu ulogu kroz sve filmove u kojima nastupaju .Christian Bale se u stanju transformirati u lika kojeg glumi bolje nego mnogi razvikaniji glumci .
Ako vam se sviđaju ep 1-3 star warsa, prepustit ću PlinkettuSda vam objasni zašto ste idioti.
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Trica ti je najbolja od nove trilogije
Točno= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Review od jednog sata???= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
a baš sam mislio pogledati, al ovo je puno previše..bolje da si pogledam neki film onda :D
Eto, pogledao sam treću pizodu.
E da, svidio mi se mnogo. Zapravo ovo je kao prequel za originalnu trilogiju.
Treću epizodu bi mogao svrstati kao četvrti dio sa starom trilogijom. Bašse pašu.
Meni je odlično sjela ova epizoda.
Prve dvije previše uvode... drama, romansa, biogafija, mislim, nema potrebe...
4/5
Sry ako se netko ne slaže.
Wild Hogs
Fenomenalna komedija. Napokon komedija u kojoj se možeš od srca nasmijati. Smijali smo se od početka do kraja filma, a to se cijeni u tom žanru.
9/10S- zadnjih 10-ak minuta padne LoL efekt, inače bi bila desetka.
o lol ja sad skužio da se radi o The Phantom Menace i Clone Wars O.O....... To se slažem sa tigerijom xD
I meni je sjela.Podrapao sam se na scenu kupanja u jezeru .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Unstoppable
http://2.bp.blogspot.com/_MESsJBWTKY...Hindi%2529.jpg
4\5 Odličan.