Hahaha... E da mi je zamislit tvoju zivcanu facu kad si opsovo...HAHAHA.. Puko bokte ....= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
Hahaha... E da mi je zamislit tvoju zivcanu facu kad si opsovo...HAHAHA.. Puko bokte ....= Citat =:
Izvorno postao Kid A
upravo završio sa Shutter Islandom, kaj reć , u zadnji par dana drugi film s Leom kaj sam pogledo nakon Inceptiona i ponovo me oduševljava,pričom, zapletom i tim osjećajem da još dugo razmišljam kaj se tu zbilja dogodilo :thumbs2:
9/10
Bilo je u novinama da je ove godine Leo rasturio filmsku industriju te da su njegovi filmovi potegnuli najveću gledanost. Niti ne čudim se, lik snima fenomenalne filmčine.
Yip Man 2 9/10
Ništa bolje od dobrog starog kineskog borilackog filma u kojem vještina pobjeđuje sirovu snagu. Kraj je carski :)
Starship Troopers
http://2.bp.blogspot.com/_cudK8MwW64...0/00000208.jpg
Film je zakon! Nemam sta rec.
Klasican primjer da su marinci nenadje*ivi :D
PREPORUKA!
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja i prijatelj smo se baš zezali na temu Leonarda prije neki dan, bilo je nešto kao: " zašto odjedanput tu pederčinu moraš gledati u svakom odličnom filmu :D ", stvarno se proslavio, samo neka tako nastavi, iako su mi Shutter Island i Inception najslabiji po kvaliteti od svih u kojima je on glumio. Sad sam se sjetio da je on glumio u Titanicu... sine...
Zanimljivo je da sam i ja u zadnjih par dana nabavio ta 2 filma i pogledao.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Zaključak je da Leonardo nije tako loš glumac kao što sam mislio (iziritirao me u gluposti od Titanica, pa mi je po defaultu bio loš), no glumi u lošim filmovima.
Shutter je još ok za to što je, no previše je predvidljiv i dosadan, ima puno boljih filmova tog žanra, slične tematike, te sa nekim 'velikim' preokretom. Svejedno, dajem mu 7/10.
A Inception... ne kužim hype oko tog osrednjeg filmića.
Ako ćemo uzeti slične filmove, tu su Matrix i Dark City, koji su daleko bolji, s nezaboravnim scenama i puno boljim pričama.
Ako ćemo uzeti Nolanove filmove koje sam gledao, a to su: Memento, Batman Begins, Dark Knight, Prestige i Inception; od Inceptiona su bolji samo Memento, Batman Begins, Dark Knight i Prestige.
Dakle, zašto, zašto, zašto (?) taj osrednji film ima 9 na IMDB-u. Niti ima neku priču, niti preokret, niti vrhunsku glumu, niti neke zanimljive i nezaboravne likove, niti scene s cool efektima (osim jedne gdje se ulice presaviju, ali vidio sam puno boljih stvari).
A scene akcije su potpuno bezveze. Samo par ranom akcijskih scena koje bi se u nekom James Bondu zbivale jedna za drugom, ovdje su nabacane 'istovremeno' u više razina onih snova (a koja je tek to glupost...).
Sve u svemu, nije predosadan film, ima neku dinamiku, vidi se da je visokobudžetan, može se jednom pogledati (ali s puštenim mozgom na pašu), te mu mogu pokloniti nekih 6/10 (samo zato jer ga je Nolan radio).
Titanic je savršen film.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
haters gonna hate :fof:
Odgledao The Prestige.
Fakat odličan, a ujedno i meni najdraži Nolanov film. Držao me napetim do samog kraja.
likers gonna like :? ?= Citat =:
Izvorno postao bango
Sorcerer's Apprentice
http://i409.photobucket.com/albums/p...entice2010.png
Trebalo se više posvetiti razradi priče, a i bolje bi ležala filmu nekakva mračnija atmosfera..ali to je Disney ipak
6,5/10
Leo glumi u lošim filmovima :? Departed, Titanic, Blood Diamond, Catch Me If You Can, Gangs of New York, Inception u najgorem slučaju možeš proglasiti osrednjim filmom= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Shutter Island nisam još pogledao pa neću komentirati
A Inception je meni nešto najbolje što sam pogledao već duže vrijeme..što se tiče usporedbe s Matrixom, meni su tu negdje...nema neki veliki preokret, ali po meni to ni nije baš nužno za dobar film, iako je poželjno..a sad da li je baš zaslužio toliko visok plasman na imdb-u..a čuj većini se očito film jako sviđa, a uvijek ima nekoga kome se ne sviđa :D
Inception sa lošim efektima!? Ona borba u hotelu gdje se hodnici i sobe premeću je jedna od najbolje snimljenih scena u povijesti filma. Toliko prirodno, dinamično, fizički dosljedno i jednostavno savršeno. Samo ta scena ima više mašte od čitavog Matrixa sa njegovim slow mo glupostima.
O čovječe. :shock:
Ubace malo zero gravity-a, (što ima svaka četvrta epizoda Star Treka), i to je odjednom najbolja scena???
Ma odustajem.
Postani filmski kriticar i zaradi pare.
Kakav poremeceni retajni fenbojizam....koji kok bokte= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pričam o borbi, dok još ima gravitacije. Dio bez gravitacije je standardna scena već viđena milijun puta, ali borba sa prevrtanjem hotela dok se prevrće auto, to je legendarno!
EDIT:
@KitA, kakav fanbojizam? Čega? Nolana? Haha :rotfl:
ne fakat, Bartuc, kaj tu ima bit maštovito, okrenuti hodnici ? fiilm možda ima par dobrih efekata i to je sve, recimo ono na kraju kad se zgrade ruše, al ništa posebno
Jebovas ko da niste gledali film, kakvi božji prevnuti hodnici!? Pričam o jebenoj (ponavljam 3x pa gubim strpljenje) borbiSdok se ti hodnici i sobe prevrću!? Znači kretanje Tommy-a i lika s kojim se šora te dinamiku i fiziku njihove borbe ovisno o trenutnom položaju hotela/auta.
Ne Nolana, nego napaljivanje na scene takvog tipa......nesto poput " daj mi samo eksploziva i eye-candy scena, meni dosta...nisam dosao gledati film da razmisljam" (bok Aral)
Pogledao sam film, ali sad se jedva i mogu sjetiti scene koliko me se dojmila. Nit je sam film nesto posebno, pogledas i nastavis dalje, samo mi je debilno izjavljivati tako neke glupost i otpisati neka prava remek djela u kinematografiji tipa:
Jedina mana sto nema Megan Fox u oba pa ces morati zazmiriti na scene u kojima se ne pojavljuje :wink:
Možda bi te uzeo za ozbiljno da si si dao bar malo truda pročitati o čemu pričamo. Pričamo o specijalnim efektima, ne o scenama općenito.
I u vidu specijalnih efekata, cisto sumnjam da je jedna od "najboljih scena u povijesti filma"
@Kid A - Tarkovsky i Bergman? Excellent choice!
I kak su kvragu izveli to pomicanje čaša???
Ne možete reći da u filmu nije bilo upečatljivih scena. Primjerice, ona zadnja gdje se svi bude i prelaze u niže "layere", a u pozadini svira glazba koja postaje intenzivnija do trenutka gdje padnu u vodu.
Glazba u svim Nolanovim filmovima je katastrofa. Ništa čudno, kad ju je kompozirao Hans Zimmer, čovjek koji ne bi napisao dobar komad glazbe pa makar radio još stotinu godina. Jedino što njih dvojica znaju raditi s glazbom jest previše je pojačati i ubrzati, što zadovolji niske strasti i eto ti napravljenog posla.= Citat =:
Izvorno postao Raz
http://inception.davepedu.com/S :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
HAHAHAHA... ha.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
sign= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
True that.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Zar opet moram naglašavati čitanje sa razumijevanjem. Nebi ništa rekao da sam ja napisao pa nisi vidio, ali ti si ponovno napisao pa opet ne vidiš/čitaš!? :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Zašto mi je to jedna od najboljih scena (s specijalnim efektima - da napomenem :|)? Zato što je realno odglumljena sa pravim glumcima, a ne CGI umetnutim likovima. Drito imaš osjećaj da se sve vrti i da ih premeće po zidovima, plafonu itd. Svaka čast kako su to snimili i svaka čast onome tko se sjetio takve fore!
Evo, o ovome pričam, od 1:30 na dalje! Pre savršeno!