Ako će kupovat Destiny valjda će uzeti za PS4, a i kaj ga nisi ti već odigrao na PS3?
Printable View
Ako će kupovat Destiny valjda će uzeti za PS4, a i kaj ga nisi ti već odigrao na PS3?
:pray: "our next step is to tell people that the human eye can only see 5 hours"
Kako sam se rasparao na ovo.
Ti fightovi s vukodlacima su baš preloši.
http://blog.eu.playstation.com/2015/...ita-discounts/
Mnogo popusta za PS4/PS3/Vitu.
Nes me vuce da Battlefield 4 Premium uzmem, 180kn.
a je, to je baš bio tužan post. nevezano što je dota spomenuta u njemu, da je bilo šta drugo bilo u njemu bio bi jednako tužan.
a i ono, ne znam zašto preferirat ovakvo govno od igre preko dote/tenkova.
nisam nikad igrao tenkove ali vjerovatno su zanimljiviji mozgu na sve moguće načine od *onog* strašila od igre.
koji epic combat system onak isuse bože. sve neki we-don't-need-you-to-use-your-brain-at-all naslovi. (samim time su totalno anti challenging, no challenge = no fun, pogotovo protiv AI-a, lol.)
Post je bio jednako retardiran kao i onaj na koji je odgovarao.
Ja sam imao dobar chuckle na post na koji je odgovarao.
Maloki se osjeća prozvano zbog Preordera 1886.
Pa ne baš, nemam napravljen nikakav preorder.
http://pastebin.com/EFKey4Ky
Cijea prica igre u pastebinu, klise nad kliseom
(normalno spoileri, nemojte otvarat ako mislite igrat uskoro)
Kraj uopće nije namješten tako da otvara mogućnost za nastavke. Ili DLC sa dodatnih 20 minuta gameplaya.
Očekivao sam nekih 70, al nije toliko lošije.
Meni stigla od rođaka iz Amerike pa vam javim svoje dojmove večeras ili sutra ujutro, ovisi kak stignem zaigrat.
pa šta, bude se fajtao i stiskao jedan gumb per minute.
to je jebeno, zahtjevno i zabavno.
Izgleda prejebeno. Order će biti instant buy uz PS4 kad se bude nabavljao. Umrite hejteri.
Koji si ti šaljivac.
Obožavam kad masu najavljivane igre flopnu. Ne znam zašto :/
E Maloki, jel prodaješ Mordor?
baš to...i ja sam očekivao nekih 70-75 u prosjeku tak je tek malo podbacila igra...u biti trebali su je izdati kod izlaska konzole, odlično bi poslužila za prikaz grafičkih mogućnosti...
nadam se da Bloodborne neće zeznut i naravno da će Uncharted 4 rasturit...FFXV i Kingdom Hearts 3 će vjerojatno tek druge godine pa mi treba neki razlog da kupim PS4 ove godine...možda još neka igra ugodno iznenadi...
jedino ako MGS V izađe ove godine onda kupujem PS4
bar ga možeš igrat u odnosu na order
Na kompu radi kako treba.
Pa i na konzoli radi kak treba, samo je igra zamišljena da ne radi dobro.
Ne radi kako treba jer imaš crne crte i 30fps lock.Na kompu nema tih sranja i igra je bombon.
Crne crte i 30fpsa nisu razlozi zbog kojih je igra dosadna.
Inače igrao sinoć jedno 3 sata The Order.
Igra ima prekrasnu grafiku, super setting, dobar VA i to je to.
Gameplay je više manje točno onakav kakav sam očekivao.
Razočaralo me što je glazba skoro pa nepostojeća te zbog toga atmosfera nije na nivou na kojem bi mogla biti.
I nema refleksije likova u ogledalima wtf. Kako uspiju napraviti tako prekrasnu igru i onda fulati jedan takav detalj. I hodanje po stepenicama je standardno loše.
Mislim da su The Last of Us i novije Rockstarove igre jedine koje imaju normalno hodanje po stepenica.
Odigrao 3 sata...brijem da si pri kraju
Nisam, tek je jedno poglavlje bilo sama animacija.
Al ko kak Crnisokol veli, ovo bi vjerojatno puno bolje prošlo da je bio launch title.
Evo jedne fer recenzije, ocjena 1/5 HE,HE,HE,HE
http://www.digitaltrends.com/game-re...r-1886-review/
Ako ti je do smijeha odi na reboot forum u temu o The Orderu.
Ne zanima me taj forum. Ima smijeha sasvim dovoljno i ovdje, npr. Vedran i ekipa koja svršava na ovakve turbofolk naslove ko djeca od 12 godina:rotfl: