smoke weed err day
Printable View
smoke weed err day
OLOLO zbroavio si mješt slovva
U skoli nam stavii kompjuter tamo gdje je dezurni i nedaju da se igre instaliraju,pa koji su quratz radit
Sreca pa su internet stavili al vjerovatno ce mi rec da nesmijem puno na njega
Boli glava >(
Dosad mi je najbolja stvar u Windows sedmici što ima instaliran šah :D
Zakon je, to je trebalo biti u svim winsima ikad.
Igraš li online? :)
Note to self: izbjegavati jeftina vina, pogotovo na prazan ili poluprazan želudac. Do daljnjega ne želim ni čut za alkohol.
Rofl.
Ontopik, počeo sam u zadnje vrijeme malo ozbiljnije razmišljati koji faks bi upisao... Što se tiče lokacije, ciljam na Zagreb, ali po pitanju smjera... Jebeno nemam pojma. :(
Otkrio iGoogle. Složio ga. Zadovoljan.
Ribar ili Sjor Bepo? :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Inace, moram prestati biti ovako lijen. Danas mi je zadnja sansa da napravim par fotografija za jedan natjecaj za koji sam siguran da nece biti mnogo prijavljenih.
Neki jeftini merlot. Dvojica kolega došli kod mene da se prvo s time zagrijemo prije nego krenemo van, nakon jedno pola sata nismo bili sposobni ustati se od stola :(= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Probaj engleski? Barem se tu ne trebaš baš pretrgnut od učenja ako ti ide.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I ne mislim to kao zajebancija, lol.
Ja sam isto tak jucer pio neko lose pivo..
Isuse jednu limenku sam popio, smrdio sam koda sam se 2 dana neprestano opijao :S
Ma jebeš smrad, to je najmanji problem pored ovolikog samouništenja. Dabogda se ne ponovilo.
ja sam meso absint sa kuka kolom, fantom i kavom
diste
Ja sam pio cisti absint...
(prije skoro pola god :( )
Onak, ne znam gdje bi se zaposlio poslije toga. :/= Citat =:
Izvorno postao Maja
Studiraj nešto što te zanima, vjeruj mi. Mnogi požale nakon što su par godina na nekom studiju koji ih uopće ne zanima, al kao obećava lovu. Naravno, neki si mogu priuštiti da izgube tih par godina, pa upišu novi faks - tak da nije problem.
Mozes prevodit onda Moon Palace na hrvatski dooh= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Budi profesor, budi prevoditelj, budi jebeni turistički vodič
Profesor je nekako previse repetitivan posao..= Citat =:
Izvorno postao Maja
Prevoditelj je kul biti, ali vecinom se trebaju prevodit neki dokumenti i takve stvari tako da je to dosta tesko..
Turistički vodič? To je kul posao al neznam kakva je plaća..
Inače, ja isto razmisljam o faksu, mislio sam na FER ali mislim da sa 3 iz matematike tesko da cu upisati tamo + to sto u madjarskoj je skola 5x laksa tak da cu biti totalni noob tamo.. :S
Pa znam, ali problem je što- ne znam baš koji studij me zanima. :/= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Engleski mi ide, da, ali nisam siguran bi li mi bio interesantan za studirati.
Trenutno sam u srednjoj smjer elektrotehničar, ali nisam lud da to idem studirati, dosta mi matematike i ovako. >_<
Profesor? Lolne, to je najodvratniji posao ikad, jebu te mali pizduni u mozak po cijele dane, puko bi.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Prevoditelj? Previše ih ima, i premala je plaća. Posao teško naći. Loše.
Turistički vodič? Plaća je dobra, ali dosta zamorno. Also, ne planiram se nakon faksa vratiti na Korčulu ak si to mislila, sačuvajbože.
Samo ja želim biti profesorica? Ah, koji sam ja fail :(
Moj stari je profesor, radi u mojoj školi, gleda mi ocjene svaki dan. Nemoj imat djecu.= Citat =:
Izvorno postao Maja
To bi te trebalo ohrabrit, imat ćeš manje konkurencije :)= Citat =:
Izvorno postao Maja
Jej! Ne vrijedi mi to puno, doduše, ne planiram se zadržavati u divnoj nam zemlji :3
Negooo? :DD= Citat =:
Izvorno postao Maja
Dodji u madjarsku, treba nam par profesionalnih ne-malograđanskih profesora :(
Izdaćeš rvacku za koju se Ante Gotovina borija?
EDIT: Related
http://graphjam.files.wordpress.com/...y-graphs53.png
Inače, spoznah da se već 2 tjedna dvaput dnevno tuširam deterđentom za pranje suđa XD
Boli vas dupe,ja sam tek par dana politicar i vec me jedan nezadovoljni gradjanin nazvao lopovom.
:( :cry: :|