Mozda ako je kineski pa mu se unisti antena.
Printable View
Mozda ako je kineski pa mu se unisti antena.
Evo ubo sada mjesec dana star HTC Desire za 1500 kn
Jel to dobar ulov?
Prvo me zanima koja je to uopce marka mobitela? :S
ostale specifikacije me nisu impresionirale... nemoj se zaljetati pa da se razočaraš.
= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
S obzirom da su novi od 2300kn pa na dalje, onda definitivno je dobar ulov. Glavno da je sve ispravno. Jedino si progoogleaj "app2sd" pošto postoji vjerojatnost da će ti trebati zbog svega cca 120MB prostora za aplikacije.
Huawei U8150.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nije neka sreća. Uvjerljivo najveća mana uređaja su te fizičke tipke koje odnesu OGROMAN dio prostora za ekran. Komotno su mogli na njega staviti recimo 3.5", a ne 2.8", samo da su maknuli tipke i ostavili ove Android touch tipke. Za taj niski razred bi rađe uzeo Xperia x8.
Heheh Tattoo modernijeg izgleda :D ..
Ali da po meni je X8 bolja kupnja a koliko se sjecam on je u bonbon bil 999kn :D
Mada ima ljudi koji zele fizicke tipke , npr. moja seka ne zeli s tatto preci na Defy ili Desire S jer oce imati tipke za start i end call ... mogel bi joj ovo cudo pokazati :D
EDIT : LOL to je Tattoo , identicni su po specs , samo kaj ovo cudo ima 2.2 gore umjesto 1.6 , malo redizajniran (nema vise fizicke tipke za meni nego touch) i uz 512Mb Roma ima jos 200 megi storage i dopusta kartice do 32 gb umjesto do 4gb ...
Nisam bas u tim vodama, jel se HTC Desire moze odkljucat da radi na svim mrezama? Ovaj je lokan na T-mobile?
@Ezav, Ideos ima barem kapacitivni ekran i dam se kladiti da je zbog toga višestruko ugodniji za koristiti nego Tattoo :D
@Kulamasta - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726
Malo se poigro...
A ono...
lijepo i sareno...
Lijepa igracka, ali ipak cu se ja radje drzat stare Nokie E63
Zašto si dao onda tolike novce za mobitel!? :D Ali ajde, možeš ga možda prodati za 1800+ kuna preko Njuškala.
Pa dobio sam ga povoljno, znao sam da ne mogu popusit na njemu, pa reko da vidim malo sto je to...
Mah i da ima rezistivni bil bi puno ugodniji jer je moja draga seka je toliko izgrebala ekran da boli glava :D .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nu sada znam kaj joj se moze uzeti ko zamjena :D
Ovako, rootao sam svoju HTC legendu i stavio sam za OS cyanogenmod rom 7. Mene sad zanima da li je moguće stavit Android market i ako nije, koji su sve alternativni načini stavljanja aplikacija.
Skines ih sa interneta na komp i prebacis na mob (ili direktno na mob) i pokrenes aplikaciju (koja je u .apk formatu) na mobitelu.
Stavljenje Marketa ne bi trebao biti problem.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Swype je fora, samo što sam spor u pisanju time. Da se vratim na običnu tipkovicu (qwertz)?
Ja ne znam, meni je Swype također spor i nezgrapan, ali čitam po netu, ljudi ga veličaju do neba. Kažu da kad se navikneš na Swype, na pada ti na pamet vratiti se na klasičnu tipkovnicu. I to pišu hrvati, ne englezi, gdje mi nemamo toliko kvalitetnu predikciju teksta ili auto correct ukoliko fulaš sa Swypeanjem. Valjda vide nešto što ja ne vidim!?
Da, ja sam isto probao taj Swype i nije mi nešto, valjda treba provest više vremena uz njega, tko zna.
Samsung Galaxy S II scores twice the iPhone 4 pre-orders in Korea
A ne.
Ma ja koristim taj swype i fora je, samo što se valja priviknuti pa mi je još sporo. Mana je što tipkovnica nije na hrvatskom pa kad unosiš "nepoznate" riječi ne možeš unijet s č, ć, š, đ, ž...
Jednostavno imam osjećaj da ću kad se ufuram u swype puno brže pisati, baš ću vidjeti.
Ajde pa javi. Također razmisli da si skineš neku bolju tipkovnicu poput Smart Keyboard Pro ili sl. Preporoditi ćeš se kad izbaciš sve nepotrebne elemente sa tipkovnice i dobiješ intuitivniji raspored tipki.
Predivno... samo dragi nam Galaxy S izgleda polako miču iz prodaje. U T-centru u Vinkovcima vec neko vrijeme nije izložen.
Nekuzim ljude koji budu prodavali Galaxy S da bi kupili Galaxy S II....
O da...ima takvih :(
Ako vec prodaju nek ga prodaju meni po nekoj pristojnoj cijeni :D
Ma takvim ljudima uopce nije bitna funkcionalnost mobitela nego kurčenje. Ti ili neznaju kud ce sa parama, ili vjecno urlaju recesija i pljuju državu, a za mobitele se ima.
Jep...
Iskreno ja sam toliko zadovoljan sa svojim galaxyem da ne planiram mjenjati mobitel jos barem godinu do dvije (citaj: do isteka ugovora xD)
A šta bi inace planirao? xD
meni je prosjek 2 godine. u biti sad koristim 4 godine star K800 i ako se uspijem priviknuti na njega 5800 prodajem i cekam bolja vremena u t-mobileu :roll:
Ja na 5800 nemog sekunde vise izdrzat, cekam da izadje iPhone 5 pa cu to prolly kupit neki Android ak iPhone ne bude vise na tronu..
kad je to točno ajFon bio na tronu??= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Bas su cigani u tmobileu. Galaxy S je bio 1098kn(pretplata+bodovi),a tjedan kasnije je skocila na 1298,nije neka razlika,ali opet. Nadam se da ce se Galaxk S 2 dobit za manje od 2000kn (extra total s+12000 bodova).