-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
Mene je dosta razočarao interijer u mazdama prijašnje generacije, 2,3,6 itd, te Seat. Kad sam kupovao 207-icu, prošao sam brdo salona i između ostalog sam bio u Seatu, Ibiza mi nije bila neš pa sam gledao Leona, stvarno predivan auto...izvana. I onda fino sjednem unutra i odma padnem u depresiju, užasna armatura, kvaliteta materija, sivilo boja, reko ne hvala.
Zanimljivo mi je to kod Seata i Renaulta po pitanju vanjskog dizajna, Seat od kad je napravio fenomenalnu Alteu, sa Toledom je zašao u neke čudne vode, mislim da se još traži po pitanju dizajna. Onda je došla Ibiza i tu su šarali neš sa oštrim linijama i tako. Renault pak isto ima neke čudne fore, od kad su napravili redizajn, Scenic je ružniji nego ikad, prednja dio mu izgleda ko neznam kaj. Onda su skužili da to mogu preslikat na Clio i tu je kraj priče. Pohvalu imaju za Wind, zgodan i simpatičan auto. Megane zato izgleda jako lijepo, jedino mi ne pašu one plastike na bočnim vratima pri dnu al kaj je tu je.
-
Kak vi brijete! :D
Meni kad upalim lancera i krenem ak je zima il malo jace stisnem gas pise prosjecna 75L :D
Naravno da se sa vremenom stabilizira ali niti jedno putno racunalo ne moze vam tocno izracunati trenutnu potrosnju niti prosjecnu.
Jer puno varijabili nisu ukljucene u njegovo racunanje iste.
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Inace od frenda 206 RC 180ks trozi oko 12L pri 190km/h vozili se do west gate-a puni gas.
Ista stvar sto je on rekao.. Da pri punom gasu na 190kmh, sa 180 konja trosi 12L to jedino moze biti prosjecna potrosnja.. Nikako trenutna..
Dalje..
= Citat =:
Izvorno postao pimp
pa svaki stari auto se kvari dns, neznam sta je tu cudno toliko? to su mi najgluplje price, joj svi pricaju da se golf2 kvari bla bla, pa kako se nebi kvario auto star 20+ godina jbte
Pa normalno kad je folcika :) Skoro svaki dan gledam u garazi Lancere/Coltove/galante od 89-92 koji dolaze na servis.. Vecina su to redovni servisi, najvise kvarova se desi ako se ne vodi briga o autu.
Uglavnom velika vecina ih ima preko 500k+ na satu i rade ko vurice :)
Tak da ne mora biti da se stari auti kvare.. Evo moj Colt koji je '90 godiste.. Rekao bi da se manje kvari od recimo nekog fijata ili opela novijeg godista..
To se odnosi na motor a i na limariju.. Nemam niti jedne tockice hrdje.. A naisao sam na nemali broj Oplova koji u poceli trunut a jedva da su izasli iz tvornice..
Mislim ja usporedjujem sa Mitsu jer sa njima se susrecem svaki dan i tu mogu nesto skomentirati, pa samo kazem kak je kod njih.
A ove spike da RS trosi 7 litara... Dajte ga meni na jedno popodne.. :P
-
dobro, ti se susreces s japancima, to je kategorija za sebe, pricamo o europljanima :DD
-
Nema druge, morat ću i ja Mitsu da kupujem jednog dana.
-
Subaru Legacy, to je moja sudbina.
-
E to mi se svidja :) Pravi obiteljski auto.
-
I karavan po mogućnosti naravno. S tim mogu kam hoću, živim na brijegu, da me snijeg ne zeza i sl :)
Također,
http://i.imgur.com/seLLu.jpg
SLS 700 Biturbo Brabus
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Subaru Legacy, to je moja sudbina.
E to je riječ!
-
Danas sam vidio jedan predivni Mercedes, lik je iz njemačke. Samo mu je nešt curilo iz auspuha, kao voda.
-
vodena para? (koja se kondenzirala XD)
-
Ma kapalo je ko iz pipe, al malo ne puno.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Danas sam vidio jedan predivni Mercedes, lik je iz njemačke. Samo mu je nešt curilo iz auspuha, kao voda.
jesi iz zga? jer isto dns sam se vozio iza mecke kojoj je ko ludo curilo iz auspuha :D
po slavonskoj
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
To je normalno.
Pojasni?
pimp u Kutini sam vidio.
-
Pa zna ta voda izlazi, neka tekućina, kaj već je, kao posljedica kondenzacije ili nečeg. Valjda ovisi o konfiguraciji auspuha ili čega, kod mene toga nema npr.
-
Meni oće na Yugu kapat nešt crno iz auspuha, pa moram vozit u drugoj s više gasa pa se očisti.
-
Jel mos nabacit koju slikicu svog jugića? plz
-
-
-
Odi ga polirat i izgledat ce ko da je izasao iz tvornice :)
-
-
@ Praetorian - Super ti je jugić! :thumbs2:
-neki frajer iz moje škole ima takvog, samo ga je malo sredio. Stavio je neku plavu, crne felge i stakla, nezz dal je mašinu dirao, al jugo je brutala.
Jel mi može netko reć malo o Japanskim autima. Nitko iz moje obitelji ili frendova nema japanski auto pa me zanima. Koliko su pouzdani...
-
Ja ti mogu reci za Mitsubishi da su pouzdani :)
Pogotovi oni stari..
Nego.. znam da sam dosadan ali sta cu vam ja :D :D
http://img851.imageshack.us/img851/3...c00633u.th.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/9964/dsc00632xz.th.jpg
Tri velicanstvena :rambo:
-
Novi Koenigsegg Agera sa krovnim nosaćem, how fun is dat? xD
http://i.imgur.com/EB3lr.jpg
-
U dodatnom paketu opreme krovni nosač će zamjeniti raketa :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Ja ti mogu reci za Mitsubishi da su pouzdani :)
Pogotovi oni stari..
Ovo mogu potvrditi. Imamo doma Lancera već 20 god. - ništa mu do sad nije bilo i radi skoro pa savršeno.
-
Nema druge onda, i ja nabavljam mitsubishija prvom prilikom :D
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Imamo doma Lancera već 20 god. - ništa mu do sad nije bilo i radi skoro pa savršeno.
Ovakav?
http://img163.imageshack.us/img163/2...cer1987sed.jpg
-
Ako je 20 god onda jedino moze biti taj :)
-
-
Da, vidio sam slike Golfa7, moram priznat da stvarno dobro izgleda, ovo će možda biti i najljepši golf do sada. Inače, nije ni čudo da tak izgleda kad su preuzeli kinetički dizajn od Forda, zato po meni VW-ovi modeli izgledaju sve ljepše i ljeoše. Ak će tak izgledat, ne bi se bunio da posjedujem jednu sedmicu :)
-
I ako se ne varam, još je veći. Za 10 godina ćemo voziti aute koji ne stanu u jednu traku.
-
Kažu navodno da će biti manji, e sad tko zna...
-
ja sam negdje pročito( ne znam vam sad točno reć gdje) da će vw stavljat hcci motore u golfa 7. e sad kolko je tu istine...
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... weQqGvo0oI
Neznam jel je ljepši auto, motor, krajolik, ženska, kuća il nekaj treće :pray: :pray:
-
Pa ženska baš i nije nešto...
Šta se mečke tiče, krasan auto i odlično mu paše bijela boja, ali nije baš moj ukus sportskog auta.
-
-
Symmetrical AWD? To je nešto ko blokada?
Mislim, fak, želim ovo.
-