Nervira me mađarski užasno, zato bolje ne >_<= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Više prema zapadu.. >_<
Printable View
Nervira me mađarski užasno, zato bolje ne >_<= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Više prema zapadu.. >_<
Ja bih bio sportaš, za sve ostalo nemam volje.
Nisi jedina.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ja želim biti profesor, ah divnog li osjećaja.Nešto kao moj razrednik.Kao da ga čujem "...zato jer te mrzi nastavnik...sada ću ti pokloniti neopravdani...poklonit ću ti tri jedinice...pregledat ću ti kada me bude volja...ne mogu danas, nemam čokolade...aj stavi mali prst u nos, tako a sada obuci majicu jer ćeš se prehladiti..."
Možeš prcat u mozak koga hoćeš i koliko hoćeš.Samo malo je zeznuto ako se situacija s prcanjem obrne. :D
Jej, barem netko!
:(
Kad pogledam kako je tim profesorima kad ih nerviramo, nikad nebi poželio radit nešto takvo.
samo se retardirane profesore nervira. i to zasluženo. pička im.
Ej, ja sam razmišljao da budem turistički vodič.
Plaća, info, please?
I ja sam namjeravao na zapad,tj malo dalje tocnije preko bare :D= Citat =:
Izvorno postao Maja
Zavisi o području na kojem namjeravaš raditi. Frend mi je turistički vodič pa se mogu raspitati.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Spoznao sam da Splinter Cell rula.
:(= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Ne mogu darivati krv jer mi je tlak prenizak, jer nisam darivao krv nisam dobio sok ni čokoladu, to me ljuti, RAEG i tlak mi se lagano diže -.-
Sve me boli. SVE.
Osim vrata i ruku. Ketonal is on it's way <3
Onda daruj sad kad ti je tlak skočio.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Prošlo darivanje -.-'
Split. Hvala :)= Citat =:
Izvorno postao Cid
Da nemam tremu pred 150+ ljudi.
Jedna od boljih spoznaja u zadnje vrijeme. Retorika ftw.
Divno mi je dan poceo
Ustanem ja,obucem se i stavim torbu na krevet da izvadim stvari da vjezbam,kad pogleda ja na krevetu bar 100 mrava,valjda su za torbu se zalijepili,kako sam se sjeboo aaaaaaa,da mi je nabavit najotrovniji otrov sto je moguc da ih pobijem sve
spali ih
fire fire fire
To sam mislio sa axe sprejom,ono prskas i upaljacem :D,ali to bi krevet ostetilo
idem na gmaer hr krasti postove. doci cemi cajber polis
Ne postoji taj koji mene može iznervirati.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Uostalom, to se rješava brzo i efikasno.
Izračunaj promjer vratila ako je snaga motora 15kW pri 2000 o/min a dopušteno naprezanje na čelik 250 N/mm2.
Pa da vidiš kada krene filovanje jedinicama lokalne samouprave.
da je online neki admin "Eraser". To dođe ko easter egg nekakvi.
Windows 7 mi zadaje sve više problema sa kompatibilnošću end šit. Mislim, ja to ne razumijem, kao da je cilj da što manje programa bude pokretljivo svakom novom verzijom :(
Oću XP.
Pa normalno, tako da ljudi moraju kupovati novi softver. Ipak na XP se nitko normalan ne bi vraćao jer je smeće u usporedbi sa sedmicom.
Po čemu je točno smeće? Ja još ne vidim nikakve prednosti,osim što je ugodno oku.
Compatibility mod.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Otkad sam ja na 7icu instalirao driver od XPa za prastaru UMAX Astru 3400 i QuickCam Express i to sve radi, vjerujem u čuda.
Osim što je ugodna oku 7ica je brža u izvođenju, podržava Dx11 itd itb.
Sigurnost, za početak.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic