AXE NEMOJ RADITI DUPLE POSTOVE REKAO SAM TI VECH 14 PUTA AAAAAAAA
Idemo dalje x)
Dosta svadje, imate cro-dota forum pa se tamo svadjajte :)
Printable View
AXE NEMOJ RADITI DUPLE POSTOVE REKAO SAM TI VECH 14 PUTA AAAAAAAA
Idemo dalje x)
Dosta svadje, imate cro-dota forum pa se tamo svadjajte :)
nema meni tu neko deriste srat da nemam zivot a natjece se s likovima ko ce vise spamat -_-a to sto mu mama nije jucer dala pusicu za laku noc nije moj prob.btw ako ko hoceneki turnir 1v1 nabacit nek se javi
cekaj malo, ja sam to reko u zajebanciji, i opisao zasto sam to reko (gde god da sam to napisao, cro dota ili world of music, prije nekoliko tjedana ffs)... ti se sad tu krenes vrijedat i sta ja znam...
Ne znash ti nishta... 8)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
avg star igro sam danas s tobom, ti se jedan od *********** ljudi koje sam ikad vidio... ti si fakat **r****, ti si uvjek najpametniji hax0r si a suxaš mnogo de stfuaj ovi likovi tu bi te ownali samo tako....
btw, sad sam sa frendovima igro, apdm za zahebanciju na kraju sa traxom imo divine reaper, ass cuirass, s&y, bf i sve spremno za drugi divine reaper, dok mi je kod animal curiera bio power trades, a jos sam bio nakupovo claritya i ring of health imo do negdje 15 lvl i ownage :D
imo 2 deatha i nekih 20 killova imam replay :D sta je najjace bili se zajebavali pa sam nakraju izgubio doso lik sa clinkzom i unistio frozen throne jbg xD
"Najpametniji hax0r" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :rotfl:
btw
Bottle>Ring Of Health
:wink:
ring of regen uzimam odma napocetku jer mi je bottle skup, a kad skupim dovoljno novaca kasnije za bottle vise mi ni netreba :D
ranger vidi se da si "hax0ror3r" i takodje da si poprilicho debilan kad hazesh da je bochica skupa tj. naspram ring of health... as well sa tim repleyem ja ne bih da imam veze (nikakve) jer si igrao protiv tolikih debila koji su ti dopustili DR... Vidish... Ima u mom gradu jedna rijeka koja se zove Bosna, e zato... Idi skochi sam mosta rijeke i pokushaj da ti bude dobro... OMFG ROTFLOL LOLZ FU TARD LOLZ JOGURT etc...
Samo malo.... kako mozes vrijedjat Rangera, pa odlicno igra sa obzirom da je poceo prije par tjedana..
Zatim da malo bolje citas, razumio bi da on usporedju Bottle (700g) i Ring of Regen (koji je 375g), a sad ti meni reci sta je tu skuplje :killyou:
A ne Ring of Health (875g)
Covjece kako ste vi umisljeni :twisted:
Jos mi se cini da su Karlo i Ki ki najnormalniji od vas tu pr0 :rotfl:
Ima tu nekih preferencija...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
@Teon za prvi redak... Bez kritike nema nauke...
Za drugi redak... (caps) widish da je imo ring of health nisam retardiran pa da ne znam chitati...
Za treci... Umishljen??? Shta ti mislish tko sam ja... Neki kreten koji ne zna nishta drugo reći??? plafon... ako ima neki bog zvani teon javi mi da ga mogu worshipovati
Za no.4 se mogu samo glasno nasmijati :D :D :D
Mislio sam na ovaj post, koji je napisao, kaze prvo RoR, jer mu bottle preskup (a ti si to usporedjivao) a poslije mu se ne isplati... sto neznam bas, bolje mu je Bottle nego RoH, valjda ide na Preservance ...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
A lol, no.4 je postigo svoje :rotfl:
A ovaj tvoj odgovor na umisljen samo pokazuje da jesi... no mislim da nisi mislio tako, nego sarkasticno...
E i cak mislim da postoji neki bog Teon :rotfl:
Osim toga vec mu je Sys reko da je Bottle > RoH
@ Bez kritike nema nauke, samo ako su to kontstruktivne kritike, newba ili nooba neces naucit igrat ako ces mu govorit debilu, n00bu... nego mu treba rec sto radi krivo :wink:
Pa ja chu rijetko kome rechi da je nub, jedino iz zajebancije, ili ako me bash nazivcira neko. Ja se drzim one stare "svi smo mi jednom bili nubovi" :) A moram se sloziti sa 7Days, bez kritike se nemozesh poboljshati, mozda izgleda da je neko ovdje umishljen, ali vjeruj mi nije. Odi na nash dota forum pa cesh viditi shta znachi umishljen xD
:DDD= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Teon bog ili ne (i don't care)...
Jedini ljudi sa kojim ja ovde mogu voditi konverzaciju dok slusham Rammstein-a su Systematic i najbolji frend (burek) jbg sa njim moram prichat normalno u RL inache ban :D
Lolz naravno shala... I da... Sinoc sam bio pjan tako da mozete slobodno da otpishete pola onog shto sam napisao... GL&HF...
Ja mogu pomoci ljudima sa dotom to je sigurno al da mi chovjek pricha kakve je partije igro... tu ne vidim svrhu, a vjerujem da ce se dosta ljudi sloziti oko toga. & btw nek mi neko kaze da li je moguce u doti uopshta sastaviti 2 divine-a, a da igrash sa normalnim ljudima... i to si se treba zapitati prije nego si ishta napisao... It ain't good talking like that...
jedan lik je sa sniperom skupio dva! i satanic! ali previše stunera smo imali pa gg ^^= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
7days, ja sam to napiso, jer sam znao da sam negdje shebo, pa me zanimalo komentari... u prvom postu sam se shebo, nije bio ring of health, nego ring of regen(to odma u bazi kupio) a sto se tice toga da igram sa normalnim ljudima normalno da nebi napravio, ovo sam igro sa frendovima(ko sto reko) dm, znaci za zahebanciju i da se malo vide heroji i sta ide za koga...
ranger tvoj nick je tvoj nick an ggcu je s velkim slovima napisanima?ak je onda mislim da se sjecam da sam igro s tobom jednom i sjecam se tvoje pro izjave:"ja netrebam last hitat" xD btw tu partiju su nas sve izownali al ja sam imo najvise killova u nasem timu i imo sam poz score tak da np.i tebi sam jedino srao kad si mi se nasro mida a zamolio ekipu da budem solo i kad si napokon leavo sf je bio lvl3 a ja lvl1(pudge)..,,i napravio sam s pudgom dagon zzzz svi su imali hot i dager zzzzzz itd...
Ovo: "ja ne trebam last hitat" mi zvuci ko ranger, no on ne leava. (Barem ga nikad nisam vidio ta to radi).
A nick mu je R4N63R
lik ponekad ima net problema to je sve, i igra cist solidno za pocetak, a vi "pro" biste se mogli ugledati na sysa 8)
jbt creepsi deru po toweru i ja das cekam da *ebeni tower opali cjeli hp creepu da mogu last hitat, a na pocetku sam odma reko da idem gore, ali ne vi se ljepo nadete 2 koji su zajedno i MORAJU gore, pa me pošaljete da idem skroz dole a creepsi već krenuli, osim toga ti si sa pudgeom mogo doci na mid odma samnom i bar bi zaradio lvl 2, al ne on je opet lvl 3, pa dobro kako te je uhvatio odma na prvom lvlu covjece meni newbieau ti nikad nisu napravili...
pwnd? :)
y :(= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
e mogli bi turnir na GGcu baciti ovi koji su aktivni članovi ovog topica?
ne neki ograničeni nego da igramo tek tolko da vidimo ko je bolji!?
A mene znas kako igram (a to nije bas dobro) :(
Al ak vam fali igrac, tu sam
lord vader? hahaha ja sam shadow dancer, onaj koji je pizdio danas na cijeli tim, igro sam traxu... (ti si nort bio) :rotfl:
ja bi igro, sa svojim klanom (n1p)... :wink: 3v3, 5v5?
ja znam ko bi bio zadnji :(
btw jel nije vec bilo takvo sta?
ma bumo se našli pa odigrali koji put
još da sys pristane
sys je prestao igrati :cry:= Citat =:
Izvorno postao KI KI
da ga se bar moze nagovoriti :D
ja sam za to da organiziramomali pcp okršaj na ggc.... čak smo mogli otvoriti temu i prijavit se. uredit parove... and let the games begin