Tak sam i ja nešto složio kad sam igrao. Nažalost, izašle druge igre pa je ovo malo pauzirano ^^
Printable View
Tak sam i ja nešto složio kad sam igrao. Nažalost, izašle druge igre pa je ovo malo pauzirano ^^
Evo baš sam malo prije prešao najdraži si quest iz Obliviona. Riječ je o spašavanju slikara, uđeš u sliku i promijeni se čitava grafika/setting igre, pre legendaran quest, usudio bi se reći da je i najbolji u igri zbog tog detalja (iako je sami quest linearan)...
I da, kako me malo prije silovao Hill Giant :pray: Na kraju sam bježao u obližnje selo pa smo ga klali ja i još 3 seljaka :D Jedva smo ga priklali, a loot je bio brutalan. Ovaj MMM mod je pre savršen, beštije su baš odlično dizajnirane i za sada niti malo ne odstupaju od settinga, svaka čast liku.
PS: Igram igru sa 30-ak (+) modova i srušila mi se samo 2x do sada, a igram je ziher već preko 20 sati. Jedino što mi ide na živce je to što zabloka na svakom izlasku iz igre, pa je moram gasiti preko Task Managera :( Sve kompatibilno, sve fluidno, baš sam zadovoljan kako igra radi. Mada ću vjerojatno dodati još kojih 5 modova kada ću igrati sa Assassin klasom, nisam htio odmah i njih ubaciti dok igram sa Paladinom...
taj quest sa slikom može li se do njega bez moda ili ne. ako ne može koji je to mod da ga downloadam
Nije to dio moda, ne sjećam se doduše gdje se točno nalazi taj quest.
@ Bartuc - probaj instalirat oblivion script extender, meni je to riješilo probleme. To se zna događat dok se i dvoje ili više modova sukobljavaju u nečemu, možda je do toga. Imaš Wrye Python ako želiš mergat modove, doduše malo je kompliciraniji od običnog mod managera.
Taj quest možeš odigrati bez moda, ako se ne varam slikar je negdje u Cheydinhalu. =)= Citat =:
Izvorno postao Strmi
@Raz, imam OBSE, treba za par modova koje koristim. Nije mi cilj riješiti problem kod izlaska iz igre pošto nikome ne radi štetu, glavno da je igra stabilna za vrijeme igranja :D
@Strmi, ono što str1k3r reče. Samo uvijek slušaš glasine od ljudi i tako saznaš tko ima problema i tko je potencijalni questodavaoc :D
to znam ali bih stvarno htio odigrati taj quest :P
Ak' fakat hoćeš:
Jebeš me, dobili smo Spoiler tag :shock: :pray: :pray:
Nego, još me jedan Hill Giant silovao. Ovaj put sam bježao prema gradu gdje su ga klala 3 stražara i 3 seljaka :D Pre jebeno... Evo SS-a kako je veličanstveno krepao :D
http://www.imagesforme.com/upload/4f4c266b.jpg
@Bartuc - viewtopic.php?f=13&t=35813
Baš igram Shivering Isles, expanzija je jedno 20x bolja od Obliviona :pray: :pray:
Imam problema sa tom expanzijom.
Stalno mi se javlja error kad udem u Imperial City i onda mi se igra rusi.
Nasao sam ovo na netu ali mi nije jasno kojoj ikoni moram izmjeniti ime, a koju moram zamjeniti sa postojecom.
= Citat =:
then unzip Oblivion.The.Shivering.Isles.v1.2.0416..exe.zip, rename the existing Oblivion.exe in your Oblivion program files directory and put the
unzipped exe in it's place).
Ma kenjara od igre. :yuck: Rusi se konstantno. Vec sest sati pokusavam na razne nacine ukloniti problem i nista.
Izgleda da moram dici ruke od ove igre. :cry:
Probaj unzippat taj exe file, preimenovat ga u oblivion.exe (ili kako se već zove taj fajl u folderu gdje je igra instalirana) i kopirat tamo.
Also, ako imaš neke modove instalirane možda se sukobljavaju pa se zato ruši.
Jeli moguce negdje skinut neki paket modova za vannila Oblivion bez expanzije i patcheva a da sadrze samo najbolje modove?
Nisam siguran, vjerojatno se svaki skida zasebno... evo lista must have modova, možda pomogne.
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Must_Have_Mods
Ma sve sam probao, instalirao patcheve, iskljucio modove,skinuo program koji sortira modove redosljedom kojim se moraju ukljuciti itd. Sad sam preimenovao folder kako si mi rekao i nista.
Procitao sam na netu i puno ekipe ima ovaj problem.
Steta sto se takva igra rusi zbog nekakvih bleasvih razloga. Npr, procitao sam negdje na netu da je igra bila u konfliktu sa HP printerom i da se zbog toga rusi. Daj molim te.....
Instalirao sam sad Oblivion bez expanzije. Nadam se da ce proraditi.
Neodustajem ja tako lako. Nebu mene niko jebal...... :-x :P
Ja također polako igram, nedavno prošao onaj quest kada se ulazi u čarobnu sliku i ubija naslikane trolove... prekul quest :) .
Load mi nije radio. :( Probati cu jos jednom ispocetka. (Kako mi se nedaaaa....... :yuck: ).
Ako opet dobijem error morati cu odustati.
Evo, igram kao Sir Edward the III.
dobio sam kul armor iz Knights of the ninea, imam vilu u Anvilu, sad rješavam queste fighters guilda
Omg, provalio u napuštenu kuću i u podrumu našao prolaz koji vodi do vrata skrovišta dark brotherhood-a :)
Btw, kako kupit kuću? Treba pronaći određenu osobu u gradu koja ju prodaje, ili?
Osim u Anvilu gdje kroz rumorse dođeš do questa, u dvorcu obično bude osoba zadužena za prodavanje (moraš imati visoki disposition da bi dobio informacije).
Jedno pitanje, je li itko probao unofficial mod za Frostcrag DLC koji dodaje gomilu sadržaja (ne znam ime, skinuto sa tes nexusa). Ima višesatni gameplay i priču konkurentnu main questu, samo je sam quest sistem malo nedovršen. Radnja se vrti oko čarobnjaka, nekadašnjeg vlasnika, i njegovog sina koji se pobunio protiv njega, pa se polako odvija do tajnih odaja ispod same planine koje vode do nekoliko tornjeva višestruko većih od onog u imperial city-u.
Pitam jer sam ubio zadnjeg bossa(sa korištenjem konzole, jer lik ima maksimalnu brzinu pa ga jednostavno ne mogu pogodit spellovima, a on mene ubije jednom magijom ili s 2 udarca, + ima leech health enchant na swordu) a ništa se nije dogodilo.
lool tako sam i ja prvi put našao dark brotherhood i posjetili su me iako nikog nevinog nisam ubio >.<= Citat =:
Izvorno postao Raz
Poslije jedno 15 minuta igre, lik kao da mi udje u slow mo, znaci mogu napadat bacat magije i sve al se krecem brzinom puza. to se desi u 80% pokretanja igre.
zna neko helpat ?
Instaliraj Morrowind.
Posjete te prvi puta nakon što središ gray princea u Areni(ako ne riješiš onaj njegov quest), jer na kraju saznaš da je on u biti jadan i nevin ili whatevah...= Citat =:
Izvorno postao wavefunct
Posjete te kad ubiješ nekoga. Nakon što riješiš quest od Grey Princa, on izgubi volju za životom i pusti ti da ga ubiješ u finalnoj borbi. To se isto računa kao ubojstvo.
HURR DURR OBLIVIJON SAKA RETAJAN AJ KENDI IMA KOMPAS ZA NJUBOVE ČEJNSO= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Da, baš zato.