O da to je stvarno bitno. Koji normalni vrhunski igrač će radije doći u Arsenal nego u jedan od stvarno velikih klubova? Pa nije ni čudo da ne mogu dovesti pravo pojačanje.
Printable View
O da to je stvarno bitno. Koji normalni vrhunski igrač će radije doći u Arsenal nego u jedan od stvarno velikih klubova? Pa nije ni čudo da ne mogu dovesti pravo pojačanje.
A koji su to stvarno veliki klubovi?
Evo ga, prešao Bale u Real, predstavljanje u 13h sutra. Neka igre počnu.
Po tvojoj logici Anzhi, Monaco, City i ekipa nikad nebi sagradili momčad. Sad Arsenal ima 70 milja na trošenje (barem tako kažu) i mogu dovest klasu od igrača bez problema (barem jednog, ako ne i više) ako hoće samo treba dat malo više.
Da mogu bi doveli. Oni koji žele osvajati trofeje idu u Real, Barcu, Bayern..., oni kojima je do para idu u M City, Monaco, PSG. Nitko ne ide u Arsenal.
Meni je jedino drago što nisu doveli Higuaina, za njega max ide 15m a ne 30. Da, baš je Cazorla katastrofa od igrača koji nije nigdje mogao ić. A koliko se sjećam za Girouda su se borili i Chelsea i Real pa je otišao u Arsenal.
Giroud je prosjek ko i Cazorla. Taman za Arsenal.
Jebena obrana Barcelone.... Messi zabije tri za 40 min, pa prime dva u dvije min...
Kakvu je ekipicu složila Fiorentina :thumbs2:
Valncia - Barca je bila PREJEBENA tekma. Stari moj...
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Btw koliko vidim Ozil je u Arsenalu već praktički. On je isto lakrdija, tj. prosjek od igrača jelda?
S obzirom na formu zadnju sezonu i početak ove niti nije bog zna šta, ali ipak ne vjerujem da će ga prodati.
Evo prešao. Jest da je grdi, al sveukupno valja.
Budale
EDIT: Možda ipak nisu, još se čeka.
Budale
Cazorla je iznad prosjeka, za Girouda se slažem, al sam ti htio reć da su se za njega borili i ostali klubovi kao Chelsea i Real pa je izabrao Arsenal , i lol evo što sam ti rekao Wenger je dobio Greenlight za trošit i doveli su Ozila, meni osobno jedan među najboljim igračima Reala, neznam zašto su ga prodali. Jest da je imao lošu sezonu ovu zadnju, al opet... Prije bi se riješio Di Marie, Khedire i takve ekipe. Prodaja Higuaina im je jedan od pametnijih poteza. Bolje da su potjerali i Benzemu i doveli Suareza. Iako je Benzema avion naspred Higuaina. Drago mi je da je Arsenal doveo golman, neznam kakav je ovaj Viviano al gori od ove rupe Szczesnya nemože bit.
Možete kakat po Giroudu koliko hoćete, ali 3 tekme, 3 gola. Koliko ja vidim čovjek se nije našao prve sezone u premier ligi ali dobro budimo realni još je prerano za reći. Ali Ozilove lopte budu samo pomogle...
Prvi mi je glas da je Real bio zainteresiran za Girouda. Bilo kako bilo, prodaja Ozila je fail. I sigurno će žaliti za 2-3 godine zbog tog poteza.
I koga vraga si taj Arsenal ne kupi pravog golmana već jednom? Dovode nekog iz druge engleske lige ili od kud već...
http://www.zaslike.com/files/fhucex9cdrfgf88evvr.jpg
Katastrofalno odrađen prijelazni rok, ali drago mi je što su njega doveli. Vidi se da je unaprijed pripremio govor.
Bog i dalje hoda zemljom. Dva komada na istoj tekmi. Easy game.
To je taj DŽO ŠIMUNIĆ.
Senator.
Dobro smo i prošli, mogli su nas pošteno nakantat. Inače Štimac :thumbs2:
Bar nemamo Šimunića protiv Belgije ako ništa :)
Ne volim Šimunića, ali ovaj faul je na mjestu. Nije bilo nekog izbora, zadnji igrač je bio. Da je njihov prošao, to što nam ga ne bi metnuo.
Dobro, mogao ga je rušit malo lakše, ramenom ili nešto, uletio mu je u noge ko balvan, graničilo je sa zločinom :D
Uvjeren sam da je uživao u tom prekršaju. Takvu facu je imao :)
Inače, slažem se, nije bilo druge. Mada, možda je mogao i pustiti igrača da prođe pa makar nam i zabio gol, ipak bi nam ostalo 10 minuta + 4 minute nadoknade za zabiti taj drugi gol, a oni bi i dalje igrali s igračem manje. Brojčano jednaki nismo imali nikakve šanse, al' ajde, sumnjam da je u toj sekundi mogao razmisliti o tom scenariju :)
A Belgiji svaka čast, strašan preobražaj u jednu od boljih europskih repki nakon godina prosječnosti. Bez Šimunića i Srne na Hazarda, Lukakua i Bentekea, bit će veselo.
Da, mozda obrana bude licila na nesto bez simunica.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Glupost.
Moram se ispraviti...
Zaboravio sam da je tada već bilo 1-1 :kill:= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Potpuno je svejedno tko će nam igrati obranu. Tu smo tanki kako god da okreneš, a večeras su nam igrali najiskusniji igrači. Alternative su Vida, Bubnjić i neki Milić iz Rostova. Ne bih se kladio da bi odigrali išta bolje.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Joe je bog i sa pravom ga je skršio, drugog izbora nije bilo. Bolje dobit crveni nego gol, jer mi drugi ne bi zabili da se igralo još 400min. Očajna igra, Štimac odlazi!
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Zašto prosječnom Hrvatu nije jasno da je Šimunić bio 10 metara bliže našem golu nego njihov igrač i ovaj faul nije imao nikakvog smisla van toga da je Šimunić seljačina?
Mislio je da će stići prije. Jednom kad je već krenuo naprijed nije bilo druge opcija. Da se povukao prema golu možda bi bilo drugačije, a možda bi pao gol. Srbi bi imali 3 na 2 situaciju.
Ma ja pretrčim tog Šimunića, strašno je trom. Tak da kužim zakaj je to napravio... Al mi nismo uopće igrali, a Srbija uopće nije kvalitetna. Vidjet ćemo pravo stanje protiv Belgijaca - bit će lošost.
Bit ćemo kante za napucavanje.
Moramo dobiti Wales da ne budemo slučajno najgora druga repka i nadati se dobrom ždrijebu za dodatne kvalifikacije.