Zahvaljujem
Printable View
Zahvaljujem
Barem se nisam zaigrao dobra 3-4 sata onako, u cugu, iako igra saka. Jebla ih optimizacija, prema sys. req. trebao bi sasvim normalno da je igram na med/high, ovako se vuče k'o mrtav konj na 20tak frejmova. :cry:
Kitina nemogućnost googlanja strikes again!
Vjerovatno imaš visoku rezoluciju= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Meni igra radi odlično tako da je iz moje perspektive odlično optimalizirana.
= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
meni je za nekih 5-6 sati igre ''progtalo'' 50 mb
Upravo završio.... God fucking damn...
Sam kraj nije toliko Epic kako je opisivano ovde ali je i dalje neprejebiv....Ipak mi je kraj prvog dijela imao onaj veći "WTF momenat", sa svojom neshvatljivošću, dok je kraj dvice shvatiljiviji.
Eizo je definitivno jedan od naj-kulnijih likova ikad, a ni Desmond nje daleko (dobro, jeste)...I dalje tvrdim da je ovo najkompltnija igra koju sam ikad igrao...
Ako imam jedni zamjerku to je tošto ima premalo onih hidden tomb levela, moglo je biti više grobnica, ili su mogli i codexe u neke stavljati, ili šta-već-ne...samo moglo je da ih bude više...
Assassins creed 2.5 i 3.... aaaaghhhh ne mogu dočekati....
Igra je super, tome nemam pregovora ali glavni likovi (kako ni u prvom, tako ni sada) mi ne sjedaju.
Nisu mi uopće kul.
U prvom djelu lik je bio glup, naivan i arogantan.
Uopće mi nije bio kul.
Ovaj uopće ne izgleda ''badass'' kako neki govore.
Štoviše, izgleda mi prilično suprotno.
Malo mi je samo kraj nelogičan
Zadnja misija, prije ulaska u katedralu, mi je najbolje sjela... Dok sam sve prije obavljao, u stealth kill maniru, ili se makar pripremao za isti, ovdje je bilo Eizo unleashed.
Usput koliko god da sam mislio da će gun biti glup, nekakomi je zanimljiv, iako ga nisam puno koristio, ali one dimne bombe su stvarno zakon, šteta pa ih u kecu nije bilo jer su stvarno korisne...
Gun sam iskoristio samo 2x (+ par puta u trening misiji). Nemaš ga gdje koristiti...
Igra ne bi bila ovoliki promašaj da priča vrijedi qurcu. Ono, nakon deset godina ide dvominutna cut-scena u kojoj se lik prvi put priupita čemu sve ono kad već deset godina od onog događaja fejla. I onda naravno odmah i dobije odgovor iz vedra neba maltene. Isse, još 2 chaptera i kraj, finally. Ono jbt, kako su ljudi iz Ubija nemaštoviti, al' totalno. :( Max Payne iz 15. stoljeća.
I Wedran to stalno istice :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Završio sam s igrom i kraj je jedan od većih mind fuckove koje sam doživio :D Jedva čekam nastavak
Po čemu je kraj mindfuck? Evo baš sam je završio i nikako mi nije jasno po čemu je ovo "Uuuuuuuu" kraj? Glupost, samo će poslužiti kao opravdanje za nove DLC-ove i ništa više. Zadnji fight sam bukvalno završio sa Grab+Combo. Roflol.
Još igram, zakon mi je.
Samo negdje sam zapeo...
Ono kad treba ubit 4(?) različita lika i ima 4 uskličnika oko Toskane, kao da bi trebalo napast.
Treba pričat s Mariovim ljudima.
Doduše, pričao sam sa svima i ništa.
Nema objectiva uopće.
Quitao sam i sad opet moram sa svima pričat.
Dok vi odgovarate što je to, pokušat ću se vratit Mariu :)
Nekakav bug?
Triggerao sam misiju s tornjem i popeo se na njega, al nema ''criera''.
to su one misije kada trebas ubiti
Da.
Ne rade mi.
Ja sam pak igru prekinuo na pola i odlučio sve ispočetka, jer sam šarao po ostalim stvarima pa ovo baš nisam igrao kak spada. Sad fino svaki side quest, svaku misiju, al ono baš sve.
Glupa igra.
Sad sam uzeo side misiju da moraš nekoga ubit merchanta, ubiješ ga, stvori se drugi, ubiješ ga, stvori se drugi...i tako se spawnaju jedan kraj drugoga čin ovome prije zabodem nož u drob.
Isto nema markera di je žrtva, niti ga vidim u žuto s eagle visionom.
Ja ga još nisam odigrala. :oops: Nisam ni krenula, zapravo.
Prvi put čuo za taj problem. Ak baš i imaš problema sigurno je to neka side misija ili imaš znamo kakvu verziju igre. U mom slučaju je ama baš sve radilo. Da igra ima tako velik bug bio bi već popravljen odavno.= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Meni sve radi savršeno, nema takvih bugova. A što se tiče igre, meni je bolja od jedinice, zanimljivija što se tiće misija, ima više razgovora. Jebeno je što mogu uzeti oružije protivniku i s tim ga zatuč, kako obožavam kad ga probodem s kopljem ili ga zatučem sjekirom :) Mislim da ću ovo odigrati do kraja bez muke, baš mi je dobra igra, a jedinicu sam presto igrat kad sam došao do pola jer mi je dosadila...
Nabavio sam igru, konačno.
Puno je zanimljivija od jedinice, iako nisam puno igrao, nervira me što je zahtjevnija, a grafika je više-manje ista. No dobro, na max bez AA pri 1440x900 na konfi iz siga radi na 30-60fps.
I da, imate li vi male zastoje dok se krećete, ponekad? Slično kao u Stalkeru, čini mi se kao da igra očitava level onda, ali želim provjeriti jel to samo meni ili svima.
Ja sam ju također isprobao, i već duže vremena ju igram, a što se tiče zastajkivanja, nemam problema sa time, nikad mi nije zatrzala, jedino pri prvom loadingu se vidi framedrop, ali nakon toga je situacija odmah bolja.
Kako igram dalje, izgleda je bolja situacija, ne osjetim više to "štucanje".. ugl što se igre tiče sve pet, sviđa mi se jako što su ubacili elemente modificiranja odijela i oruzja.
Mislim da to štucanje nije do igre, jer igra učitava drugačije od Stalkera. Stalker učita cijele teksture odmah, a AC2 učitava rezolucije pomalo, pa se one postupno izoštruju. Prije ćeš vidjeti izmuljane teksture nego štucanje.
Evo upravo sam dobio Altairov oklop. A jel zna neko šta bude kada skupim sve one karte (codex pages) i kad ih posložim pravilno na onaj zid?
= Citat =:
Izvorno postao TutBlut