Evo baš gledam taj video :D= Citat =:
Izvorno postao iznogud1515
Naravno da mi je smiješno, ne volim se rugat ljudima, ali kad su ljudi tolko glupo da nasjedaju, nema druge nego nasmijat se.
Printable View
Evo baš gledam taj video :D= Citat =:
Izvorno postao iznogud1515
Naravno da mi je smiješno, ne volim se rugat ljudima, ali kad su ljudi tolko glupo da nasjedaju, nema druge nego nasmijat se.
hehehe danas smo imali matematiku i ondaovoga jednoga uciteljica pred plocu, i navede nekakav zadatzak, ovaj nezna m, pa pogađa a ovaj kraj mene se izdere rezultat i kaze mu njubaro lowerska :rotfl: mislim uciteljica ga najurila van jer je mislila dsa psuje, a mi koji smo razumjeli sto je rekao smo se valjali :rotfl:
Jučer u pizzeriji frend hoće skrenuti pažnju mojoj curi i kaže joj: "Look, a three headed monkey!"... Ja sam jedini skužio :(
Danas na Hrvatskom. Profa čita neki text, onako cijela se uživila, a cijeli razred spava. I odjednom se u tekstu spomenu brđani, a lik iz zadnje klupe(inače manijak samo takav) se zadere: Čobane!!!!! Ja sam ostatak sata bio ono : :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
ja sam jucer u skolu donio pionirsku kapicu... mislim da dalje ne treba pricat...
profa iz kemije nam rekla da nemamo danas zadnji sat, i onda se pojavi i kaze da ipak imamo, a nitko nije stvari donio, i ostali smo na satu misleci bojkotirat cijeli sat i šutit. u znak protesta, na plocu sam napisao: http://www.imagesforme.com/out.php/i317721_Slika010.jpg
:D
ne znam jel ovo provala il ne, al je fora precool, a teško za naučit: Živčani džunglaši konstruišu malerozne daždevnjake, ne znajući da ih čeka alternativni štrkljanac :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao cropir
Hahaha, dobra. :rotfl:= Citat =:
Na predavanju iz programiranja profesor pokazuje studentima program s pokazivačem i stringovima (možda oni koji nemaju blage s programiranjem ne skuže), i odjednom diže jedna tipica ruku da postavi pitanje i pita:
- A zašto se pokazivač zove "s"?
svi :rotfl:
- Pa ako to dosada niste skužili, apsolutno je svejedno kako se zove pokazivač. Možemo ga nazvati i Mujo, na primjer.
:rotfl:
U razredu imamo jednog lika koji ima negdje oko 4 ukora i nešto više opomena pred ukor,a ako se pitate zašto reći ću vam:
Pod tjelesnim učenik profesoru: "ZAPALIT ĆU DVORANU,BIT ĆE KRVI!!!!!
Pod engleskim profa (50-60 godina)zdere se na lika da ode ravnateljici a on uzvrati:"Neću ići toj nacističkoj kuji!!!!!"
Ovaj put pod povjesti profesor napravi neku grimasu dok sjedi a lik se zdere: "KAJE PROFESORE JEL POBJEGLO U GAĆE"
Bilo još puno njegovih provala i gluposti al mi se neda nabrajat.... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
nema 4 ukora
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao markecgrad
Na ovaj sam se strgo, brutala
haha...koji lik.....
Kako znaš?= Citat =:
Izvorno postao pimp
ovaj jedan iz moga razreda pita nastavnicu iz engleskog "kak se na engleskom kaže big mac"
neznam kak pre vama ali inače prvo ide opomena nekvog razrednog vijeća,ukor,opomena pred isključenje i isključenje...= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
ma on napravi takva sranja da mu daju odmah ukor :)
Kolko ja znam ne možeš imat više od 2 ukora.= Citat =:
Izvorno postao markecgrad
Pa nisu ukori ko će ih više imat, nego nakon ukora slijedi isključenje kolko ja znam.
Većina srednjih škola ima ovakav sistem,ako se ne varam ;
Opomena > ukor > opomena pred isključenje > postupak za isključenje > ( isključenje ).
a jebga onda je naša škola izuzetak kod nas dobiš isključenje tek kad ti dođe murija u školu(vjerujte mi dogodilo se par puta)
Da ali imaš 2 vrste ukora. Ukor od razrednog i od učiteljskog vijeća. Ovaj od razrednog je ništa, ali zato je ovaj od učiteljskog onaj "pravi".= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
vrh. :pray::pray:= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
a kaj ja znam kaj je on dobio onda
Samo da izvrsim update na post postan prije mene.
Naso sma novu curu, i ova kaze da nije citala tvillight i da je ne zanima. Jupiiii
Na mojoj školi je u zadnje vrijeme takvu jaaaaaako teško naći :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Ja odsad prvo curu koju upoznajem pitam dali voli Twillight xd
Danas je takvu teško naći u cijeloj Hrvatskoj :)= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
I got one! :D= Citat =: