Ga-Rei Zero... Isuse bože. Nevjerojatno, skoro sam suzu pustio na kraju. Soundtrack je presavršen.
Printable View
Ga-Rei Zero... Isuse bože. Nevjerojatno, skoro sam suzu pustio na kraju. Soundtrack je presavršen.
Ja sam upo u depru zbog njega. :(
Epizoda 1 je odlična,epizoda 2 je odlična,epizoda 3 je odlična,ali nekako mislim da će epizoda 12 suckati.
:(
Morat ću i ja čim prije pogledati pošto ju svi hvalite :)
Ako misliš na Ga-Rei, i vjerojatno si već do sada shvatio, to je možda jer je anime u biti PREQUEL mangi, a ne ekranizacija ili nastavak iste.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ma shvaćam,ali je ipak manga preloša.
:(
Maloprije sam našao neke mange autora Hellsinga, koje su u biti prequel Hellsingu... Sve, osim jedne, su hentai. Rape rape rape everywhere. I did not need to see that. :(
A ova jedna, Hellsing: The dawn, je smještena u WW2, te su glavni akteri priče dosta mlađi Walter te Alucard, koji je, iz nepoznatog razloga, prikazan kao teenager... Manga ima 6 chaptera i nikada nije dovršena. :(
Hentai doujini od strane autora... Zomg, to moram pročitati. Hvala na obavijesti.
Perverznjak mladi. :)
Nope - normalni japanac.
Proklet bio, Arby, zbog Ga-Rei ću zanemariti albume na neko vrijeme... :D
Ma Ga-Rei je well krvav,slatko yuri i depresivan.(malo SPOILERA sada)
Prva epizoda,well,već znate.VGG
Druga epizoda.Erm,oće i ovi imati istu sudbinu?Yep?
Treća epizoda.Happy days.
Četvrta epizoda.Pew Pew+Happy Days
Uglavnom sve to ide tako do negdje 9. epizode.
E onda sam postao depresivan.I zapravo sam shvatio ulogu 1. epizode-priprema za ovaj dio sezone...
Pobili su polovicu ekipe eee,i još na kraju pa pomalo i očekivano Yo[u]mi,alo ajd barem je bila predobra završnica.
Bilo je nekih elementa humora kao i u mangi,ali daleko je to zajebancije u prvotnom izdanju.Ima više i slice of life i tih "gluposti".Na kraju su da li naznake da nam dolazi 2. sezona,cant wait(valjda zato i čitam mangu).
PS.ako tko čita mangu -Guess who is back
:)
Pogledao Hatsukoi Limited, po meni je ovo bila najbolja epizoda do sad :)
Pogledao 4. epizodu Ga-Rei Zero.
Kako prejako. Anti-evil Boiler. :))))
Micheal :)
Pff, peglo je najjače. :)
Inače, Macademi WAsshoi... druga epizoda, cat-ear girls i 2 moe fanatika = dobar humor. Serija ima mlaki početak, ali bolja je kasnije. :)
Khm, iz iste serije, kasnija epizoda:
http://www.imagesforme.com/out.php/i499935_Untitled.jpg
Još jedna Ga-Rei Zero epizoda do kraja... Uf, treba dočekati sutra. Brutalno.
Zadnja epizoda je uz 1. i 4.(ono kada su se Nori i Yomi posvađali,bbuahahah) najbolja...
Well, odgledao sam. Dosad najbolji anime koji sam gledao. Jednostavno je savršen. Počinjem čitati mangu.
Pogledao prvu epizodu School Days, sviđa mi se. Već vidim da će ovo bit jedan od ozbiljnijih "slice of life" -ova. Arby, hvala na preporuci^^. za koji dan počinjem gledat Chobits, a ako ulovim vremena i Ga-Rei Zero (a vjerojatno hoću pošto je očito tako zanimljiv :D )
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Prvo pročitaj početni dio chapter 34,samo da se smiriš ako si potresen krajem...
Nije mi jedino jasno da li je anime čisti prequel, ili ima alternativnu radnju? Ne poklapa se ovo sa Yomi...
Nego da, prejaki su mi natpisi na monsterima. Hasta La Vista Baby, isuse. :)))))
Dosla nova Naruto manga. A izmedju ostalog gledam Kannagi a onda nakon toga School days ^^
edit:SOmg, neznam dal me oci varaju al mislim da je izasla The Melancholy of Haruhi Suzumiya 2. sezona!
Izašle nove epizode K-ON!, Shangri - La i Sengoku Basara :D
Inače, pogledao sam 6 epizoda School Days i imam dojam da će ih sve povaliti (ajde ne sve, većinu njih... mislim da je Arby to već negdje spomenuo, ali moram i ja^^).
Btw, one dvije OVA epizode - Valentine Days i Magical Heart Kokoro Chan, to je nastavak radnje, alternativno pričanje serije ili nešto treće?
Eh, da i Eden of the East sam napokon pogledao, nadam se da jadničak neće ostat bez "Jonnya".
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Prequel i poklapa se.
Ona Yomi u mangi je evil spirit,dok je ona bila živo biće corruptano od strane Seosukija(anime)...
Ali ako si pogledao Chapter 34,35 i 36...erm dobro,neću spoilati...
Pusti to, došla je nova Haruhi epizoda i to se još uklapa u prvu sezonu (po kronologiji tako da nisam siguran je li ovo stvarno prva epizoda 2. sezone ili samo neki teaser). Unatoč tome što svi (pa i ja na početku) stalno uspoređuju Lucky Star sa Haruhi potonja je u biti faking SFSanime sa odličnim idejama (pogledajte samo ovu epizodu za gomilu ekspozicije o vremenskom putovanju i metodama koje se koriste... Yuki je predobra kad se ubaci u "objašnjavanje tehničkim pojmovnikom").
Kužim da su zadnjih par chaptera u Narutu više "background i story based",ali to je prokleto iritantno jer ima samo 17 paegova po chapteru svaki tjedan.
Ga-Rei ima 50,svi bi trebali ih toliko imati.
Što je još najgore Naruto ili a-Ima previše priče b-Previše retardirane borbe(makar ona Pain Vs. Naruto je bila gg)
Definitivno, s obzirom kako je prva sezona imala porazbacane epizode, pa si mogao gledati kronoloski, kak je izlazilo ili nesto trece ovdje je ocito isto slicna stvar. Haruhi i je SF anime, nazalost nisam ga jos pogledao do kraja (1.sezonu) ali sam na dobrom putu. Anime sam po sebi ima dobrih fanova pa je izlazak ove druge sezone jedan od vecih boomova ovih dana.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Smijesno mi je kako sad pratim Kanagi pa onda School Days, slicna tematika al opet dovoljno drugacije...pravi lol. Vidim da se i Ga-Rei Zero spominje...opak anime!
Isuse, 2. sezona Haruhi?! :shock:
A daj e, mogli su i pričekati dok škola završi. :)
Bas je fora ona pjesmica iz K-On!-a, "My love is a stapler", dobro je napravljeno, yui cak i dobro svira, ima nesto u toj gitari. Full je zanimljivo kolko mio ima drugaciji glas nego yui a opet se dobro upotpunjuju.
Pogledao sam School Days do 10. epizode. Onako, baš je tužan anime :cry:
Idem gledat K-on! da se malo oraspoložim, iako teško nakon zadnje scene.
Da pitam šta je bilo ili ću zažaliti?
Postoji Ga Rei fanservice btw?