Neznam, tak mu je bilo, mob se totalno zblokao, više niš nije mogao napravit. Ja tak i tak niš ne vjerujem tim jailbreakanim iphoneovima.
Printable View
Neznam, tak mu je bilo, mob se totalno zblokao, više niš nije mogao napravit. Ja tak i tak niš ne vjerujem tim jailbreakanim iphoneovima.
U servisu ne gledaju jb uopće. Ako je hardverski problem, isključivo se time bave. Za softverske probleme prvo naprave restore, pa im je tako svejedno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
da, stvarno... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Yakuzas
decki, gori ste od retaj amera. oni barem znaju blejat u jutjub videe.
@aral: sogor ti je imao tethered jailbreak i sve sto je trebao napravit je spojit iphone na komp i pokrenut blackra1n.exe (koji je velik cca pola megabajta)... to otprilike traje 10 sekundi...
i da, mobitel uvijek mozes rucno roknut u DFU mode i sam ga restoreat doma, ne treba ti nikakav super-expert iz oglasnika koji baca vudu čini...
A ko da sam ja znao za to, a on još manje pošto je tutlek za kompove i mobove. Al enivej, riješio je problem.
pa prije širenja takvih priča bilo bi se dobro malo informirati... :wink:
također, reci sogoru da ga restorea i JBa sa spiritom... tako vise ne bude imao tethered jb... jedini problem je sto u kombinaciji sa spiritom nema unlocka, pa ako mu treba unlock onda nista...
crapple izbacio 4.1 beta1 za developere... kao sto je i ocekivano, problem sa signalom nije fixxan... (iako nisam ni ocekivao kako je vrijeme prolazilo, jer za takav "mali bug" kakav ga je apple predstavio ne treba ne znam kolko da se izda nova verzija FWa)... u 4.1 je ukljucio nekakav GameCentar...
takoder, sutra je konferencija koju je apple sazvao te koja ce bit live broadcastana... zakazana je za 10am PST, sto je po nasem vremenu 19h navecer (ako sam dobro izracunao)...
A konferencija je u vezi čega...?
pretpostavlja se da ce se govorit u vezi problema sa signalom...
Ma da, i mislio sam si al sam pitao za svaki slučaj.
Da malo reviewam OS4 na 3Gu. Mobitel je osjetno usporen i skoro sve šteka i drka -.- Nadam se da će 4,1 nešto optimizirati.
Apple izbacio 3.2.1FW za iPad i 4.0.1 za iPhone... Jailbreakeri - ne updatejtajte... JB i unlock postoje za 4.0 ali nisu u potpunosti prilagođeni masama... izlaze uskoro...
Izgleda da se povlači iz prodaje zbog problema sa signalom ...blamaža :D .
A ti jako voliš serkat, i što si regan prije mene to me najmanje boli... ja imam 18 puta više postova od tebe :D
Ode 40 miliona uređaja na smetlište :rotfl: iako sam siguran da se to neće dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A cuj, Apple si je priskrbio najvecu reklamu u povijesti IT-a. Mjesec dana se ne skidaju s udarnih vijesti svih IT portala.
Jedini su problem dionice, koje su s dosad najvece vrijednosti od 274 dolara pale na 252 dolara. Al brzo ce to gore.
Da. Ako microsoft napravi blamazu onda je to blamaza, a ako apple to napravi onda je reklama :rotfl:
Stevan je očito dobar sa Čak Norisom.
Nazaloat je tako. Jer je Apple kult, a Microsoft je firma.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pa dobro je i rekao .Stvari tako stoje .Apple je stvar prestiža tj. snobizma .
Ali je i dalje firma kojoj je glavna zanimacija izvlačenje para iz ljudi. Još veći smijeh je bio kad je g. Krstulović u kolumni za VIDI napisao da Apple za razliku od konkurencije ne gleda na profit nego na svoje uređaje i korisnike :pray:
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/0 ... 45006.html
eo naletio danas na ovo... koje gluposti... sry ak je vjest već viđena
Tvoj link nije pokazan ali se već odavno zna da je problem u hardwareu.
Mislim da fanovi svejendo neeć dati svoje uređaje nego će radije pažljivije držati uređaj da nedođe do gubitka signala.
A apple bi možda mogao zamjeniti taj metalni dio koji je sada antena. Npr napravi antenu na istom mjestu ali ovaj puta je kompletnu plastificiraju da onemoguće svaki kontakt antene sa rukom tj drugom antenom za WiFI i ostale điđe miđe.
plastificiraju -.-
gumiranju.... na bilo koji način izoliraju antenu od vanjskih doticaja.
http://www.pohrani.com/f/3h/23/tCmPG...8919061000.jpg
epic... :rotfl:
hahahahha kraljevski :rotfl: :pray:
eh da... Apple od sada svim iPhone 4 userima dijeli plasticne caseove kako bi to sve skupa sredio, to je objavljeno na prije spomenutoj konferenciji...
zaboravio sam vas obavijestit... ;)
kao što sam i sam predložio....
a dali će sad te plastike dijeliti do idućeg iPhonea ili će napraviti neke hotfixe na budućim uređajima koje još mis proizveli?
neam pojma... vjerojatno ce dijelit...
takoder... 3Govci i ipt-ovci - apple je poceo signat i vase firmwaree... ako ste JBeri/unlockeri obavezno sejvajte vase shsh bloobse sa tinyumbrellom... (google it.)