Samo ti :(? U prozor.
Printable View
Samo ti :(? U prozor.
Hvala na podršci.
*shrug* ionako se nitko u Imperiji ne podnosi.
Možda i ja budem na strani Carstva, jako bih htio isprobati klasu Imperial Agent i vidjeti koncept misija. Obožavam stealth pa ono, nadam se da će igra ispuniti moja očekivanja :)
Also, beta se skinula. Čekam petak^^
Spremno sve, čeka se vikend! I ja ću rolat Impa, da si ne spojlam klase koje mislim igrat :P
Gleda sam live stream sinoc na ign-u i moram priznat da mi je igra vrlo primamljiva. Završnu odluku o kupnji cu ipak donit nakon bete i kad hype malo splasne.
Mene će igra sigurno zabaviti, barem mjesec-dva-tri. Sve više od toga je šlag na tortu.
Za to vrijeme nađeš dobru ekipu, pa ti nastavi biti zabavno. =)
Ae.
Ne tražim da igra bude savršena. Samo da je Star Wars, da je zabavna i da se skupi dobra ekipa :)
Tko prvi uleti određuje server? :)
U koje tocne ure (nase) bi trebala beta poceti?
Zanimljivo...Mi startamo sa betom tek od subote u 17h :D= Citat =:
You'll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™very soon! Your test begins:
Saturday, November 26 at 10:00AM CST
Btw. Ja ću igrati Sith Inquisitora sa OVIMSbuildom (ukoliko se talent tree, nije drasticno promijenio, i koliko budem uspio nabit levela u tako kratkom roku).
Meni se isto sada skida. Igrat će se sa bounty hunterom <3
Jesam ja poseban pa pocinjem dan ranije? U mom mailu pise ovo= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
= Citat =:
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST
Jel ti trolaš ili? xD CST je -6h, a mi smo +1h. Tako da je razlika 7h.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Kod njega pise subota, kod mene petak
Ovisi kad si registrirao key, tj. neki će upasti dan ranije ako su se prijavili za betu prije 11.11. ili tako nešto.
Meni isto piše subota, no poslao sam mail BioWareu da mi pojasne zašto neki počinju u petak, a neki u subotu. Općenito mi nije jasno zašto mi daju vrijeme početka bete prema sjeverno-američkom vremenu. Mogu si sam preračunati vrijeme, no opet...
Ja sam isto u subotu. Nije mi se dalo zezat sa stranicom dok je bila krcata i konstantno se rusila, pa sam kasnije acceptao. Zbog toga vjerojatno.
^^= Citat =:
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST
I meni piše petak. To je zato što smo empire.
Meni isto petak. Gledajuci stream definitivno idem sa sithom probat. Šta su radili jadnom sith oficeru to je komedija, najprije mu ubili sina pa i njega zbog bahatosti i to tvoj kompanjon lajka :)
Razlika dark i light side je u opremi, znaci šta si zlocestiji u dijalozima otkljucavas bolju opremu za dark side i obrnuto.
Koja ces klasa biti?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Sith Warrior. Gotta get my Vader on.
Ah dobro. Ja igram Bounty Huntera.
Budi neka ajlienka da možemo prakticirat cyber seks.
...ne
:)
Možda uletim kao IA ako zaigram.
Sve neke špije :/
Op op^^= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pa općenito misije za takve klase bi trebale biti najzanimljivije, barem meni uvijek jesu. Kao u Skyrimu primjerice :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey