odlican je,cini mi se puno bolji od lolovog kao sto ragnarok veli
malo me podsjeca na malog son gokua sa stapom i oblakom =)
Printable View
odlican je,cini mi se puno bolji od lolovog kao sto ragnarok veli
malo me podsjeca na malog son gokua sa stapom i oblakom =)
Svatko svog majmuna hvali :D haha
ja hon ne igram, barem ne vise. i onaj lolom je tako neinovativan da mi se gadi.
gragas =)
honovi heroji su opcenito bolji i zabavniji od lolovih.
pa dalo bi se tu raspravljat sada,da ima zanimljivih heroja u obje igre,ima =)
a cuj, imam oko 1200 gejmova u lolu, ima ok heroja daleko od toga...ali skoro svaki heroj kojeg su izdali u zadnjih 10 mjeseci je katastrofa i vec viđen.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Gragas any1 ?
FU prestigli me!
Samo zato što se radi o alkoholu odma spominjete Gragasa? Hon > Lol trololo. Sad odite lijepo spamat u lol temi.
kad smo vec kod alkoholnih heroja pandaren brewmaster>gragas. mislim kad vec ocete srat tolko onda serite barem kak treba.
ovaj monkey king iz hona je pravi blagoslov u usporedbi sa ovim iz lola. Lolov monkey king ima 1. garenov skill kao ulti (buffan) te od phantom lancera (dota) dopplewalk (ili tako nesto, nisam siguran kako se zove onaj njegov invisbility). to je 2/4 skillova ponovljenih.
29.7. prestaje HoN akcija pa će se nakon toga cijena accounta vratit na 30 dolara.
:pray:
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nisam nista mislio srat ni vrijeđat HoN. Samo sam rekao da me podsjeća na gragasa iz LoLa i to je sve. Što se tiče DotA-e i brewmastera, nisam je igrao previše tako da ti na to nemogu ništa reć. Ispričavam se ako je netko krivo shvatio moj comment ili nešto, jer nisam nikako mislio vrijeđat HoN, ni uspoređivat HoN i LoL. Mislim da su obje kvalitetne igre i to je to.
svi odreda uspredujete hon i lol kako jedan od drugoga skupljaju heroje. onda neko ko je igro dotu skuzi da su svi heroji pokradeni iz dote. i to neke uzasne mjesavine. hon barem ima dovoljno inovativnosti da stavi nove skillove i sve, ali lol samo skopira skillove od 3-4 heroja i spoji ih u 1og heroja
Nije mi jasno samo zašto S2 ne ubaci ostatak dota heroja za koje imaju pravo (ne znam točno do kojeg dota patcha imaju pravo) tipa pugna, ursa itd.
nemaju pravo na nista iz dote vise kad je icefrog otiso, napravili su furiona napola al ih je icefrog zajebo i ukinio im sva prava
Ne može on njima ukinut prava ukoliko su platili do određenog patcha. Ljudi, HoN je F2P od danasS:D
2.1.0 Patch Notes
Free to Play FAQ
Hah a ti si me tjerao da kupim. Zlo jedno :P
F2P ????????
ajd onda moze :D
E da si kupio bolje bi prošao, provjeri fag pa ćeš vidjet zašto.
ok
To sam Kiwiju rekao xD Ako treba netko help samo me cimnite (je da igram jednom tjedno ali ajde xD).
$2
jeje. :)= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Zajebo sam se xD Kad bi netko sad išao kupovat sve pravim parama mislim da bi ga account došao preko 100 dolara tako da....
ne valja mi nesto HON , enjoy guys odoh nazad na LoL
Too much PRO?
:D uopce pa ne, animacije, brzina, gameplay crappy .. dont like it da ne blatim dalje BB