Jel gledo ko Blair Witch Project?
Majko mila ja sam ga gledo jedno 3 i puta i sva 3 puta sam moro imat nonu u blizini jer sam se svaki put usro :shock:
Printable View
Jel gledo ko Blair Witch Project?
Majko mila ja sam ga gledo jedno 3 i puta i sva 3 puta sam moro imat nonu u blizini jer sam se svaki put usro :shock:
LOL,bas sam ga nekidan pogledao,ovako iskreno,film mi je bio super jer sam bio uvjeren da se radilo o stvarnom dogadjaju(ja naivan,a to je i cilj autora),al poslije kad sam procitao da je sve skupa izmisljeno,stvarno smjesno,ugl nije strasan,ali pokazuje kako se lako igra sa covjekovom psihom:)
A kako nije strašan? :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Jesi ga gledo po danu? Ja sam ga gledo po noći lol i odvalio zvučnike telkača na max. Probaj tako ako se usudiš :D
BTW ni ja nisam zano da je fake dok nisam pogledo drugi dio di to lijepo naglase ^^
drugi dio je navodno smeće,ja ne bih znao...= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
jest forsirali su uspjeh prvog dijela i napravili bljuzgu od filma...prvi dio je najbolji po mraku, u doba noći vještica sa 5.1 sustavom...
Gledala, sasvim oke film za pogledat. Bar se nasmiješ malo.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Zadnje gledala Tomb Raider na tvu-u neki dan.
which, btw, sux...= Citat =:
Izvorno postao Helena
u think? film je epski sux...
Kung Fu panda :pray: :pray: :pray:
Hancock :pray: :pray: :pray: :pray:
Mumija :pray: :pray: :pray: :pray:
Da Vinci Code :-x :killyou: :twisted: :nonono:
Je li itko gledao jučer navečer na HRT2 "Časni ljudi"? Jako dobar film,zapitaš se...
gledo betmena... onak film je dobar možda čak i vrlo..ali previše je shajpani... predugo traje.. jokera je leđer je odlično odglumio... tufejs mi je kvallitetan bio.. al ono nisam impresioniran
i tropik tander... ono sasvim solidna komedija u kojoj je tom kruz glumio očajno jedino su ga dobro našminkali... ono s crncem je predobro
Odličan film.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Mislim da su ga prikazivali više puta ali tek sam ga jučer gledao.
Da, odličan film. Dvaput sam ga gledao.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Neznam za druge,ali ja sam se gledajuci taj film zapitao dal je moguce da kad covjek nesto u zivotu zeli vise od icega i za to ima strahovito jaku volju,dal se sve okrece protiv njega,jer se protiv onog tipa skoro sve i okrenulo....= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
= Citat =:
Izvorno postao Scourge
Da!!! Zato kad nešto želiš trebaš s vrememena na vrijeme odjebati to isto! Jbte, pa poludio bi da veći dio svog života provedeš loveći karijeru! Dobro, ima iznimki, ali ni te osobe nisu baš sasvim normalne!
Iron Man
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Napokon sam ga nabavio i pogledao.
Odlično, jedan od najboljih superherojskih.
Jedva čekam dvojku i Avengerse.
X-Files-I Want To Believe
moram priznat da sam ipak malo razočaranfilm uopće nije loš ali izgleda kao malo duža epizoda serije,ništa posebno...jbg.moglo je bolje,ali ok! :roll:
Freddy got fingered...
oke...toliko glup i tupav film nisam vidio već godinama...Gordona je trebalo upucati još dok je bio mali...yet, umirao sam od smijeha kod nekih scena...nisam mogao prestati...sad se osjećam prljavo zbog toga... :(
hehe,ja sam taj film snimao,samo da ponovno vidim sve te idiotarije.ali film mi se sviđa,upravo zato što je i bio sniman sa namjerom da bude besmislen.
Mamin novi frajer, Galakticka avantura
Upravo sam pogledala Mumiju 3. Kako uspiju svaki serijal upropastit na kraju...
Zoolander - 8/10
Volim ovakve komedije gdje je glavni lik totalni debil koji se trudi....
Blue Thunder po n-ti puta....jedan od boljih akcionih filmova iz ranih osamdesetih.
Pogledao Hellboy.
Dobar.
pathfinder - odlican
national treasure 2 - odlican
the signal - dobar
Pogledao Hellboy (opet).= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Odličan.
a ja snimao hellboya,i traka mi bila premala i zadnjih 5 minuta nisam snimio.i sa moram čekati reprizu u 1.40 da ga ponovno snimim...
Hellboya juce odgledao
pogledo Hellboy-a pa odma poslije hororac Tajanstvena Sila pa još jedan horor na rtl-u Willard__uglavnom lijepo veče
Gledao Hellboya...opet :D
crveni je faca :D
Pogledao novi dokumentarac Global Metal.
Dojam je jako dobar, za razliku od prvog gdje je izrečeno ono što većina ljudi koja sluša Metal već zna, ovaj se bavi utjecajem globalizma na Metal glazbu, i mogao bi biti zanimljiv ljudima koji uopće ne slušaju taj žanr glazbe, jer u jednu ruku putopisni i sociološki dokumentarac. Antropolog Sam Dunn je ovaj put posjetio zemlje poput Kine, Indonezije, Izraela i Irana da vidi kako je kod njih takva glazba prihvaćena, njezinu povjest i mišljenja fanova. I ovaj put ima jako puno nezaboravnih i prokleto smiješnih scena, a opet i nekih jako tužnih, poput stanja u Iranu, gdje vas religijska policija doslovce može privesti, istući i ošišati na čelavo, ako vide da imate dugu kosu i ˝sumnjivu˝ majicu. Japan je, kao što sam očekivao, definitivno najčudniji po tom pitanju, tamo su fanovi doslovno prosjedili cijeli koncert Slayer-a (!) na samo jedno upozerenje osiguranja.
Uglavnom, jedan od boljih dokumetaraca koje sam gledao, za faove metala i više nego obavezno, a i ostali bi mogli bacit pogled na njega.
U petak sam gledo Iron Mana, u hd-u. :P
Pogledao Plava Munja.
Odličan.
Nije film, ali samo sam to u zadnje vrijeme gledao!!
Dexter - 9/10 - serija owna i dosta je nepredvidiva! Pogledao 1. i 2. sezonu!! Sad čekam 3.!
Hellboy 2 i The Untouchables
Harold & Kumar - Escape from Guantanamo Bay
7/10
Nije on toliko htio karijeru koliko je imao želju da se dokaže,jer su rekli da ne može.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Mislio sam općenito, jer nisam gledao film! :)
u zadnje vrijeme sam pogledao sva tri LOTRA po 100 i nekoji put i horor Groblje kucnih ljubimaca
lawl otkad taj film nisam vidio...zakopani klinac je creepy...i zakopana mačka je creepy :D