Odavno..i propao..
Printable View
Odavno..i propao..
Epski :(= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Stvarno ono...losiju noviju igru nisam dugo vidio!
Kao prvo cista kopija Titan Questa....drugo stavio sam na max detalje...a iz onog dimnjaka na pocetku su mi umjesto dima izlazile crne kockice!
Strasno lose.... :thumbs1: :thumbs1:
Iskreno... igra bi bila OK da se ne oslanja na previše zona aka. previše loadinga.
Barbar je prejak (odmah mi se u glavi odvrti tema iz Konana... sve što mi treba da se nabrijem). :)
Tražim Igru koja je slična ko NFSU1 i NFSU2.
Ovo mi nemojte spominjat:
Juiced 1,2 (pređeno)
SRS aka Street Racing Syndicate (pređeno)
Overspeed (pređeno)
Bilo koji drugi NFS (pređeno)
Tražim neku tenkovsku simulaciju bez naglaska na ovo simulacija. Igrao sam Panzer Elite i njegov arakadniji nastavak koji su dosta dobri.
Eda nemojte mi preporučit onu T-72 Balkans on Fire jer tamo igram kao ruski komandir za četnike. Malo žalosno jelte :(
First Battalion, mislim da je to nastavak Panzer Elite Actiona.
guglajući vidim da je to Panzer Elite Action pod drugim imenom
Skini DEMO pa isprobaj
:? :(= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Zaboravio sam napisat TDU :(
Pređeno isto :(
Pređeno BLACK. Sve gold :(
Jbga. Ovisnik sam o brzini i utrkama :(
GRID onda ?
Ima nabrijavanja i takve fore?
nema tunanja i pimpanja u nfs stilu, al ima svakakvih utrka, od pista, uličnih do par vrsta driftanja
Not Interested
NEXT.
:(
Pimpanje je.... prekul
mislim da nemaš kaj onda, sve živo il si odigro li te nezanima, samo mi neke starije padaju na pamet tipa NFS 5 ili sports car GT, tu ima nabrijavanja ko kenje al bez pimpanja, svejedno probaj GRID ne fali mu ni utrka ni brzine
Ok. Budem probao taj prokleti GRID makar mislim da je čista kopija TOCA-e ali nvm. THX ljudi.
Kad izađe TDU2 ili NFS Undercover... Onda ću imat kaj za pimpat :D
Fable?
Hm... Hellgate London?
hellgate london, taj ispljuvak od igre sličan Witcheru? osim kaj si napravio svetogrđe strpavši igretinu kakva je witcher u istu rečenicu sa hellgate london, promašio si ceo fudbal usporedivši RPG sa hack and slashom...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Ima RPG elemenata :D
a dobro ima... ima i gta, pa nije RPG :D= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Ima i Stalker i opet nije RPG.
A stalno mi pada na pamet taj prokleti Fable da više neznam kakve sam ja imao RPG kao što je Witcher :(
Well, mores probat Jade Empire ako nisi, a ako to ne, preporučam ti Neverwinter Nights 2 makar si njega već igrao vjerojatno...
da, odigraj neverwinter nights, ja je trenutačno igram po prvi puta, dogurao sam sa do cca. lvl 10 sa svojim party-em i igra je gg... jedino pripazi da obavezno instaliraš zadnji patch jer je igra navodno vrlo bugovita... ja sam se do sada susreo samo sa jednim jedinim... :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ja sam igrao 1.0 verziju i prosao igru. Nisam imao nekih problema s igrom ni bugovima...
Neki fps bez zombija i ostalog znači samo ljudska rasa u modernije vrijeme kao cod 4,
rainbow six vegas 2, battlefield ali da je singleplayer.
F.E.A.R.
FEAR neću.
To je horor. Ona djevojčica, duhovi...
Ima da se userem u gaće i ne spavam cijelu noć.
Nešto BEZ zombija, duhova, svemiraca...