Sta ustvari dobijem kad dobijem altairov armor? Helti su mi i prije njega bili na maxu (25 kvadratica ja mislin). I da li se moze on obojat u bijelo? Stvarno mi ne pase crni onako. Probao bih sam ali trenutno mi je nedostupan ps 3.
Printable View
Sta ustvari dobijem kad dobijem altairov armor? Helti su mi i prije njega bili na maxu (25 kvadratica ja mislin). I da li se moze on obojat u bijelo? Stvarno mi ne pase crni onako. Probao bih sam ali trenutno mi je nedostupan ps 3.
aljtairov armor je najbolji i neslomiv(unbreakable)...i kad bojas njegov armor sve sta farbas je unutrasnjost kapuljace :D
Fak, bijela boja mi je daleko najkulija. A nosat cu ga cisto jer san se pomucija da ga dobijen, a za bojanje lol :D . Sad cu vjerojatno lutat od grada do grada, ubijat templare, eventualno skupit koje pero ako ga nadjem i cekat brotherhood :) .
Kako se vade screensi iz igre? Probao sam sa print scr ali ništa. Ima li kakav poseban folder za spremanje screensa?
Instaliraj fraps. Programcic koji ti mjeri fps te pomocu njega vrlo jednostavno radis screense i snimas ingame video :wink:
Da, kako se nisam toga sjetio. Valjda sam mislio da mora postojati kakav mehanizam unutar igre. Nvm, thx.
ili ak imas xfire :D
zasto je ta igra retajna 16:9 i na 4:3 ekranu? imam jebene crne crte po ekranu -.-
Da, tako je bilo i u jedinici. Pre žalosno da nisu mogli napraviti podršku za 4:3 i 5:4 formate, ko SVI drugi proizvođači igara :(
Ma ubisoft je postao krajnje nemaran.
Kak ne kužite? AC 2 je kao i jedinica u potpunosti usmjeren na konzole te na PC-u dobivamo samo loš port sa onom zloglasnom DRM zaštitom. Igra se na konzolama igra na 720p ili 1080p rezoluciji pa je igra default složena za 16:9 sliku bez imalo truda da se prilagodi raznolikosti PC platforme.
ipak je odlična
Nije, ima DRM.
Ni najmanje, najbolji razlog za bojkotirati tu igru u potpunosti.
Ne smeta mi, stvar je principa :)
ja odigram odličnu igru, a proizvođač ne dobije pare > proizvođač ne dobije pare
Ne razumijem :/
bolje je meni da odigram piratsku igru (ja to naravo ne radim, govorim hipotetički), nego da je uopšte ne odigram, a proizvođaču/izdavaču dođe isto
Uopšte se neću truditi pojasniti :)
ne opet...zar nismo to prije 30-ak stranica raspravljali...
A još bolje je da kupiš original. Zadovoljan ti koji si igrao igru, i zadovoljan proizvođač što si je platio.
Ne bi taj original kupio ni da mi je pištolj naslonjen na čelo :)
Znam, igra je osrednja, ne isplati se. Plus stalna konekcija na internet je jako nezgodna stvar. Mislim da igra realno vrijedi 90 kuna ili čak manje.
Ne znam kakva je igra i, iskreno, ne zanima me. Ima DRM-> ne igram :)
Ja bih je za gore navedenu cijenu čak i kupio, jer je to dovoljno niska cijena da napravi kompromis uz nepraktičnu okolnost da se igra mora konstantno spajati na net, te nedostataka same igre, ali više od toga je pljačka.
Ček, samo ja i ti smo na forumu i naizmjence si odgovaramo na postove?
Izgleda da da... Možda su svi drugi mrtvi, a nas dvojca moramo obnoviti ljudsku vrstu? :shock:
U tom slučaju bih radije prepustio ljudsku vrstu izumiranju, hvala :>
Daj, ne mora ti biti bed, neki dan sam bio kod urologa, još sam uvijek raširen :oops:
Igra je fenomenalna, glupirate se :( Pere vas lažni moral kod igara, a maloljetnicu bi zaskočili čim bi se pružila prilika :D Znam te dovoljno dobro MC :D
Nema tu lažnog morala, ne bi ja zaskočio maloljetnicu ako mi kaže da ju moram ženiti poslje :)
Ovo je stvar principa, tipa: neću ostaviti napojnicu nesposobnoj konobarici, ne točim na Ininoj benziskoj, jedem bijeli šećer (jer je smeđi nahajpan kao zdrava hrana, a ima okus i izgleda ko govno) itd. :)
AC2 je jedna od rijetkih igara za koje sam jedva čekao da ih završim i zaključim priču. Naspram raznoraznih mogućnosti i noviteta koje su uveli od jedinice, igra je jako dosadna. Sistem novca, nadogradnja Monteriggionija, cijeli arsenal oružja, nadogradnja na odjeći, side misije... Sve su to najbitniji noviteti u AC2 koji su apsolutno bespotrebni. Nadogradio sam palaču i grad, kupio par umjetnina, a poslije toga nisam više ni podizao novac iz palače jer mi nije trebao za ama baš ništa. Liječenje ne košta više od pišljivih 50 florina, a drugo mi ne treba ni kupovat. Cijelu igru bez ikakvih problema prođeš sa hidden bladeom... Zapravo ne, cijelu igru prođeš i bez ikakvog oružja isto tako bez problema, možda je onda čak zabavnije. Nadogradnja odjeće i kupovina oružja je zbog lakoće igre nepotrebna, što znači da je novac nevažan, a samim time su nevažne i side misije kojima zarađuješ novac i koje su ionako repetitivne, jedino iz zabave možeš po jednu odigrat.
Parkour je ostao potpuno isti kao i na jedinici, a to što su od Ezia napravili Spidermana baš i ne pridonosi zabavnosti penjanja i skakanja koje se svodi na tri tipke. Zabavna je za odigrati i ima svojih svijetlih točaka, ali da je fenomenalna, doista nije.
pa pazi, ako je u jednoj ovakvoj igri glavna kampanja dobra/zabavna/fenomenalna, onda je i sama igra fenomenalna. to što su ti sporedne misije dosadne nije toliko bitno, jer su one upravo to - sporedne
s tim što assassination contracts nisu repetitvni, raznoliki su dosta, dođe ti maltene kao kampanja broj dva jer ih ima zaista mnogo
parkur je maltene isti kao u kecu (ovde je nešto komplikovaniji) a to što je prost jeste dobra stvar jer se koristi vremenski isto koliko i normalno kretanje.. verujem da bi veliku većinu smorilo da pravi kombinacije dvadeset tipki kad god hoće da se popne na neku zgradu, zato što se u igri penješ na nekoliko hiljada zgrada. isto bi bilo smor kad bi hodanje umesto wasd bilo komplikovano, jer bi onda igra postala - repetitivna
u suštini, to što ti kažeš možda i jeste jedina nešto krupnija mana gameplaya. previše je lako, ali objektivno to nije dovoljno da sroza odličnu igru
Onda su ih mogli i potpuno izbacit pa se koncentrirat na nešto drugo?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Ima, ali ponavlja se možda tri tipa misije. Dobri su samo za zaklat nekoga kad ti se neobavezno kolje i to.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Mene smori to što me nakon dugog bijega ili potjere bole palac i kažiprst kojim gnječim A i RT gumb čitave 2 minute, dok lijevi palac zadužen za gljivu i kretanje tu i tamo promijeni smjer. To kao nije repetitivno? Možda bi kompliciranije kontrole nekome bile preteške kad bi ih lošije izveli, ali bar bi se morao malo potruditi da se lik popne na zgradu i to.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Zapravo jeste. Jer nema izazova. Kad po x-ti put poubijaš 100 neprijatelja malim prstom lijeve noge postane ti dosadnjikavo. To je nekakva osnova video igre. Imaš cilj koji moraš ostvariti, sposobnosti za ostvarivanje cilja i prepreke koje tu moraju biti i čije svladavanje je bit igranja.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
glavna kampanja je dobra. da li su mogli da izbace sporedne stvari ili ne je zato nebitno. u velikoj većini tvoje pretprošle poruke ti kritikuješ te sporedne misije koje su neobavezne, a kažeš da je igra (tj. glavna kampanja, ako sam dobro shvatio) zabavna= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ja to nisam primetio. sure, cilj svake misije je otići i ubiti nekog, i nema nešto skriptovanih događaja, ali se uslovi za ostvarivanje cilja često razlikuju (nekad ne mogu da te vide, nekad imaš ograničeno vreme, nekad moraš nekog prvo da pratiš itd.).= Citat =:
Ima, ali ponavlja se možda tri tipa misije. Dobri su samo za zaklat nekoga kad ti se neobavezno kolje i to.
nije stvar u tome da bi bile preteške, ali ako nešto što radiš 90 % vremena bude komplikovano, onda to dovodi do zamora usled repetitivnosti. to je kao da se žališ što je wasd u pucačinama mnogo prosto. da nije tako, penjanje (koje je ovde u ravni sa wasd kretanjem) postalo bi neka vrsta mini-igre - zamisli mini-igru koju moraš da rešavaš 90 % vremena. to bi bilo mnogo gore od repetitvnih sporednih misija= Citat =:
Mene smori to što me nakon dugog bijega ili potjere bole palac i kažiprst kojim gnječim A i RT gumb čitave 2 minute, dok lijevi palac zadužen za gljivu i kretanje tu i tamo promijeni smjer. To kao nije repetitivno? Možda bi kompliciranije kontrole nekome bile preteške kad bi ih lošije izveli, ali bar bi se morao malo potruditi da se lik popne na zgradu i to.
onda je problem u tvom načinu igre - ja sam se trudio da igram stealthy, pa sam u velikoj većini misija ubio jedino glavnu metu. sem nje, ubijao sam jedino strelce na krovoima, a i to retko= Citat =:
Kad po x-ti put poubijaš 100 neprijatelja malim prstom lijeve noge postane ti dosadnjikavo.
pa zar u assassin's creed 2 nemaš cilj koji moraš da ostvariš, sposobnosti za ostvarivanje tog cilja i prepreka čije savladivanje je bit igranja? slažem se da bi bilo bolje da je teže, ali gameplay je zabavan čak i ovako lak. nije da nema potpuno nikakvog izazova, doduše ja sam igrao kao ninja, ako si ti uletao na glavni ulaz, pa se borio pola sata sa stražarima, onda mi je sasvim jasno zašto ti je bilo dosadno. ako nisi, onda pretpostavljam da si ti neko ko voli samo teške igre, ali to je već subjektivno= Citat =:
To je nekakva osnova video igre. Imaš cilj koji moraš ostvariti, sposobnosti za ostvarivanje cilja i prepreke koje tu moraju biti i čije svladavanje je bit igranja.
Stealtha nema.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Da ga ima, nitko sretniji od mene, obožavam stealth igre. Ovdje je "stealth" stajanje na krovu koji je udaljen više od 30 metara od čuvara, što znači da te ne može vidjeti i skočiti mu za vrat što je malo retajno. A osim toga, u AC-u je kudikamo zabavnije boriti se prsa o prsa.
Sporedne misije moram kritizirat jer bih volioSda s njima razbiju tijek glavne radnje da igra postane u punom smislu sandbox, ali pošto se njima dobiva jedino novac koji nije potreban, nema baš previše smisla rješavati ih.
Ne znam što tebi znači repetitivnost, ali meni bi bilo manje repetitivno da svakom penjanju i svakoj zgradi moraš drukčije pristupiti i upotrijebiti neku vještinu, umjesto držati puce, ali dobro.
pa ako ti je prsa u prsa zabavno, što se onda žališ što ubijaš stotinak protivnika za pola sata? razumem da često radiš, pa ti dosadi, ali onda odradiš taj lagani "stealth". u suštini, poenta mog pričanja o stealthu (tj. "stealthu") je da ti nisi morao toliko da se boriš (na šta se žališ)
kako to sporedne misije ne razbivaju tok radnje? "donosi novac" i "razbija tok radnje" ne moraju nužno da idu zajedno. ja sam ih rešavao zato što su zabavne. uostalom, ja se ne sećam sandbox akcije gde ima boljeg sporednog sadržaja (mada nisam igrao gta 4) - skupljanje paketića u vice city, uništavanje nemačkih postrojenja u saboteru itd. sve dosadno. ovde dobiješ prave misije. sem toga, objektivno, akcionoj igri ne treba razbijanje toka glavne radnje
repetitivno znači ponavljajuće u negativnom smislu, a to što bi ti voleo je, čini mi se, nemoguće. na dosta zgrada (u toku misija i viewpoints) se penješ drugačije, ali to napraviti za svaku zgradu... mission impossible, da ne pominjem da bi igra onda trajala stotinak sati
Ovo što su napravili u dvojci je jednostavno odlično .Prvi dio je bio neigriv zbog užasno dosadnih misija i glupavog jahanja od grada do grada .Dvojka je to sve ispravila i dobili smo igru vrijednu igranja....istina , samo za jedan prelazak ali kakav prelazak .Odigrao sam ju u jednome dahu .
U svakoj igri obožavam stealth. Tamo gdje ga i nema ja ga forsiram jer je to toliko badass i učinkovito. Mislim da nema misije na Hitmanu koju sam završio sa rankom ispod "professional", ponekad i bez ispaljenog metka, ali u AC-u je toliko bezveze šuljati se pet minuta oko jednog stražara kad se najlakše samo zatrčiš prema njemu i zakolješ ga. I tako svakog stražara na svakom krovu, sve potpuno isto. To se zove repetitivnost.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Borbe su manje repetitivne jer se može desiti da te napadaju različiti protivnici i gdje ih moraš riješiti na više načina, iako je i to prelagano što znači da je uz takvu borbu stealth potpuno nepotreban. Dapače, ja sam puštao tjeralice i to po zidovima i notoriety na visokoj razini samo da bi se morao opreznije kretati ulicama i dobiti bar malo izazova.
pa dobro, ne ubijaš u svakoj misiji nekog, nije svaka atentat, pa da kolješ strelce. a i ima atentata koje su drugačiji - kad ubijaš onog lika u ruševinama izvan toskane, recimo. to što ti kažeš apsolutno važi za keca
što se tiče hitmana, ja sam skoro igrao dvojku, i pokušavao sam da završim misije tako što ću ubiti samo metu, ali džabe - jednostavno, igra nije tako dizajnirana, pa da to bude izvodljivo (čast izuzecima - pojedinim misijama). pa sam onda odustao od igranja. ne znam dal je tako i u nastavcima
samo prvi put si morao da jašeš, posle imaš "teleportaciju"= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Uh ne bi se slozio,dvica je remek djelo narocito zavrsetak igre,ono,ustao sam sa stolice i aplaudirao.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker