Corsair H50Sdostupan u Linksu
http://www.frostytech.com/ArticleIma...U%20cooler.gif
http://www.guru3d.com/article/corsair-h ... er-review/
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1398746
Printable View
Ja sam čapio verbatima jer mi je uzfalilo mjesta. Odlično radi, neznam sada kakav je taj.
= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
Baš mi je ovaj mjesec istekla obaveza za X-530 5.1 zvučnike pa ponukan ovim tvojim postom naručih i ovaj hard :thumbs2: .Stiže u roku od 15 dana . Sviđa mi se mali pogotovo kada me košta jednu kunu :D .
Taj hard je super. Iznenadit ces se ugodno.
Ah steta sto mi uguvur istice tek sredinom iduce godine.
Kad budem produžavao ugovor, hocu li moci dobiti taj pokloncic i novi rooter (jer mi treba Wi-Fi) ili cu morati birati između jednog od toga?
Morat ces birat :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nazovi ih...reci da ti net ne radi....da si sve isprobao...i da modem ne valja...dok ces pricat s njima izvadi kabel za dsl iz modema i glumi da pratis njihove upute...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ako ces bit dobar glumac ona ce poslat servisera da vidi di je greska...
Kad dode serviser...reci da su ti rekli da moras dobit novi dsl....i da sad baš moraš nekud ic...da nek ti da dsl i da ces potpisat onaj papir za to i bok..
Imas badava novi modem....a nakon toga i novi poklon : ))) ili jos jedan modem xD
tako sam i ja narpavio(ne bas doslovno) ali evo novi siemens sx 763 WLAN badava... :P= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
stari dlink jos stoji ali nikad neznas kad bi mogo zatrebati..
Taj siemens owna Boga...nekima je ruzan do bola...ali je funkcionalnost 10/10...
Istina , imam ga i ja i router je bogovski .
Novi iPod Nano je tu! Prvi iPod kojeg bi si pozelio kupiti. Ima kameru za snimanje video klipova i (napokon) FM radio. Cijena je 149 americkih novaca za model sa 8 i 179 americkih novaca za model sa 16 GB memorije. Kod nas ce biti skuplji malo posto smo mi debilni Balkanci. Vise o tom fenomenu na Apple web stranici.
I nek mi pliz netko od moderatora zacrveni tekst posto pisem s moba pa me on nesto prca...
čudno al meni svaki put kad imam problema s max tv-om dođe serviser i donese mi novi ruter prvo kasda pa d link pa sad thompson st= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
mogo bi ih nazvat da mi donesu i tog siemensa .. mogo bi ovog zalit vodom i stavit da se suši :D
uskoro mi stiže disk za produženje ugovora 250gb za 0kn a iovako i onako nema druge nego produžit svaki put ako mislim surfat :roll:
Pa ne moras ti biti pod ugovornom obvezom. Samo nastavi koristiti uslugu.
Pa nemora ali zasto ne ako ce iovako i onako bar 2 godine surfati, a ovako dobije i disk.
Btw: razmotrit cu jos sta cu sa ruterom :P
ps: jel postoji neki virus ili neki tweak da onesposobim ruter da mi neradi kada lik dođe do mene pa da ga poslje osposobim kad on ode i jel se taj izlazak na teren placa?
EDIT2:
Aime gle ove divote!!!
hwv3wvKrFvs
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=839
GWIIIN? :D
mnogo lep...al kosta ce ziher preko 1.5k kuna :/
Cujem da se prica da da bi moglo izac i 1500-2000W napajanje.
koliko vidim to je prepakiran seasonic M12D iako da kupujem takvo napajanje išo bi na seasonicovo pakiranje ( ljepši izgled i ipak piše na njemu seasonic ) :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
1. radim.. zadnjih 36h u komadu.. ne znam za sebe, a kamoli za xfx :D
2. ček da vidim review..
3. ne znam kome treba 1.5kW napajanje.. danas sam natjerao X4-810, velociraptor, 2 pločice DDR3 i dvije HD4850 u CF i nisu prešli 350W iz zida..
dođe mi da prodam svoj cors i kupim nekaj u pola slabije..
pogledajte ovaj link, bolesno...
= Citat =:
Izvorno postao AnandTech
Malo ga pretjeruju da ga hebeš...hardwer polako gubi čar...
A kaj se tice wowa tu nije ništ cudno...kolko sam ga testiral sa par konfi dosao sam do zakljucka da u globalu fps vise ovisi o procu nego o grafi...ako gledamo sve na max...i puno bolje radi na quadu negoli na jedno i dvo jezgrenašima...
stigli novi zalmanovi hladnjaci naravno po paprenim cjenama al daleko bolji od prošlih modela
http://www.links.hr/index.php?naziv=Coo ... 50.903.177
http://www.links.hr/index.php?naziv=Coo ... 50.903.178
= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
fora su mi oba...samo cijena ce odbiti dosta zainteresiranih jer se Ultra moze kupiti za tu cijenu,a neznam bas dali su ova dva dorasli tim zvjerceku...
Mene samo zanima zasto jedino zalman ima 2, ionako slicna zelena coolera :(
AMD već počinje s promocijom nove generacije grafičkih kartica ATI Radeon, koje bi se na tržištu trebale pojaviti prije službenog izlaska Windowsa 7. Posljednje demonstracijeSsu se odnosile na novu tehnologiju koju tvrtka naziva ATI Eyefinity.
ATI Eyefinity omogućava korisnicima povezivanje do šest ekrana visoke rezolucije na jedno računalo i jednu grafičku karticu, te ukupnu teoretsku rezoluciju takvog sustava od 268 megapiksela. Veća sirova snaga novih kartica u kombinaciji s ATI Eyefinity omogućuje korisnicima realistično igranje i gledanje filmova, a Samsung već surađuje s AMD-om u razvoju posebnih LCD monitora s tankim rubovima i specijalnim sustavom montaže za upotrebu s ovom tehnologijom.
Već su procurile i fotografije referentnog dizajna ATI Radeona HD 5870 (Cypress), kao i detaljniji tehnički podaciSte cijene. Novi grafički procesor posjeduje čak 2,1 milijardu tranzistora te teoretski dvostruko veće performanse od modela 4870. Kartica ima ukupno 1.600 shadera i takt GPU-a od 825 MHz te opcije s jednim ili dva gigabajta GDDR5 memorije efektivnog takta 5,2 GHz.
Memorijska propusnost bi trebala biti veća od 150 GB/s, a potrošnja 180 W pri opterećenju i 27 W bez opterećenja. Što se tiče cijena priča se o iznosima 399 (1 GB) i 449 dolara (2 GB) te 299 dolara za ATI Radeon HD 5850 1 GB, dok bi prodaja u Europi trebala krenuti 23. rujna.
http://www.bug.hr/_cache/4e8472d9c45...b5c665313b.jpg
by Dubravko Vandruš
za sada se čini da će kartica biti zvjer, ali što znači da ima duplo "sirove snage" od 4870 kad nam FPS neće duplo porasti... a kod će cijena ziher biti >2500 kn... :thumbs1:
Mislim da ce ipak staviti cijenu od 2499 kuna da djeluje jeftinije... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
[quote=h3@dhunt3r]Mislim da ce ipak staviti cijenu od 2499 kuna da djeluje jeftinije... :rotfl:[/quote:14hjm1di]= Citat =:
Izvorno postao "IGoR_2803":14hjm1di
actually, mislio sam na više od 2500 kn... >2500,00... but nevermind... i ovako je necu kupovati... vrlo vjerojatno ce pasti neka gtx275 za novu konfu do kraja godine...
No way da bude vise od 2500 kuna. To bi bila ludost. Do kraja godine ce ti vec i GTX 285 imati fer cijenu, a ona je IMHO puno bolji izbor od 275-ice...
i onda umjesto da daš link na SLUŽBENE stranice, ti daš link a 3dguru?? ajd dobro
enikejs..
HG Spot odgodio naplatu 55 milijuna kuna duga
HG Spot d.d. - očitovanje= Citat =:
Glavna preokupacija igrača na tržištu kapitala jučer je bila je li HG Spot pronašao novce za isplatu 55 milijuna kuna komercijalnih zapisa koji danas dolaze na naplatu ili ne. Prema jednim izvorima, drugom po veličini lancu potrošačke elektronike u Hrvatskoj to nije uspjelo, a prema drugima HG Spot je s vjerovnicima dogovorio reprogram duga na godinu dana. Službeni komentar iz HG Spota nismo uspjeli dobiti. Prema drugoj priči, navodno je više od 80 posto kupaca pristalo prolongirati dug uz kamatnu stopu za jedan posto veću od ugovorene.
Prema podacima Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, cijeloj priči najizloženija je Zagrebačka banka koja u svom vlasništvu ima 16,76 posto tog izdanja odnosno 9,22 milijuna kuna. Uz to je postala pojedinačno treći najveći dioničar s 9,5 posto udjela u kompaniji. Ako se, pak, danas pokažu točne neslužbene informacije koje kažu da HG Spot u srijedu nije položio novce za isplatu komercijalnih zapisa, to će biti prvi put u povijesti hrvatskog tržišta kapitala da izdavatelj nije podmirio svoje obveze za tu vrstu vrijednosnih papira.SPrema zakonu HG Spot zbog toga bi mogao završiti u stečaju.
Prošlog tjedna HG Spot je obznanio da provodi konsolidaciju i priprema se za potencijalnu prodaju strateškom partneru. Rekli su da će temeljno poslovanje izdvojiti u novu tvrtku, koja bi navodno trebala biti neopterećena dugovima, a nekretnine bi izdvojili u posebnu jedinicu koja bi ih iznajmljivala i na kraju i prodala. Nakon što je objavljen plan, cijena dionice HG Spota skočila je za 50 posto uz malen volumen trgovanja.
direktni link na .pdf
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/1d ... IJxw==.pdf