Jesi zaradio šta na giftovima?
Printable View
Jesi zaradio šta na giftovima?
kaki dreadnought? :P= Citat =:
Izvorno postao Xero
Samo onih 40 golda početkom tjedna, moram danas/sutra prodati sve ostale giftove.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Mount njabe. Onaj divovski robotski mount.
@Markec bogati gade :( Dođi online.
Ah,taj k. Zar itko osim gm-ova ima to uopće?
Ne znam kako ti se da. To će ionako kasnije kad bude bitno postati sitniš, a kroz igru možeš lagano proći bez velikih para.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Ja ne mogu ni jedan prodat.
Okej sad i ja imam 40 golda :D
Ono, ovakve stvari treba iskoristiti. Ako sad odustanem, znam da ću požaliti na kasnijem levelu kada budem pokušavao napraviti brod, dogodilo mi se već nešto slično u PWI :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Xero, koji ti je nick? Dolazim online sad.
hmhm, gledam dal da započnem opet igrati.
Počni :P
Mislio i ja al nekako mi se look igre ne svidja.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Ma meni je igra bila savršena dok se mogao gličati death respawn : D
..a onda je postalo malo previše P2W.
Bio sam zaigrao prije kojih par mjeseci, no bio sam sav pogubljen i nikakav.
Kako mi se sad čini apsolutno ništa ne moraš plaćat. Kao da je problem čekat tih 20 sekundi da se respawnaš.
Sad možeš uzeti besplatno u shopu one phylacterije koji ti štite predmete kad umreš. Vrijeme provedeno tamo je nebitno.
na 47 lvl 35 min respawn :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
ja se vratio na empire stranu nekako mi vise kul :D a i tamo imam lika 27lvl :D
ajde ako ima koga nek me doda nick: Dedinamuda
Imam te već danima,pa nikak da dođeš on >.<
Nick je Faenryr
hehehe igrao malo na liga strani :P
Sreća pa sad možeš imati likove na obje strane. :)
Inače, kako ti bagra da 10 komada hrane za mounta, a kasnije je moraš kupovati u shopu. Banda. Što se dogodilo sa Incensom za produživanje Patron blessinga? Prije si ga mogao dobiti iz nekog trivijalnog daily questa.
EDIT:
Sonic nešto sabotira tim svojim izbivanjem.
Ej, nisam imao interneta.
I neda mi se igrati više, neznam hoću li nastaviti.
Que sorpresa. :eyebrows:
ja zaglavio, 2 bossa moram ubit a nemam nikakav tim -.-
Niski leveli sve. :)
Inače, da ispravim samog sebe - možeš dobiti hranu za mountove ingame, ali samo x10 kroz onaj daily sa dostavom runa u Gibberling quarteru.
Slično i za empire. A tih 10 na dan je i više nego dovoljno. 10 mount fooda= 5 sati korištenja mounta.
Dobiješ i incense,ali taj više i nije toliko potreban osim za astral kasnije. Samo odeš i pokupiš onaj dnevni q (na empire strani u podrumu yaskera,na ligi ne znam) i dobiješ 4 sata blessinga i str/int i stamina potova.
Ne znam o čemu ti, ja koristim hranu za levelanje mounta. Onog hippie iz Tropical Atolla. :)
Hrana levela mounta,ali ako ti je mount gladan, onda mu se brzina spusti na jedva nešto veću od običnog hoda. A za lvlanje me boli briga, jedva da ga i koristim,a i mala je razlika po lvlu.
ja ni ne koristim mounta rijetko se kad sjetim da ga i imam uopce :D
ovakav ce moj build bit kad dodjem do 52 lvla i pootkljucavam sve rubije (osim onih great mages dary)
ima da przim sve zive i mrtve
http://www.allodsbase.com/calc#a60x31gs ... 10800g7g40
:wink:
Nije loš. Al od novog peča preferiram ice/lightning build. Bolji je za PvE.
Uskoro stiže sljedeća ekspanzija naziva New Horizons.
http://guilds.en.allods.gpotato.eu/foru ... e-date-mmo
= Citat =:
The battle intensifies for Allods Online players in North America and Europe with the launch of a new expansion on August 8! New Horizons gives players the ability to create custom allods, introduces ship-to-ship territory fights in Astral Space, and so much more that Allods Online will open a new North American server to contain it all.
The power of the gods will come into the hands of mortals with a series of quests that will soon reach its finale. Path to Greatness brings players the ultimate dream of building, designing, and ruling their own private allod – with all of the resources and benefits it offers. Meanwhile, the six-man Astral ships unique to Allods Online will get put to the test in ferocious Trade Wars to capture resource-giving allods for the League or Empire faction.
Conquer the challenges of these new allods and take on the legendary bosses of Allods Online with Mercenary NPCs who will fight at your side – for a price. Solo players and small groups can now explore the toughest dungeons with the help of these six mercenary classes, each of whom serves a specific party role (and takes a share of the loot).