Oldboy je dio trilogije?
Šta?
Printable View
Oldboy je dio trilogije?
Šta?
Sarkazam naravno. =) Nisu mi se svidjele dvije stvari, kako je ona 'skinula' akcenat(...užas a to je poprilično važno u filmu) i što sam film toliko odstupa od stripa (previše, mada je sam film odličan ali opet...), sve ostalo (pa čak i epik scena sa dominama) je odlično i sviđa mi se. Realnija bi ocjena bila 3,5\5 (7\10). Pardonček.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
shutter island mi je super film.. na kraju stvarno ne znaš tko koga vara, psihički.. predobar film.. pogledajte ga..
Star Trek: First Contact
http://www.pars3c.com/wp-content/upl...st_contact.jpg
First of all, mrzim frendicu zbog kućnog kina. Tijekom borbi imaš osjećaj da su ti borgovi iza leđa i da je soba pokraj upravo otišla u zrak. Boktenedo.
Super film inače.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Yep, Parkova The Vengeance Trilogy. Zna wiki sve :D= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Oho, nisam znao za ovo, hvala na informaciji. Gledat će se. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Čudno, ja isto gledam Vengance trilogiju opet, uglavnom naknadno je prozvana trilogijom, tj. nisu povezane priče.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
To i piše na wikipediji :D
Nema veze što nisu priče povezane. Priča, gluma i atmosfera oldboya me se jako dojmila, pa ću u svakom slučaju pogledat ostale dijelove "trilogije" (nagađam da imaju neke sličnosti, jer se bave sličnim temama)
Jedna od najjačih scena u cijeloj trilogiji...
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
film je odlican. 8/10 ..preporuka svima pogl obvezno!!
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
crtic mog djetinjstva ...al jednostavno genijalnoo..inace snimljen je u suradnji između Hrvatske (onda kao dijelom SFRJ) produkcijske kuće Croatia Film i američke Fantasy Forest.naravno postoji i engleska verzija mada i na naski nije tolko lose ko npr. ove danasnje sinkronizacije koje su za zbljuvat...
Ma sinkronizacija je super, a crtić ima toliko zanimljivih likova, onako, nijedan nije crn/bijel. :)
ALI PJESMA! :pray:
TO NIJE ČUDESNA ŠUMA TO JE ČAROBNJAKOV ŠEŠIR ! :killyou:
Seriously, dosadilo mi je više objašnjavati to zadnjih dana. >:(
ne znaš jedino ako nisi shvatio film= Citat =:
Izvorno postao noemisantori
predobar jedino ako pre toga nisi gledao jedan od mnoštva filmova u kojima se javlja preokret viđen u ovom. čudo jedno kako je to jedan skorseze sebi dopustio
onaj scorsese koji je jedinog oskara dobio baš za remake? (iako je trebao i prije, al ono)
dobar je skorseze
Santa's SlayS- Santa je potomak Sotone koji kolje sve oko sebe. Dobra trešina :D
Btw. jedan dragulj u filmu <3
pogledah Piranha 3D
as ti gospe sinjske koja trešina, al ono od samo početka, čak ni količina sisa nije popravila atmosferu
The Pursuit of Happyness- odlicna drama, Will Smith po n-ti put dokazao da je glumac vrhunskog kalibra. 9/10
dajte onak super brzo preporučite film (po mogucnosti noviji, jer sam sve starije gledao (valjda, take your best shoot?)) u kojem ima vampireka, vukodlaka (NE zombija), dobrih i zločestih svecenika i te sheme?! :D
gledao van helsinga, the omen triology, exorcist, emilys exorcism, angel heart, dog soldiers, wolfmana, interview with the vampire, nightmare on the elm street sve nastavke, boondock saints, rosemarys baby, underworld, devils advocate... to obično ljudi iz prva preporuče...
take your best shoot... :D
Twilight serijal.
Budi kul, gledaj Hellsing Ultimate.
Od filmova nemam pojma lol, gledaj Underworld ili neš. :( EDIT: Jebiga već si gledo.
Od starijih, Witchfinder General.
Ili Drakulu lol.
Let the Right One InSi Thirst. Filmovi o vampirima. Uzmi u obzir da su oba vise drame, nego neki cisti horori.
@weki: foff :D
@predator: me lajks dis đenrl. ajl ček aut... ;)
@horny devil: lukz najs... čekirat cu... ;)
Vampire hunter D bloodlust= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
The Matrix 9/10
Okupila se ekipa jer mi nema nikoga doma, gušt je sve u svemu pogledati po 6. put xD.
a što se tice kvazi-animea... hvala, ali dovoljno mi je jugioha za života...
@Bara...
Zar se nismo dogovorili da ćeš nekog drugog pozvati na tih par dana :|
TraitorS- jako dobar triler.