= Citat =:
Izvorno postao Aral
da je mojsije bio žensko oni bi došli za par godina do izraela
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Aral
da je mojsije bio žensko oni bi došli za par godina do izraela
Već sam čuo već DAAAAAVNO.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne bi se štel mešat, ali na državnoj niti bilo kojoj drugoj televiziji se ne bi smjelo bilo koga prozivati budalama i idiotima.
On je član... www.freemasonry-croatia.orgS...i mogu samo da mu poduvaju pišu.
j... ti su ko mala djeca... Cure ne smiju u našu tajnu bazu= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Također imaju i najbolje veze i najutjecajnije ljude, pa ti vidi. Bar je to tako uvijek bilo sa masonima u inozemstvu.
Blažičko će komentirati smak svijeta... :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
davno je njihovo vrijeme prošlo. Najutjecajniji danas su ti Skull and Bones(likovi su imali prste u manhattan projektu)
I imaju sjediste u Yaleu.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Da, za to sam čuo, svi republikanci, pa i demokrati su im članovi.
Rat Beckhamovih protiv bosanske prostitutke
NAKON što je bijesni David Beckham izjavio kako nije spavao s nikakvom prostitutkom u New Yorku i Londonu te najavio da će tužiti časopis koji je objavio priču, mediji pišu kako je dotična djevojka koja je u intervjuu za jedan američki časopis otkrila da je čak pet puta spavala sa slavnim 35-godišnjim nogometašem, Bosanka.
Za one koji žele znati više...
Zasto,ako se deklarirane pedere moze zvat gayevima, narkomane narkomanima, zasto se idiote nebi smjelo zvati idiotima?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne da mi se objašnjavat, nemam volje danas...
Pogledajte, mislim da paše za trenutnu situaciju.
Zašto bi se ''pederi'' uspoređivali s idiotima? :/= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
A daj nemoj me... Grrrrr.= Citat =:
Mozda sam se krivo izrazio, htio sam istaknuti zasto se deklarirane budale nebi smjelo tako zvati,pa budale su?= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Zato što je onaj koji se spušta na taj nivo da troši svoje vrijeme na pričanje sa (i pričanje o) budalama još veća budala. Ili ipak ne?
Mmmmmda. Znači oni smiju skandirati 'Ubi Srbina' ali njih niko nesme nazvati budalama i idiotima?= Citat =:
Ne, ne smije ih tako zvati jedan sportski komentator jedne (valjda) ugledne televizije.
Ne. Smije ih se zvati prekršiteljima zakona i doma im poslati kaznu da plate. Budalu najviše boli kada je bez para, jer jedino gore od budale je siromašna budala...= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
tko je ovaj lik na 0:38?= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
OT:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... drugi.html
:pray: :pray: :pray:
negdje pola hrvatskog zrakoplovstva je unisteno :rotfl:
Hej mi imamo sasvim pristojno zrakoplovstvo mornarica je ono oko čega se trebamo brinut imali smo jednu podmornicu, ali mislim da je potonila(ironija :D ).
Ak je ovo pristojno zrakoplovstvo, kakva je onda mornarica jebote?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pristojno...pa sad su 2 miga pala
Mislim na broj zrakoplova...
Doduše, trebali bismo reći 1, 2. je bo posljedica toga što pilot nije imao baš sreće.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Zapravo, prijatelj mi je rekao da je pročitao da je to 1/4 našeg zrakoplovstva.
Hrvatska dakle ima 6 aviona :rotfl:
Za podmornicu neću ni komentirati.
LOL, nebi me čudilo da nas Janezi spraše.