mainio
Printable View
mainio
može tko preporučiti pjesmu od anthraxa ?
deathriderhttp://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
jedina stvar koja mi valja
hmm ima li itko što pjesama o witchcrafta po mogućnosti album eternal sea ili samo bonusi .....goran karan http://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif
Slayer i Pantera :pray:
Još nešto?= Citat =:
Izvorno postao neon
Motorhead :gitara: :pray:
Onda, ide li tko s foruma na metalcamp osim Hanze?
666 :boohoo:
ne ali ja idem na istra rock festival, ko niš drugo :(
Ja još uvijek čekam da Nightwish dođe u Zadar :)
Ja sam trebao na metalcamp, pa sam zasro sa skolom :(
Posljedice - stara mi nece dati pare, cak ni sad kad sam sve ispravio...
heh,za metalcamp se i banke pljackaju= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
mogel si se zaposliti negde,brijem da bi nakupil 700 kn :wink:
Ma sve je skola kriva, da sam prosao na vrijeme dobio bi para od stare + mogo bi radit sa starim i od njega ubrat neke pare, sada je vec kasno...
Nista, ja ti zelim dobar provod, uslikaj par slika ako budes mogao, da vidim kako je bilo.
mene također škola sjebala za metalcamp
mene prijatelji...
mayhem :evil:
ko voli balade ovdje ? Možete mi dat popis svojih najdražih balada/laganica ?
ko voli balade ovdje ? Možete mi dat popis svojih najdražih balada/laganica ?
Rainbow - Temple of the King
Axel Rudi Pell - polovica pjesama. Imaju čak 3 kompilacije balada
Queensryche - Eyes of a Stranger, Silent Lucidity, Jet City Woman...
Hmm, Always Will Be od HammerFalla, Scarlet Rose od Edguya (bar mislim) i Mägo de Oz - Alma.
Lordi - children of the Night... jedina koju znam!
Finntroll - Den Sista Runans Dans
Falkenbach - The Ardent Awaited Land
Ensiferum - Tears
Blind Guardian - Skalds and Shadows
. . .
inace volim te metal laganice :wink:
ej ti ewok... jel' bi moglo u tu listu proci od Ensiferuma Lai Lai Hei?
pa zasto ne?!? :wink:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
pocetak pjesme je prejeben 8)
E onda Morgoth poslušaj Lai LAi Hei... to je ono što zvući moćno, pa si ti rekao da to en razumjjem... na SanitariumU!
Ne znam zašto, ali ovdje sam se luđački nacerio (može biti jer sada slušam Exodus). :D= Citat =:
Izvorno postao ewok
čuo pjesmu, nije nešto makar mi je početak pjesme legendaran :pray:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Jel' itko sluša "Korpiklaani"?
ja
E znao sam da ćeš ti :) ... ajde mi predloži neke dobre pjesme sa zadnjeg albuma!
BZW Koja ti ej najbolja pjesma njihova?
sa zadnjeg albuma preporucam Vesilahden Verajilla i Palovana, s tim da je ova prva nesto najbolje ke mozes cuti od folka :wink:.
jos ti preporucam Ryyppäjäiset sa albuma Voice of Wilderness...
Ova prva mi nije nešto... volim bržu glazbu! Palanova je već bolje...= Citat =:
Izvorno postao ewok
Wooden Pints :pray:
ja= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Fields in Flames, Spirit of the Forest, Cottages and Saunas, Old Tale, Midsummer Night, Rise, Under the Sun, Tervaskanto... :pray:
A kakve su pjesme Shamana?
oi ekipo,bas se vratih s metalcampa.bilo je stvarno jebeno,neopisivo iskustvo.Vrhunska ekipa,bendovi su svi rasturili,neki su malo prekratko svirali jer su bili na knap s vremenom,ali sve u svemu vrhunski organiziran događaj.Da se samo osvrnem na meni drage bendove...prvi dan je to bila sepultura.Jedan od naj koncerata na ovogodisnjem metalcampu.Jedino mi je malo cudno kaj green nije sviral gitaru nego samo pjeval,ali ipak je zvuk bil izvrstan.Inace green se pokazal ko izuzetno kul tip,isel je jesti u vegetarijanski stand onak među ljude,bez pol frke.Drugi dan korpiklaani.E,ovo se mora dozivjeti.Ne,stvarno.Zamislite masu ljudi koja plese benga,svi su sa svima prijatelji,sprijateljil sam se s par ljudi.Adrenalin ljudi,adrenalin...U cetvrtak je bil graveworm.Tolko su me ugodno iznenadili svojom live izvedbom pod vrelim,uzasnim suncem.Komunikacija s publikom za pet,svirali najvece hitove (NUtopia me posebno obradovala).Doduse,svirali su poprilicno kratko,oko 1h,al ok.E a onda navecer satyricon.Ode moj vrat ukurac.Satyr je toliko hvalil publiku da mi je bilo neugodno.A dok su na kraju svirali mother north...jaooo.Svi bengaju,pjevaju,a onda na sredini pjesme na stage doleti abbath i pocne bengati i pizdarije raditi.Odusevljenje publike mozete zamisliti.U petak je bil ensiferum dan.Svirka izvrsna,sve savrseno odsvirano,ali dosta su kratko svirali isto ko graveworm jer morali su se muvati za CoF,a posle njih i motorhead.Enivejs,malo su me razocarali jer nisu svirali battle song,al nek im bude.I zadnji dan...milina ljudi,milina.Prvo blind guardian,svirali sve hitove (Valhalla!!!),steta kaj nisu svirali nekaj s prvog albuma,majesty npr. al nema veze.E,guardiani su opravdali titulu jednog od naj metal bendova....ikad.Live zvuce savrseno,jeste da hansi ne pjeva bas sve onak opako visoko kak je nekad znal,ali vidi se da covjek ima jos uvjek vrlo mocan glas.I na kraju bend zbog kojeg sam,ruku na srce,zapravo dosel na mc - immortal.Nema se kaj tu govoriti,vratovi su pucali,abbath radil pizdarije (bljuvanje vatre itd itd),pirotehnika bolja nego na maidenima u ljubljani,nesto fenomenalno.Sve albume su pokrili osim blizzard beastsa,al mozda bolje tak (jer da su nekaj s tog albuma svirali bilo bi ozljeđenih,vrlo divlji album).Zavrsavaju svecano sa blashyrkh-om,pozdravljaju mnogobrojnu publiku i odlaze sa stage-a.Nije mi zal niti jednog eura.
goni se u *urac, mrzim te :(
a ja te par dana tražio po msnu da mi uploadaš kinga :(, ali nema veze frned ce ga nabaviti.
evo,šiti kvaliteta,al vidi se ak se potrudite kak abbath upada na satyricon
WtOcmnJUtsQ
:pray:
leđnd
Pain?
Exploited?
Rijec-dvije o njima,ako moze?
pain ne volim,ali imalu stvarno hell of a nastup.pun quratz svjetla i efekata,pravi show su napravili. exploited sam slusal iz satora i jebeno su svirali,da nije taj dan bil BG i Immortal,isel bi se malo bacati,al stedio sam energiju jelte= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
inace,CoF su jako kratko svirali i ostavili ekipu paf.upravo saznah zasto
I've heard that mr. Filth was so drunk that he could barely stand. He kicked a few lights off the stage and threw a microphone down too. If my info is correct, the security guys decided to turn off all the lights so the band had to go off the stage. I'm not 100% sure that this is all true but a few people told me the same thing.
:pray: :rotfl:
a šta čes, ipak je to danni pičkica
a neslušam metal nekako nije ono...a šta ja znam nesviđa mi se :yuck: :yuck: