Najprecjenjenija igra ikad
Printable View
Najprecjenjenija igra ikad
Simpa ste mi ti i Xero ali ne mogu vas cijeniti jer pljujete po Rockstaru dok uživate u Saint's Rowu i Infamousu.
Saints Row bar zna šta je.
Lol, ako itijedna igra od tih navedenih nezna što je, to je upravo Saints Row.
Saints Row zna da je smeće i ne srami se toga. Vrlo su temeljiti.
Zna da priča nema nikakvog smisla i da nije nikakv komentar na društvo kao što GTA misli da je pa su rekli "zajebi to" i u četvorci dali glavnom liku super moći. Jedna od najzabavnijih igara koje sam igrao. Nešta kao Blood Dragon.
Možda ipak ništa od PC verzije, LOL
http://foxweekly.com/2014/08/28/buzz...cancelled.html
marketinski trik, a i koga boli kurac vise
idioti su zbog igre vec odavno pokupovali konzole
Dok ne izađe službena vijest od Rockstara ne vjerujem nikome.
koga boli kurac, sad im sigurno necu dat pare. nije ni da sam prije razmisljao o tome, super su im portovi za gta 4 i la noire, a i hvala im na red dead redemptionu koji je na pc-u mogao bit jedna od ljepsih igara ikad
rdr dopizdi brze od gta
samo je fors jer je kao ekskluziva
RDR je zakon, najbolja western igra ikad...novi GTA nisam igrao pa ne znam koliko je overhajpan...
RDR i GTA V su vrhunske igre.
Max Payne 3 bog.
niti jedna
Dobro ste me sitili da moran više prodat to ćesme od GTA V.
Ti si iz Splita tako da se ne računaš, automatski si lošiji od Windwalkera.
Rockstar od (i uključujući) GTA IV nije izdao lošu igru, sve su vrhunske.
Dobro LA Noire je malo slabiji ali i dalje je dobar.
A od kuda je vjetrohodač? Ako je iz Bjelovara kao i onaj Karlo iz Bjelovara onda je lošiji od kurca.
ja sam iz Bjelovara :(
ali vjetrohodač nije, brijem.
Dobri su nam dečki iz Bjelovara.
vele sutra kiša će
Heavy Rain
ovo ono
Želiš da ti posudim Heavy Rain?
Želin gledat ljude kako igraju GTA V da se uvjerin da stvarno uživaju. Virujen da su to samo floskule jer ono, svima je GTA super pa mora bit i meni. Nemoguće da je neko uživa rješavat misiju koja se sastoji od 2-3 desetominutne vožnje sa najsporijin auton ikad, to je bila kap koja je prelila čašu. Mora san s Trevoron doć do nekog mista sa jebenin kamionom, on je tu sra nešto 2 min, onda san taj jebeni kamion vozija na druog misto i onda san na kraju mora odvest Trevora kući. Pola sata je otišlo na najsporiju vožnju ikad, a to je bila jedno 3. zaredon misija na tu šemu.
Utukao sam jedno 80 sati u igru, uživao u svakom trenutku.
Nismo više u osnovnoj školi da se moramo pravit da nam se nešto sviđa kako bi bili kul.
Bilo bi lijepo vidjeti RDR 2 na ovoj generaciji.
Još da je dosada jedini problem u GTA V.
Haha xD