Dobro sve to, nego jesi pogledao Firefly, ja sam nekako izgubio volju za gledanjem bilo čega nakon toga
Printable View
Dobro sve to, nego jesi pogledao Firefly, ja sam nekako izgubio volju za gledanjem bilo čega nakon toga
Gledat ću uskoro.
Ne znam, vjerujem da je Firefly zbilja genijalna serija, no sumnjam da će mi biti bolja od recimo Galactice (pa i Stargatea) čisto zato jer nije toliko razrađena radnja, mitologija i likovi (za što nije kriv tvorac već televizijska kuća na kojoj se serija vrtila).
To je bio i najveći problem za mene, kad sam počeo gledati očekivao sam zbilja mnogo, ali lakoća kojom me uvukla u priču me iznenadila, likovi su svi genijalni i svaka epizoda je zanimljiva, a atmosfera je predobra, pogotvo radi glazbe i unikatnosti kombinacije, i kad je postalo jako zanimljivo, neki likovi se razradili i neke tajne otkrile serija jednostavno stane, a film je ne može završiti, koliko god dobar bio nije kako treba.
Redoslijed gledanja (Spoiler Free)= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
I ja se kanim ovo gledati i nikako da pocnem, ali sam zato pregledao Firefly. ;)
Ustvari, pogledao sam miniseriju i prvih 4-5 epizoda i nije me dojmilo, ali se nadam da se poslije zakuha?
Je li istina da je serija toliko dobra!?
EASTBOUND AND DOWN mi je odlična serija. eto.
http://dreamers.com/indices/imagenes...85.IMAGEN1.jpg
This could be interesting...
"From Terence Winter, Emmy Award-winning writer of The Sopranos, and Academy Award Winning Director Martin Scorsese, Boardwalk EmpireSis set in Atlantic City at the dawn of Prohibition. Coming September 19th to HBO."
Chalky WhiteS^^
Trailer
Izgleda nevjerojatno, a Scorsese se nakon godina neuspjeha u eksperimentiranju s žanrovima koje ne poznaje vraća u onaj u kojem najbolje pliva.
Upravo završio prvu sezonu BG. Kraj je bio totalno neočekivan. :pray:
Hehe, ček, ček bit će još šokova. :)
Razor definitivno tek na kraju 3. sezone.= Citat =:
Izvorno postao senad_986
Iako je kronološki negdje u drugoj sezoni, puno je jasniji tek nakon 3. sezone, a i može spojlati neke stvari.
Ja sam imao sličan problem, nakon prvih 4-5 epizoda prve sezone sam imao stanku od par mjeseci prije nego sam nastavio gledatli.
Dobar je i taj početak, no neusporediv sa kasnijim epizodama.
Sada pogledao treću epizodu druge sezone BG, što dalje ide, serija je sve bolja i bolja. Nakon malo sporijeg početka, nisam očekivao ovakve udare na radnju. :)
Nista, trebao bih ovo nastaviti gledati onda. Vjerujem vam na rijec! :)
Razor cu, onda, gledati poslije trece sezone.
Pri kraju sam gledanja Big Bang Theory, pa sam nabavio sedam sezona Two and a Half Men, neš sam sitno gledao na hrt-u i umirao o smijeha :)
firefly je bolji,jest da ove dvije imaju razrađeniju radnju ali cim zavrsis s gledanjem fireflya skuzis da bi ownala stargate i bsg da se serija nastavila.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
U tom grmu leži zec. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Sada pogledao drugu epizodu treće sezona BG-a. Prijelaz iz druge na treću sezonu je totalno čudan, sve zbunjeno ispada. Što nisu mogli onaj dio sa godinu dana poslije staviti na početak treće sezone, a ne na kraj druge sezone. Uglavnom, pogledao sam i The Resistance webepizode, neloše napravljeno iako mislim da je nepotrebno, bilo bi bolje da su ih spojili u jednu epizodu u trajanju od 20-30 minuta.
Ja sam ih spojio sam, nije mi se dalo otvarati novi video svakih par minuta.
Što se "godinu dana poslije" tiče - po meni je ustvari odličan potez što je u drugoj, a ne u trećoj sezoni jer je totalno nepredvidljivo i stvori malo veći "wtf" trenutak :)
Inače, treća sezona ti ima više fillera od prethodne dvije jer su se producenti bunili da je serija teška za pratit novim gledateljima.
Također su ti gledatelji zahtjevali nešto vedrije epizode tipa neke proslave i slično, no Moore im je u jednoj epizodi poslao jednu lijepu poruku u vezi toga. Shvatit ćeš kad dođeš na tu epizodu :P
Sve pohvale True Bloodu.
Gotov sam s drugom sezonom, a treća je spremna za sutra pa nadalje (2 epizode na dan, ne smijem pretjerivat).
Likovi su genijalni, ma skoro svi.
Eric pwna budu, krišnu i sve super frendove, pogotovo u trećoj sezoni!
Odgledao sam 'Capo di Capi'-Toto Riina :pray: :pray: :pray:
Od seljaka iz malog siromasnog sicilijanskog sela - do vodje Koza Nostre u Italiji.Sudija Falkone,Buseta,Burlionio,Giuzeppe,svi pali pred njim.
Zaboravio sam napomenuti.
U desetoj epizodi druge sezone True Blooda luda Hoytova mama igra Dead Space na Billovom Wii-u.
poceo sam gledat True Blood,uskoro i Californication.
Hehe, upravo vidjeh na imdb-u da su se Bill i Sookie oženili. U stvarnosti.
Prvo Dexter i njegova sestra iz serije, a sad oni.
Od sredine treće sezone, True Blood graniči između odličnog i čistog smeća.
S jedne strane, ona priča o vampirskoj politici i oni vukodlaci su zakon, no s druge strane ima toliko pederizma da mi se povraća.
U prve 2 sezone bio je jedan pokazni show-fag koji je nabacio koju foru tu i tamo, i to je ok. Ali sada, treća sezona (a pogotovo ova zadnja epizoda) je postala gay parada.
Na neke dijelove moram žmiriti ili pokriti oči rukom, da nebi izbacio sadržaj želuca. Mislim, možeš stavit krvi i nasilja kolko hoćeš, to mogu gledat. Ali ovolika količina pederizma je nepotrebna.
Nadam se da će se u četvrtoj sezoni to smanjit.
Fobija, a?
Ne, samo mi se gadi.
A sada cekamo da Sonic posjeti temu.
Iskreno, meni je najveci problem u 3. sezoni sto su me svi likovi poceli nenormalno zivcirati. Nisam siguran je li razlog u losem scenariju ili je setting jednostavno izgubio privlacnost. Pretpostavljam da cu pogledati sezonu do kraja, a onda dovidenja!
Ma da, počeli su sa previše patetike, a premalo onog humora.
Makar, ima još genijalnih scena...
Nekužim uopce kaj vidite u toj seriji ja sam pogledo prve 2 ep i kolko mi se cini serija je srednja žalost.A i likovi mi nisu neš gay crnac, douchebag koji bari sve u selu, neka nabildana crnkinja, i glavna glumica izgleda kao da je poluretardirana...
Poceo sam gledati The Office. Serija je genijalna.
Dwight :pray: .