dobro, za neke stvari, ali zmaj je fala bogu riječ koja sasvim dobro zvuči.
Printable View
dobro, za neke stvari, ali zmaj je fala bogu riječ koja sasvim dobro zvuči.
Aždaja :D
Da i ne govorimo o tome da Dragon zvuči jaaaadno kad se koristi s Hrvatskim riječima -_-= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Skyrim Fan Interview
We can now get married and move our wife into our house, Epic really... ok, not really.
Anyway, sviđa mi se dodatak Enchantingu. Ne znam zašto, ali Enchant me oduvijek privlači kao svjetlo muhu ^_^
Jako mi se sviđa to što ćemo sada moći imati prijatelje a ne kao u Oblivionu gdje su (skoro) svi imali jednak stav prema mom liku.
Također ovo sa ženom nije loše, ali pretpostavljam da će to biti povezano sa nekim questom kao u Oblivionu kada su me u novoj kući dočekali duhovi :D
To se traži, više interakcije sa NPC-evima!
Ovo isto zvuči super.= Citat =:
Oh, and we now have tavern brawls that are non-lethal! I love those.
Šteta. :( Spojili su cuirass i gravese.= Citat =:
3) Is armor handled like in Oblivion (with each body part being welded together) or in Morrowind (with each body part separate)? Will you be able to wear both clothes and armor at the same time?
Matt: The armor system is very similar to Oblivion’s. The main difference is that the upper and lower body armors, the cuirass and greaves, have been combined into one piece. This helps create armor styles that have the look we needed for Skyrim. In most of the Nordic designs we created, the upper armor would completely cover the lower armor, making it unnecessary. We get much better visual results combining those pieces, and it renders a lot faster too, so we can put more people on screen, so that was an easy tradeoff for us. We can also make a lot more armors now, so the number and variation types are more than we’ve ever had.
Odlično. :thumbs2: Samo je šteta što se nakon 10. levela ništa neće vidjeti ako stavim kacigu na glavu. :D= Citat =:
2) What sorts of cosmetic options, like beards, tattoos, or body proportions, are available? Can we edit them later in the game?
Matt:
There is large amount of customization available for each race. You can choose from multiple hair styles, beards, scars, and face paint. Each race and gender has a light and heavy build and you can pick any level in between. We’ve completely redone our facial system, and we’re really excited to show off the results.
bzvz mi je ovo za greavse, no ako će to značiti da će biti duplo više armora u igru, onda dobro
Ostalo je manje više ok ili ne zanimljivo, no jako mi se dopada fora sa enchantanjem gdje se novi efekti dobivaju samo nalaženjem i rastavljanjem predmeta.
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Aždaja >>>>>>>>>>>> Zmaj.
samo da naprave brade kao prave modele/mesheve, a ne mutne teksture preko face :D
Meni se čini da ovoj igri neće trebat modova. Jer ima jako puno mogućnosti, a u oblivionu su to dodavali modovi.
To još trebamo vidjeti... :wink:
Modovi ne služe samo ispravljanju već i poboljšavanju. A UVIJEK se može nešto poboljšati.
http://forums.theelderscrollsskyrim.com ... t=00#p8532
a kraljevi su :D
crko sam :rotfl:
Već je bila tak fora s nekom igrom, probably fake
Svejedno, dobra fora. :D
Da barem takvi zmajevi budu u igri :rotfl:
Ane, kraljevi.
Evo nešto random
Bonus Round 506: Skyrim vs. Dark Souls
Skip na 31:00
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Moze to,ali da bude zanimljivo pjesice putovati od grada do grada,a ne ko u oblivionu,sve sume isto,sve rusevine i spilje relativno iste,tu i tam koji mini banditski kamp,uzas koja dosada...
<deleted dok ne potvrdim točnost informacija>
Trebao si staviti pod glasina i bok. Poslje kad provjeriš onda napišeš da je potvrđeno.
Ako je bilo, moje isprike;
Nije bilo, ne ovako iscjepkano i bez glazbe pozadinske i komentara, kul, može se zvuk čuti bolje. šteta šta nije cijeli razgovor s onim bradatim Nordom prikazan :(
Prejebeno, jedva cekam. Thx DJ. :D
Baš htio sad stavit, izgleda fora ali niš pretjerano posebno.
Video više nije dostupan. Jel to ovaj bio?
Da, to je taj.
waaa kako dobro,cant wait
sad igram oblivion ispocetka za zagrijavanje malo :D