Na faksu, cekam buraza. Osjecam se super. Kolokvirao racunovodstvo^^
Printable View
Na faksu, cekam buraza. Osjecam se super. Kolokvirao racunovodstvo^^
Doma gledam spartakusa,pijem kavu i pokusavam se smiriti zbog rezultata na maturi
Prebacujem pjesme na mob.Osjecam se sito.
Ubio sam se u lazanjama, osjećam se mirno.
Bio u mengi na feru, čak ovaj put nije bilo loše... Sad sam s burazom na mjestu gdje je najveća nakupina alternative u Lijepoj Našoj.
doma si?
Dobra..čekaj, ipak ne. LOŠE!
i?
istra
zujim i osjecam se pospano
idem spavat
pokušavam se ustat' i otići po kavu, a onda ću se družiti sa dr.sc. Stipčevićem i njegovom povijesti knjige...bar da otvorim, jer je u 9 ispit...
osjećam se čudno, jer sam 25 i kusur sati bila budna i onesvjestila se tek prije par sati...i ajd' opet :P
Kontam prekinuti ciklus pa da jednom na posao dodjem naspavan
Dobra odluka, za promjenu, samo nemoj da nam klub propadne :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nikako!
Spavanje je za ljude koji se ne mogu nositi s realnoscu
Pa naravno, ali podržavam promjene u ciklusu, to htjedoh reći :eyebrows:
YOU need to KNOW the truth about ME [YOU KNOW ME]= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ritam...Budan ~72h u komadu...San ~16h u komadu...is not good for real life...prije umreš...
Do you remEmber this plAce Think Hard [DEATH]
Naspavaj se odmah...= Citat =:
Izvorno postao Dania
DO you kNOW me [DO NOW]
Žena je budna već drugi dan, misli malo, ako sada i šta nauči to će zaboraviti...mozak ne može da funkcioniše kako treba. Zato bolje da si joj dao prijedlog da se naspava još malo pa otvori knjigu pola sata prije ispita, bolje će pamtiti i mozak će joj bolje raditi...
you Should hAVe sEarched Harder donE youR job. (SAVE HER)
Joj, hvala ti na savjetu, ali znam ja to sve. Zezam se sa Kidom, a živim tako kao i ti već godinama i jasno mi je kako funkcionira mozak, zato i jesam "odspavala" sat vremena. Sad čituckam ono iz knjige što mi je najstimulativnije i eto, baš mi dobro :)= Citat =:
Izvorno postao C
a, uostalom, nije suhoparno, tako da je ok...sve dok imam adrenalin, motivaciju, kavu i pljuge 8)
U podne i iza podne će ti se početi spavati...ako legneš na 1 min, ostati ćeš par sati...koliko god se kave ulila...neuspješno...yOu kNow THAT...
Razmisljam sta da spakiram za svoj trip to Belgrade XD
Granate.
Nekako ne zelim ubiti svoju rodbinu -.-
Ah, grozno se trenutno osjećam. Najgore je kad nešto kažeš, a druga strana to krivo shvati pa su svi tvoji pokušaju objašnjenja uzalduni jer se "samo izvlačiš". Ako ovo ne popravim moram se pripremit na jedno očajno ljeto bez najboljih prijatelja :(
Onda vrbe.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Trenutno učim i osjećam se nekoncentrirano.
903 metra...sta O.O..izgleda da nikad nisi igro onu igru di kronjacu razbacujes na newgroundsu XD= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Igrao sam i krvavije igre i slične ali ovo je prečudno, zvukovi, cilj, način igre, sve mi je to lagano čudno i uvrnuto
Aha meni se zvukovi svidjaju a i svidja mi se kak zavrsi ono kad lik padne na zensku na sise :D
Početnička sreća?
http://i46.tinypic.com/2iseidu.png
3.5k, beat it first.
Witty time. Blesiranje, jelte.
Budem te dobio kad mi se bude dalo XD
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://img38.imagefra.me/img/img38/8...fm_cc3de49.png
Sickpetey,give me the nick plz.
Hajde.
Na kom serveru igras?
Ja na Europe(northreand).
Tamo sam.
Adduj flexgum (tacno tako)
Taman se vratio sa svirke, izgreban, izubijan, znojan i umoran ali prokleto sretan, predobra večer :D
Bitchujem po onoj flash igri zadnjih pol sta al ajde sad je dobar score XD
Taman došao s mora. Satro sam se :D
Doso u BG,raspakiro se i sad chiliram
Došla izvana, sad tražim neke boje, spamam xD i spremam se za sutra.. idem slikat u Umag xD
I ja bi XD= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Slusam pink floyde, saram po netu i dopisujem se s nekom ovako naocitom zenom :D