pa otv je dosta velik sam po sebi, mislim da nebi trebao imati problema sa time.
Printable View
pa otv je dosta velik sam po sebi, mislim da nebi trebao imati problema sa time.
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
a koliko bi ti platio dini jelušiću? :DD
maloki ti je sve pojasnio, oni trebaju biti hepi sto si u životopis od benda mogu staviti da su svirali na tako jakom festivalu s takvim imenima ajmo reci, i treba vremena da se probije, pogledaj dubiozu, svake godine napreduju, krenuli su s onog metal stejđa i ove godine dospjeli na glavni stejđ, s3ngs isto,
a i nema se para baš
Imaš tamo kad uđeš sa lijeve strane uvučen prostor gdje obično nema puno gužve, a tamo isto ima i povišeni dio na kojem može čovjek u kolicima sjesti da bude iznad ovih koji stoje.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Pa ono, može se skroz napred stat, u prvi red, ili kako ti je Dania rekla negdje sa te lijeve strane.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
I otraga je isto povišeno ako se ne varam. Nisam siguran pošto sam inače uvjek u prvim redovima.
jeste.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nazareth i Aerosmith 5.6. u Rijeci.
http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=59970
U subotu koncert Vuce u zg. Anyone with me?
Samo ako je Živo Blato/Klanje ljudi.
di, koja lokacija. kolko je upad? govori= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
= Citat =:
........VEČER STUDENATA DALMATINSKE ZAGORE =>VUCO<=...........
Tražena si roba u gradu, Volim piti i ljubiti, Crna ženo, Sanja, Nek sam pijan i brojni drugi hitovi na prvoj ovogodišnjoj večeri studenata Dalmatinske zagore :) Ovo će biti dobra noć predosjećamo, dođite u što većem broju i budite svjedoci još jednoj LUDOJ studentskoj večeri :)
>>>INBAR 12.10.2011<<<
ORGANIZATOR;
>>>Udruga Studenata Dalmatinske Zagore<<<
Udruga Studenti Cetinske krajine
Udruge studenata Imotske krajine
Cjena ulaznica u predprodaji je 40 kn
(za čalnove udruga 30kn)
PREDPRODAJA karata u >>>IN BAR-u<<< krenuti će od 01.10.2011
te u prostorijama Udruga organizatora ....
isusbog to sta necu ici. 40kn za vucu.
Tko u petak u arenu ide?
me and my grlfrend
o/
Imat cu neko zagrijavanje sa pozezanima kod arene, mogli bi neko okupljanje nabacit.
Cekaj, Vuco samo za studente ili mozemo i mi srednjoskoljci ici?
Idem. :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
čupa - vuco je za svakog
Jel istina da Vuco uglavnom na koncertima pjeva na playback?
smrtnici nisu toliko sposobno da čuju pravog Vucu uživo, tako da...
Ne možete jer maloljetnici ne smiju biti vani poslije 23 bez pratnje nekog punoljetnog.= Citat =:
Najebali ste ako vas policija uhvati. Pogotovo ako imate alkohola ili narkotika uz sebe.
Mlađi od 16 ne smiju.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
A i ako sam dobro shvatio cak i ako si mladi od 16 ne mogu te privesti ako nisi pijan i ne radis sranja.
Samo može dobit zapis ako je pijan, a maloljetnik. AK ima punoljetnu osobu uza sebe onda neka kaže da je pod njegovi nadzorom.
Dom, ides na Vucu? Jer ono, svi drugovi su mi otkazali a ne isplati mi se sam ic :/
A nista, idem na Brkove i tako i tako :D
jucer hladno pivo vgg. set lista pomalo razocaravjuca al atmosfera odlicna. iako se radi o areni zagreb, imao sam osjecaj ko da sam u nekom klubu u zabiti nekoj, proklizao sam kroz pivu, pao na glavu, udario u ogradu i na kraju smrdio ko klosar. hp ftw.
danas đubrivo u Rijeci. Ide tko?
Ocekuj hrpu wannabe alternativaca i u prvih par redova stoku.
= Citat =:
U inbaru ti gledaju osobne još od prošle godine kad je neko sranje bilo, tak da sumnjam da će te pustiti.
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
meni osobno najgora set lista ikad od hpa, osobno najgoram i atmosfera ikad :D publika uopce nije bila za akciju niti su baš znali rijeci pjesama da pjevaju zajedno s hpom, više mi je ličilo na kazališnu publiku, gledam snimke s tribina, očajno od strane publike :/
Boogaloo, 22.10.