Da, ni meni se baš pretjerano u početku nije sviđao taj njihov prednji dio, pogotovo na 307 nakon kaj su je redizajnirali. S vremenom sam se naviknuo, sad mi je dobar :)
Printable View
Da, ni meni se baš pretjerano u početku nije sviđao taj njihov prednji dio, pogotovo na 307 nakon kaj su je redizajnirali. S vremenom sam se naviknuo, sad mi je dobar :)
Puj, jebo majku svoju.
Da, košta kao pravi auto.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Novi proton koncept
Protonova verzija Evolutiona..
Hebo me pass kupio bi ga samo zbog imena! :D
Hmmm.. forum mi neda da mi pise pravo ime u linku pa kad otvorite link izmjenite dragat u jeba.t (bez tocke) :)
:rotfl:
Bolje bi bilo da se zove Proton Draga.
Ovo je smiješno :D
Uživo s mjesta nesreće, u kvartu kod placa,
http://i160.photobucket.com/albums/t...rafija0229.jpg
klik na sliku
Lik je malo krivo proračunao brzinu i kut drifta u zavoju. Plus, cesta je skliska ko led. Damn.
Kako ne znaju da će stup uvijek pobijediti.
tip je vjerojatno vidio onaj paulaner znak gore pa ga je zaokupilo
inače, impreza
Vidio već, kako se slovenci znaju zabavljat po zimi :pray:
Kupite novi Auto Klub, imate jedan kalendar unutra...ja sam upravo svoj primjerak kupio.
:)
:pray: :pray:
Ralica :pray: :pray: :pray:
A kaj je najbolje video je nov, uploadan prije par dana, strašno.
Inače, sad sam pao malo u depru, frend kupuje novog Megana RS, Cup verziju sa još par dodatnih gluposti. Damn, da mi je imat love. Al ajde, bar će me profurat :)
Sta ce mu to sranje kad Clio Sport owna taj drekec RUZNI!
Bilo koji clio ne owna apsolutni ništa :)
Inače mi se općenito ne sviđaju francuski auti, ali Clio Sport je zakon :)
Bome je i ovaj novi Megan kul.
Reci ti kaj hoćeš al novi Megane izgleda predivno, pogotovo Coupe i sad ova RS verzija. Clio je lijep, al nema tu kaj tražit. U biti, taj auto s toliko toga dolazi u serijskoj opremi da je praktiči sam po sebi best buy u klasi. Iako, ja bi rađe izabrao Focusa RS.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Meni je UZASNO RUZAN. Cak mi je i Dacia Logan ljepsa.
Dizajn je predivan, u svakom slučaju odličan, ali meni to ne spada među bitne značajke auta.
Sjećam se epizode top geara u kojoj su testirali novi Clio Sport ili RS ili kako se već zove. Sve to skupa fantastično izgleda i zvuči ali auto se u zavojima pretvara u trokolicu.
Onda sory al moraš ić na pregled očiju, jer očito s tobom nešto nije u redu. To kad kažeš da je govno ljepše od janjetine :) Znam da furaš neki osobni hejt prema njemu i to je ok. Ja evo mrzim Golfove.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ja ne mrzim aute, samo škode.
Škoda je auto. Ostalo su sve auti koji to pokušavaju bit.
Otac ima Škodu Fabiu, ofc. mjenjali lambdu sondu zadnje ljeto i ajde, sad je ok. Neznam, totalno mi simpa izgleda. A Octavia mi je prejebena... :P
Ti si čoek. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inace, cim polozim, stize mi Skoda Fabia, osnovna, po uber niskim cijenama, posto sad PIK-u izlaze iste takve i dobivat ce nove. A i trebat ce mi posto cu studirat u Rijeci najverovatnije.
Stari već ima drugu octaviju, kupio prvu liniju, čim došla nova zamijenio za novu, radi bez greške. Kvalitetna završna obrada, čvrst auto ko tenk, ogroman prtljažnik i sve, fakat ne vidim kaj fali autu. Osim kaj su prema njemu urođene neutemeljene predrasude. Treba se samo sjetit kaj je Škoda bila prije drugog sv. rata i kaj su joj napravili za vrijeme rata, šteta. Ali, sve se posložilo kak treba i to je danas auto sa jednim od najvećim ratingom zadovoljstva i pouzdanosti među kupcima. Štoviše, čak sam sretan što više nije jeftina kak je prije znala bit, dobro da je VW ugurao prste u nju. Da imam 200k kuna, plava Octavia RS, po mogućnosti karavan, umro bi sretan nakon toga. Tko zna, možda se jednog dana i ostvari ta želja.
A sve ostale priče protiv baš i nemaju neki dodir sa realnošču al ljude vesli pljuvat, ista stvar je i sa drugim markama. Svatko si nađe svoju marku ili model koji će mrzit, najčešće iz neutemeljnih razloga ili osobnog hejta, što je normalno :)