CLEANSE IT WITH FIRE!
Isti problem, ja sam fieldo Imperial Guard, requisito Baneblade (Citaj sprej i upaljac) i sad sam OK
Printable View
CLEANSE IT WITH FIRE!
Isti problem, ja sam fieldo Imperial Guard, requisito Baneblade (Citaj sprej i upaljac) i sad sam OK
Exterminatus?
Skoro, nisam nista detonirao, jer, pločice su skupe bokte
Bandić o plaćanju vrtića:
"60% roditelja plaćati će manje. 3% će ih plaćati više. A 15% će ih plaćati jednako!"
Matematika. :)
Ne mogu svi bit jebeni matematičari ovo ono. Mislim to je Bandić šta si očekivo.
Ostali ne šalju djecu u vrtić. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Govorio je to na temelju istraživanja provedenog na polaznicima 2 vrtića, iliti, roditelji koji ne šalju djecu i vrtić nisu uključeni. :eyebrows:
da si mozda kupim psp next gen. neznam samo dal se isplati.
Fun fact: svaki put kad netko stavi link na cracked.com, moje prisustvo na
internetu se produlji za 2 sata.
PSP 3000 ili PSP Go?....znas da se Go vise ne pravi, otkazali su ga neki dan= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
novi admire, novi
Dap novi.
Lako je vama bogatasima pricat kako cete kupit neku konzolu...neki od nas moraju cekati rodjendan il tako nes da dobijemo pare pa da ustedimo za nesto slicno tome :D
Za 18. rodjendan.
Kakav ozbiljni problem, sreća što ima ovakvih snalažljivih ljudi.
Život bez muzike je kita. Ne kužim ljude koji mi vele ne slušam baš muziku. ONO, ZAKAJ ŽIVIŠ?!
A ja pak ne kužim ljude koji non-stop slušaju muziku. Wtf, ne može izić na 5 minuta iz kuće bez slušalica u ušima =/
Non-stop as in kad sam negdje ideš (hodaš/voziš se) ili bivaš? - onda da! Al ne kužim tipove koji idu van i svaki ima sluške.. :'(
Ja sam takav, treba mi neki zvuk da mi okupira misli i drži ih na mjestu dok hodam ili radim nešto monotono, razgovor ili glazba, nije važno samo da je zvuk ^^
Edit:
Prokleta nindžo, kad razgovaram s nekim onda ugasim glazbu, osim ako je netko dosadan, tad se pravim da ih slušam X)
Yep, na to sam mislio. Meni je to extremno kao i uopće ne slušati glazbu.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Agreed. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Na kompjuteru sam.
WIN XP?
AMD SEMPRON?
512MB RAM?
CTR MONITOR?
MIS S KUGLICOM?
/feels timetravel man
Sto ti je XP los ?
viewtopic.php?f=26&t=44449