bodomi su izvrstan bend,prije sam ih puno vise slusal ali i sad volim tu i tam...dovoljno je reci da mi je njihov Follow The Reaper među top 15 metal albuma definitivno
Printable View
bodomi su izvrstan bend,prije sam ih puno vise slusal ali i sad volim tu i tam...dovoljno je reci da mi je njihov Follow The Reaper među top 15 metal albuma definitivno
Odlican bend, najbolja pjesma mi je Sixpounder= Citat =:
Izvorno postao Maze
super bend... prije sam ih slusao, sad samo nekad poslusam HCD i Hellion...
Ma dečko slušaj ManOwaRS :boohoo: :kill:= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
http://www.hardrock.hu/files/manowargods.jpg
ManOwaR RULZ!!!! :pray:= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
[quote=Sajmon Drimr][quote=MarkaN]ManOwaR RULZ!!!! :pray:[/quote:vu2vbogl]= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
cek,ti si njegov decko,ili?
/zbunj
[quote=Hanzaplast][quote=Sajmon Drimr]ManOwaR RULZ!!!! :pray:[/quote:1lu26j9w]= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
/zbunj[/quote:1lu26j9w]
e sad si ga skajlo??? :pray: :rotfl:
[quote=ewok][quote=Hanzaplast]ManOwaR RULZ!!!! :pray:[/quote:oscwmoqx]= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
/zbunj[/quote:oscwmoqx]
e sad si ga skajlo??? :pray: :rotfl:[/quote:oscwmoqx]
Neznam, možda imam čudne sklonosti, ali ManOwaR mi je superiška. Turbač. Totalno hip! ManOwaR je nova Liza...
ManOwaR RULZ!!!! :pray:[/quote:1nnp2f7b]= Citat =:
/zbunj[/quote:1nnp2f7b]
e sad si ga skajlo??? :pray: :rotfl:[/quote:1nnp2f7b]
Neznam, možda imam čudne sklonosti, ali ManOwaR mi je superiška. Turbač. Totalno hip! ManOwaR je nova Liza...[/quote:1nnp2f7b]
Jupiiiii,piramida!!! :rotfl:
[quote=Booby]ManOwaR RULZ!!!! :pray:[/quote:3ld25q4g]= Citat =:
/zbunj[/quote:3ld25q4g]
e sad si ga skajlo??? :pray: :rotfl:[/quote:3ld25q4g]
Neznam, možda imam čudne sklonosti, ali ManOwaR mi je superiška. Turbač. Totalno hip! ManOwaR je nova Liza...[/quote:3ld25q4g]
Jupiiiii,piramida!!! :rotfl:[/quote:3ld25q4g]
no homo
zajebancija je zajebancija :D Al novi album čak i nije loš, u suradnji sa Rhapsody-em uspjeli su napraviti nešto dobro! :wink:
ma ddobri su manowar...malo previse forsiraju ovaj svoj neki cudni image,ali bilo je i zescih bendova po tom pitanju...anyways triumph of steel very najs album
oke, mogli ste bez tolkih piramida :roll:
Korpiklaani su dobra grupa
Hunting song :pray: :pray:
prvi album meni definitivno naj...stvar:Hullunhumppa :pray:= Citat =:
Izvorno postao olio
jedva cekam da ih vidim na metaljkampu (prethodono cu se nalit pive ko majmun) :friends:
i medovine :D= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Slipknot rulez.
poslusajte noviju grupu DEATHSTARS i jodnu od njihovih pjesama Blitzkrieg.
NEMOJTE ZABORAVITI S.O.A.D - System of a down.
/\
łłł
ukus za 0
ok,al neko me se to sviđa tak da nije bas fer tak govoriti= Citat =:
Izvorno postao olio
ma samo govorim sa svoga stajališta i nitko ne mora odgovoriti na moje mišljenje= Citat =:
ma ok.inace blind guardian uskoro izdaje novi single Another stranger me s novom pjesmom i par demo-a.jedva cekam :pray:
lol ja danas stavio The Berzerkera na iPod i pustio nekim likovima iz razreda koji ne slusaju metal i svi su bili zgrozeni :shock:
ako na to tak reagiraju,kaj bi napravili dok bi culi Cock and Ball torture :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Danas su kreteni u mom razredu počeli srat nešto da je metal sranje, i onda nabrajati kao glupe metalce: ACDC, LEd Zeppelin, te nezaboravne "one sotonjare Metaliku"...
popizdio sam...
Metallica sotonjare?!? LOL. ACDC metal? vise je rock
reci im da lagano uzmu štrik i učine što moraju= Citat =:
lol meni je jedan lik reko kad sam mu pustio berzerkera da je to kao da on ode u garazu i upali motorku i kosilicu i eto ti mjuze :rotfl:
Vecina ljudi kojima se metal ne svidja znaju samo za bendove tipa Acdc, Metalika, Iron Maiden...= Citat =:
Takvi nikad nisu culi za death ili black metal, a da ni ne govorim o folk, viking i slicnim granama...
To je uvijek tako bilo i uvijek ce biti, netreba te to previse uznemiravati...
Inace da priupitam vas iz Zagreba i okolice, imal tamo koji birc/club/kafana gdje se pusta malo "nepoznatiji" metal Subotom?
Uskoro bih mogao do Zagreba pa da se imam gdje zabavit u Subotnje kasne sate...
Ima onaj bircuz Runa, na gornjem gradu, i onaj u Tkalči, nasuprot Twista, neznam kako se taj zove, frend mi kaže da se tamo skupljaju "darkeri", ali sudeći po njegovom poznavanju terminologije, to bi trebo biti isto neki metal birc.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
I ofc Chwara, ali to zih i sam znaš.
cuj,ako im se ne sviđa metallica ili maideni,sumnjam da bi im se sviđao Darkthrone lol= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
A dobro, to su nemetalci, likovi koji nemaju pojma i puni su predrasuda, sjećam se kako sam ja mislio u 5om razredu kad je u Gorici bio koncert Iron Maidena, da su to kojekakvi sotonisti, a Iron Maiden da je neki luđak koji vrišti i dere se. Čudo jedno šta stereotipi rade...= Citat =:
BTW - 1000ti post, i to na ovoj temi, :pray: samom sebi