Matrix ima jedan film i onda bude BSOD od nekoliko sati, dok se odjednom ne prebaci na zadnju borbu.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
Matrix ima jedan film i onda bude BSOD od nekoliko sati, dok se odjednom ne prebaci na zadnju borbu.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
I opet se vraćamo na dobru staru priču o ukusima. To što je meni smeće nekome nije, u svakom slučaju moj ukus i moj doživljaj filma tvore tu ocjenu i gotovo, kome smeta neka me stavi na ignore.
@milfhunter:da si gledao par postova nakon toga vidio bi da sam priznao da sam pretjerao sa ocjenom i da bi ju trebalo sniziti.
@senad:tbh bmk šta kažeš, film je smeće. Sam po sebi film bi bio smeće a kao nastavak jednog odličnog filma, još je veće smeće.
Na forumu si, a topic su filmovi. Ako te ne zanimaju tuđa mišljenja, zašto onda svoje dijeliš s nama? Otvori si new word document pa tamo piskaraj koliko te je volja. Ostali forumaši smiju se nadovezati svojim mišljenjem na nečiji post, to je poanta foruma. Ako ne smatraš da je tako, koji kurac uopće radiš na forumu? Nyaaaaaaa.
Ne bih imao problema da se neko nadoveže na moj post sa mišljenjem. Postovi tipa "ti si u krivu, ja sam u pravu" su sranje i ne zanimaju me, već sam jedno deset hiljada jebenih puta objasni kako i zašto dajem ocjene filmovima (koje su subjektivne i to veoma) ali ne, uvijek se nađe neka pametna glava da sere. Jedno je dati svoje mišljenje a drugo je bezrazložno srati po tuđem. Jebo i forum i sve ako ja moram da gledam šta ću pisati da ne uvrijedim nekog kurčeglavog anonimus fana nekog govneta jerbo njemu to smeta.
Istina, Transformersi rulaju, ma što god neki od vas rekli 8) :D
Nya? :?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Tko se točno uvrijedio i tko je srao po tebi? Nakon tvojeg osvrta su samo 3 ili 4 posta vezana za Matrix i ne vidim da je itko srao ili te je nazvao idiotom zbog takvog mišljenja? Želiš konstruktivnu raspravu i mišljenje, a paradoksalno tome Matrixu daješ minimalnu ocjenu kao da se radi o filmu Paris Hilton.
Baš, netko je butthurt. Šta, trebali bi tu biti samo postovi onih koji stavljaju film, i nitko ne smije ništa reći? Usamljen bi to forum bio. Da bar na temelju mog posta budu rasprave od 3 stranice, obično ih samo ignoriraju. :(
Eagle eye- dobar triler vrlo dobre price, nabrijane akcije(citaj:nemogucih scena) i osrednje glume,za jedno popodne .6.5/10
The Prestige- meni najjaci Nolanov film,vrhunska prica i vrhunski zaplet,o glumcima bi mogao pisati do jutra,jednostavno odlicno slozen film. 9.5/10
Inception(drugi put)- zaspao na pola, bio mi dosadan ponovo ga gledati(gledao odmah nakon Prestigea),necu davati ocjenu, i dalje ostajem kod misljenja: wow efekti, ostalo onako.
Next day air- ocaj,smece,nisam se nasmijao niti jednom. 2/10
Meni je u drugome djelu bio dobar onaj dio na kamionima, i ona dva s bijelom kosom su mi bili zabvni u filmu. Al nije mi nešto drugi dio.
Prvi dio isto nema neku akciju. Ali ima puno inovativnih stvari koji ostave velik dojam. Zato i jest popularan i dobar film vjerojatno.
Treći vše nije imao ništa cool kad se odnosio na rat. Neo više nije bio junak.
http://www.starwars.com/fans/media/f...p/fgdvd_bg.jpg
11/10
stvarno urnebes od filma :D zabava zagarantirana :D
Kontroll
http://d.imagehost.org/0796/kontroll.jpg
Jako dobar action/comedy/thriller. 8/10.
[quote=Sonic_Moronic]Matrix ima jedan film i onda bude BSOD od nekoliko sati, dok se odjednom ne prebaci na zadnju borbu.[/quote:3uhwt840]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":3uhwt840
:)
Piranha 3-D
xD xD xD
2/10 i to samo zbog sisa xD
Pirane sa sisama, fuj :?
lol :rotfl:
hahaha
Last of the Mohicans - NovaTV style
GAMAD!!!
Predators,dobar film,8/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ron_poster.jpg
Prije nego dođe nastavak, mislio sam da je red da pogledam prvi dio.
Film je, onak... loš.
Zanemarujući tehničku stranu (koja je zapravo sasvim dobra još i danas), film je zapravo užasno režiran. Monotono od početka do kraja s apsolutno nikakvim razlikama u "ups and downs", tako da ako normalno gledate film nećete uopće ni primjetiti koji su trenuci u filmu bitni, koji nisu, kad je prisutna napetost ili očaj, a kad relaksirani ili pozitivni mood.
Jedan od krivaca je definitivno i glazba, koje kronično fali u nekim scenama, a kad se pojavi zvuči kao montaža iz nekog nezavisnog europskog art crtića.
enivej... 4/10
Čekam Legacy :P
Sad kad te dezurni geekovi razapnu
School of Life 7/10
Jako toplo, nadahnjujuće, smeće gluma :D, ali jednostavno zaslužuje visoku ocinu.
Devil
Sasvim solidno.Puuuuno bolje nego sam se nadao .Gledati :thumbs2: .
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
- haha koja trešina od filma. Kad sam vidio postavu, mislio sam da će bar malo valjati iako Ron + Jason = Trešina xD Najluđe su mi one striptizete na lijanama :rotfl:
3/10
Ja nisam ni htio reć da sam to gledao, jednostavno me je bilo sram. :(
Pogledajte Piranhu,koji pokolji,bolesno xD
Sympathy for Mr. Vengeance
Oldboy
Sympathy for Lady Vengeance
U šutu odgledao, brutalni filmovi. Nekako mi je najbolji zadnji dio trilogije.
iako neam fejs niti sam ljubitelj toga pogledao sam film socijalna mreza...
film mi se nemoze usporedjivat sa npr inceptionom s kojim se duelira al film mi je bio izvrstan.
neznam kolko je film vjerodostojan al prica je zanimljiva, pokazuje kako ideje cuce u svima nama,samo treba imati malo srece i pameti da izadju i da se unovče 8)
8/10
V for Vendetta
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...endettamov.jpg
3\5 Smeće jelte. =)
3 od 5 je ocjena za smeće? Ili je to sarkazam?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Meni se svidjelo kako je ona odglumila, zašto je tebi bila loša?
Dobro da nisam još pogledao Oldboy-a. Nisam znao da je dio trilogije. :o= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac