@Sonic... Da, zajeb :( Ja radim od 07:00 pa do kad ne odlučimo ići kući (zna biti u 13h, a zna biti i u 17h).
@Flander... Nemam niti mikrofon, a kamoli TS :( Koji ste level?
Printable View
@Sonic... Da, zajeb :( Ja radim od 07:00 pa do kad ne odlučimo ići kući (zna biti u 13h, a zna biti i u 17h).
@Flander... Nemam niti mikrofon, a kamoli TS :( Koji ste level?
mislio sam od 7 do 11 navečer lol ( 19:00 till 23:00 )
evo jucer smo oko 18:00 počeli a završili oko 22:00
kako kad, kad nam se da igramo, ali vecinom navečer
lako se skupimo i dogovorimo
trenutno smo lvl 55lvl sa amazonkama...danas ako bumo igrali završavamo 3. act i 4. act
igrali smo i sa paladinima na 65 lvl atm, ali nam je gear za HELL malo puno slab pa su trenutno na pauzi
U jutarnjoj smjeni budem od pola 2 do četiri, pa eto. Teško će se potrefit.
@Flander...
Ma skužio sam vrijeme, ono sam Sonicu pisao :D Ako igrate svaki dan (ili skoro svaki dan), onda nema šanse da vas pratim i samo ću vas kočiti. Nekako mi se čini da taj MP (COOP) funkcionira samo ako imaš high level lika sa pređenim Hellom ili da se dogovorite da sa pojedinim likovima ne prelazite igru osim ako igrate skupa. Tak da mi se čini nemoguće ovako preko foruma :(
kada cete igrati scimajte me negdje (na mail po mogucnosti) pa se lako joinam. imam lvl50 lika i lako krenem ispocetka, prateci samo nekoga (recimo bartuca il nekog drugog)
Sad sam zvao frenda da mi da D2 i kaže da ti ne treba Hamači (ili onaj drugi, ne znam kak se zove) da bi igrao u LAN-u. Kaže da je bolje bez toga pošto se Hamači zna zrušiti i sl., a dovoljno je upisati IP adresu od Hosta i na taj način se joinati!? Kaj kažete na to? Koliko se ja sjećam, s Flanderom i Sickom sam igrao preko Hamačija... ili nisam!?
EDIT:
Moram vidjeti da li imam save od svog Nekrića. S njim sam zadnje igrao i bio mi je pre savršen. Samo ne znam koji mi je level i ne znam da li su se skillovi mijenjali tokom patcheva i od njega napravili qurac od ovce.
EDIT2:
Ali mislim da sam prešao Hell sa njime, tak da je možda pre visok level :(
uhm meni je hamachi uvijek radio savrseno, nikad nikakvih problema.
mozda radi ovako preko IPa, ali nisam siguran, nikad nisam pokusaval
+1= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
što se tiće igre, a ono kaj ja znam lako probamo ovak malo za zafrkanciju niš posebno, napravimo si posebne charove sa kime bumo igrali i sa njima igramo ili dignemo charove do hella i krenemo svi zajedno od hella, po meni možda i najbolje riješenje jel mi je muka tog normala onak puno hehe xD
Ja već jako dugo želim isprobati jedinicu u Co-opu, ali nisam nikad našao ekipu.
Moram čekati frenda da se vrati kući, kod njega mi je D2. Sad si malo kontam s kojim likom da zaigram. Htio bi nekoga koji nudi max zabavu, a ne max OP.
e sad da mi je brzina uploda dobra uplodal bi igru na MU, pošto se igra da skinut sa battle neta, ima cirka 2.5 gige, instaliraš i odma si an 1.13v ^^
al brate da to idem uplodat uf...ma zaboravi :D čekaj frenda ^^
necro je max fun
svi oni skeletoncic
druid kao shapeshifter il neki spawner/summoner
paladin (hammerdin) sa bilijun letecih cekica
barbarian sa whirlwindom
ostale nisam bas igro, nisu mi bili fun. a svi ovi koji su mi fun su dosta brutalno jaki
bartuce, ako oces, mogu ti pp poslati ^^
E Ragnarok ili neko aj pliz sad ak mi možete pomoć Duriela na normal izbiti ko stoku...
daj hamachi network
il nesto
brzo imas 15min
Ime: hemeroidii
Pass: mrkva
al daj ja sam preglup za taj hamachi kaj trebam još napravit da igramo skupa
nista
samo kada ides sad hostati hsotaj pod local game. ja cu ti se joinati preko hamachi IPa.
nadam se da ti je hamachi updatan i vrtis 1.13 verziju diabla
edit: napravis tcp/ip verziju (other multiplayer->tcp/ip host game
@Ragnarok, kakav PP? :D
Meni jedino Hammerdin ne valja. Lik je pre brutalan, ali mi je i pre dosadan pošto samo spamaš čekiće i čekaš da sve pokrepava. Možda mi je čak najzabavnija Assassin pošto kombiniraš chargeove sa finishing udarcima, a i zamke su odlične. No to je bilo prije nego su uveli sinergije kroz patcheve. Tada si mogao razgranati lika i da ostane odličan, a sada moraš uzimati sve sinergije ako želiš da bude OK na Hell.
Fishymancer je također brutalan i mogao bi biti zabavan pošto aktivno kombiniraš cursove i summone. Ali postoji šansa da brzo dosadi pošto minioni rade damage, a ne ti.
Sorcica mi je dosadila pošto sam je previše silovao, Baraba također.
Jedino Amazonku nisam igrao kako spada, a to mi je bedasto ako ću igrati sa Flanderom... 3 amazonke + 3 Valkire xD
Hostao sam tcp/ip game valjda je to to.
imas koji firewall?
ak imas zgasi ga jer se ja trenutno nemrem spojiti.
ili mi daj svoj pravi ip
(start->run->cmd->ukucaj "ipconfig/all" i gledaj pokraj kojeg ti ip-a pise (prefered) )
5.65.65.99 to je neki hamachi ip pise prefered
scroolaj gore, pise ti na vrhu. taj hamachi ip vidim i ja.
jos ti taj ip pise i akda ides hostati game u diablu (your ip is ________)
pise mi u igri u desnom kutu 192.168.1.3
ne radi. ajd probaj se pod taj isti tcp/ip spojiti na (znaci join game) na ova 2 ipa (prvo jedan pa ak nejde onda drugi)
93.139.93.98
ili
5.39.62.227
evo radi ovaj prvi
aj probaj ovo 93.138.86.71
sry na dobule postu
nece. ako imas kakav firewall daj ga ugasi
aj sad ak sad ne radi gotovo je i fala na pokušaju
nece, neam ideje kak.
sad begam, nemrem vise si razbijati glavu time.
mozemo sutra probati jos..
imate vi msn ili tak neš ? :D
@ Bartuc threesome ? :D
To bi bio sexsome... kužiš... sex ih je ako zbrojimo Valikre xD
Uglavnom, mislim da ću odustati od ideje, nešto me puklo da bi mi zabavniji bio Titan Quest zbog zabavnijih klasa xD Sjetio sam se koliko sam godina potrošio na D2 pa mi mrsko krenuti opet u te vode :D
Ali ste me fino stavili na kušnju, još me trnci prolaze kad si zamislim kako halam :D