Zanimljivo kako nitko nije istaknuo da je Bethesda već najavila da će raditi na Falloutu 4... i mužnja počinje.
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_FAQ
Printable View
Zanimljivo kako nitko nije istaknuo da je Bethesda već najavila da će raditi na Falloutu 4... i mužnja počinje.
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_FAQ
nisam ni sumnjal...prejaka je to licenca da je ne iskoriste do kraja kolko je god moguce...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
za sve vas koji niste upoznati s prijašnjim igrama iz serijala, a i za nas koji jesmo, gametrailers je napravio odličnu retrospektivu svih dosadašnjih fallout igara
http://www.gametrailers.com/player/42026.html
svakako pogledati.
thx zmijo :D
Hvala! Ne da mi se igrati Fallout 1 ali mogao bi od prijatelja nažicati duju.
meni je cd od duje previše oštećen :(
E to je banana. Nadam se da ga moj frend nije shebo, jer ili ću je kupiti za 50 kuna pošto je stara, ili jedna druga solucija... :D= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Sutra izlazi...
Upravo to...konacno :pray:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ajde nek dođe, ja je nažalost neću moć igrat dok mi ne vrate komp.
Nadam se da će biti dobro onako kako ga prikazuju u novinama.Dobio je 10/10 ocjenu u nekom Xbox magazinu čime se sada očito Bethsoft busa u prsa.
Prekosutra stize, budem javio kakav je .
Dude, kako lažeš...
Zapravo,postoji jedna zgodna opcija zvana Release Date Delivery kojom bi igru već sutra mogao imati.
Naravno,u našim trgovinama igre neće bit bar još 3 tjedna,sudeći po zadnjih par mjeseci.
Vidim da je PC verzija dosta bolja vizualno,tako treba. :D A vidjet cu kakva je kad zaigram..uskoro, nadam se.
Pokušat ćemo ovo nabavit,pa da i ja malo isprobam novi Bethesdin proizvod.
Izaslo...9.6 na ign-u, mislim da ovu noc necu spavat od igranja :D
Javim vam kakva je igra sutra u ovo vrijeme :rambo:
Upravo sam navrsio 16godina...sa 10god dobis pip-boy...igra je ono...savrsenstvo! Kad se vratim s predavanja slijedi rokaona!
Prezirem vas sa brzim vezama... :)
kakva nezrela izjava, nije ni izašao iz vaulta a već tvrdi da je igra savršenstvo. šta hype radi ljudima... mislim možda igra i je savršenstvo :toilet: , no ne možeš to tvrdit nakon sat vremena igranja.= Citat =:
Izvorno postao Aral
ja sam eto čekao pet godina pa ću pričekat još i ta tri dana.
Mene samo zanima koliko je igra optimizirana.
Aral , na kojoj rezi i kojim postavkama igraš?
Kakav je fps?
Ma još nije ni iz vaulta izašao kakav će mu bit fps nego visok, pitanje je kakav je vani. I kako može bit savršenstvo kad si vidio 0.1% igre isuse. Mislim da svi znamo kako nije savršenstvo, to je bar jasno.
Sad sam u megatonu, igra je kolko sam do sad vidio dosta doradena ima jako puno opcija dialoga najvise kaj sam vidio u rpg igri do sad
iako nema onaj tamni fallout feeling i nekak mi jos uvjek previse slici oblivionu
s tehnicke strane igra je odlicno optimizirana na najvecim detaljima u eksterjerima imam oko 50fps
1024x1280 aax2
Isse, da je sad kutije/confirmation mail na screenshot.. tsk, tsk, tsk. :)
Nego, kako stoji sa customizability, jesu li izbacili koje skillove, karma sistem... malo in depth info, ne ovaj generalni crap što na časopisi/stranice daju.
Za promijeniti rezoluciju odete u My Documents>My Games>Fallout 3 i tamo u FalloutPrefs nadjete iSize W= , iSize H= i tu podesite.
karma sistem još stoji, dobivaš obavijest kad ti naraste/padne karma, ali koliko znam nema više nekog karma prozora nego bi kao trebao pratit il wateva. to sam sve iz videa pobrao, nisam igrao još.
A kak točno život u vaultu može bit mračan,kažeš i sam da nisi daleko dospio. Vault je "idealno" društvo,zar ne?= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Svašta.. Želiš reci da u ingame opcijama nemožeš prominit rezoluciju?!= Citat =:
Izvorno postao Necto