http://i45.tinypic.com/2lxcpvo.jpg
Samo 40kn vise.
Skrtac jedan.
Printable View
http://i45.tinypic.com/2lxcpvo.jpg
Samo 40kn vise.
Skrtac jedan.
Krepaj, i ja imam 10 gb :(
Jopax je u Bosni.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Koliko je daleko granica?
Ljencine jedne.
Ja isto imam 10 giga, nevjerojatno kako se to brzo potroši kad se potrudiš :)
Ali čim ugovor sa T-Crapom istekne, šibam obavezno na nešto drugo, ovo je kurac.
Jel tebe dere onaj BH mobile,isusa ti? :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Citao sam njima,sramota kako pljackaju narod....sramota
Zavisi i o tome tko otvori temu.= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
Ljudi shvatite jedno:
Ako se jedna tema locka,to nije hint da je ponovo otvorite.
Kafana se u nekoliko sati nanovo otvarala i lockala,bilo je samo pitanje vremena kad ce neko kontaktirati Bana Jelacica.
Kad se tema jednom locka to znaci kraj price o istoj.
+ ovaj forum ne zasluzuje kafanu vise.
Zasluzuje siptarsku pijacu.
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ne,neg ono otvorite podforum za spamanje i onda stavite ista pravila kao u ALT-F4 i kurac.
Bičam po retajnom osoblju u bolnici.
Jutros sam se morao probuditi prije 7 kako bi otišao vaditi krv, samo da bi fegeti na kraju zaboravili na njoj obaviti sve pretrage, tako da moram ponovno ići vaditi u ponedjeljak prije škole.
A da ne govorim kako me doktorica jučer poslala na retajno ispiranje ušiju, samo kako bi nakon toga zaključila da je isto bilo sasvim nepotrebno. :@
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Jok prije sam bio na HT mostaru, koji su imali ADSL paket od 4 gige i ogromno naplaćivali prekoračenje, radi prekoračenja je stari isključio, i sad sam uzeo Monet koji ima 10 giga, plus još 5 ako plaćaš na vrijeme, ima FTP i servere za igre koji ne idu u promet, jedini problem je nestabilnost veze, od toga potječe izreka u mostaru:
Monet+kiše=nonet
pada kiša, ja na monetu net savršen >:D
To uglavnom zavisi od lokacije, u okolici grada je veza puno lošija nego ovdje u centru, ali se i ovde nekad desi da nema čitav dan, doduše rijetko ali opet ide na živce
I Hercegovini. Uči zemljopis jeboga.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Da time se posebno ponosim, živim u gradu u kojem se uprava prijavila za Guinessa, najdulje biranje gradonačelnika -.-
Koliko? :D
Biće skoro godina ipo ja mislim, dosadilo mi je nakon pola godine pa sam presto pratiti
Pljujem po glupim ljudima u hardware podforumu. Nesmijem ni pitat zašto nešta, odma se pravim pametan i glup sam.
Problem je što si malko tvrdoglav i još malkoc agresivan :P
Bičam po fakultet. Fakat mi ga je pun ku*ac
Možda ovako jesam, ali u toj temi nisam bio. Samo sam normalno pitao zašto taj monitor kad je tolko jefitniji. Na kraju smo se ipak sporazumjeli i dobio sam par lijepih odgovora :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Bičam po Konzumu, nabijem ih retajne.
Imali su u ponudi jedan preodličan talijanski cornflakes, ali su ga povukli jer se zbog njega slabo prodavao onaj njihov smećarski K Plus, koji im izgleda donosi veći profit.
Pička im.
Bičam po ženskim retajima.
G-đica ŠišiMiši 麻美: [SexuaL disgrace]S... 28.03.♥
- Lea Nishimura: Šta je 28.og?
- G-đica ŠišiMiši 麻美: Tokio Hotel koncert :3 hihihi
♥
And my face was like...
http://i47.tinypic.com/16k2pg9.jpg
Imas kinesku facu?
Sereš Admire.
*japansku.
A ko da je bitno zna se cemu sluze :eyebrows:
http://chiefasianinspector.typepad.c..._v2_230806.jpg
<.< opet sereš.
Bičam po protiviteljima k plus kornflejksa= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja također bičam po konzumu koji je poklopio pola prodavaonica u gradu, nemaju frižidere za pive i ne drže tri vrste pića, te tri su vino, piva i obično neki random sranje liker, kreteni
Bičam po debilnim ljudima i njihovom pripijanju i divljanju.
JEdna ''prijateljica'' je se opila ko kurac i (osim što je tamo izgubila nevinost i ima miljun ugriza na vratu i pokušala se žvalit s prijateljicom, samo da dokažem koliko je pijana bila), divljali su i policija im je došla jer su nešto razbijali prozore (nije cenzura).
I kako oni još pričaju o policiji, kao da su policajci neki zločinci.
I ova koja je isto bila tamo (koju su muški napili, držali su je i lijevali joj alkohol u grlo, iako bi se ona sama jednako napila, pa nije važno) je došla u školu pijana.
I tako non-stop se glupiraju i rade gluposti, piju...ja da sam im majka, ja bih se sramio reć da imam kćer.
koji si ti geek. Ja ako znam da ce se neka zenska dat, ja joj ulijem extra vodke u vodka đus i sebi malo naspem i ostatak večeri se zabavljam >:D= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
To ti je mirko, on uvijek ima nekakva naivna i idealistička razmišljanja. Ne znam, need moar RL EXP. :)
On je moralna vertikala i dežurni dušebrižnik. Tebi su očito pored svega toga važnije neke druge vertikale.= Citat =:
Izvorno postao wavefunct
On ima veze s vertikalom samo zato jer je stup.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jesam li naglasio da nije važno ono?
Važno je to što divljaju i razbijaju stakla i ostalo.
E da, ženska nije još napunila 15 godina.
Onda nema pravo titule- "Ženska" ! U tom slučaju kažeš klinka ili kurvica...
Primjer iz mog iskustva: jedna kurvica (ne ženska) se vraćala s nove godine vidno pijana i samo se srušila glavom o beton. Don't drink kids.
Bičam po faksu, sve su nagruvali u ovaj zadnji tjedan, i bičam po glupom asembleru i listama i stablima i stogovima i redovima... AAARHRGHRG :twisted: