Yep. Rijeka malo teže, ali nisu bez šansi ako zadrže formu.
Printable View
Yep. Rijeka malo teže, ali nisu bez šansi ako zadrže formu.
Dinamu trenera i stopera i prolazna je skupina, Rijeka ima tešku ali "atraktivniju" skupinu, Armadi će bit super:)
Rijeka se ove godine zbilja ne može pozivati na sreću. Francuzi, Španjolci i Portugalci. Brijem da je ovo najteža grupa koju su mogli dobiti. No nema veze - "Krepat ma ne molat", pa kako bude.
samo je pitanje gdje će se igrat, na kantridi vjerojatno ne...
Ne kužim, zašto ne?
Valjda uefa nešto sere da nije po propisima, ali gdje bi drugdje igrali?
Ako bude nadam se da ću ići na Lyon ili Betis.
Pa onda ne bi mogli igrati ni kvalifikacije za Europa ligu.
jedno su kvale, drugo sama europa liga :D al niš se ne zna još, možda trst? :D
Nisam ništa čitao o tome. Nema mi logike da su drugačiji standardi potrebni za kvalifikacije u odnosu na skupine. Anyway, Poljud je logično rješenje.
ne znam zašto, maksimir puno prije nego poljud... a i jedna stvar je igrat drugo, treće pretkolo EL, a druga teoretski i polufinale na istom stadionu (karikiram, naravno)
Pa treba vidjeti raspored, ne mogu i Rijeka i Dinamo igrati u isto vrijeme. I vjerojatno je i tu pravilo da mora proći 24 sata između odigravanja utakmice na istom stadionu kao za LP.
Piše sad na sportske novosti da im možda ipak dozvole igrati, bez obzira što fali 2 metra širine.
Kakav superkup, fantastična utakmica.
Otkako su ga kupili, Mata je u obje sezone proglašen igračem godine za Chelsea, a kod Mourinha ni minute ne može dobiti. Baš mi je drago što su izgubili na kraju.
U nedjelju:
Liverpool - Manchester Utd
Arsenal - Tottenham
CF Valencia - FC Barcelona
Opa sutra onda ne ustajem iz kreveta:)
Iiiii na kantridi nema Euro lige.
Ohwell, skočit ću do Pule na tekmu :))
Maksimir i poljud su isto u igri. Steta, bas sam se nadao da odletim na koju tekmu.
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
lol Dinamo ispada automatski, ako gol daju bit ce dobro
Flamini u Arsenala, bože isuse pojačanja. Lol neće ni ove godine nikog dovest nego neke škovace ili u najbolju ruku osrednje igrače. Što se superkupa tiče, utakmica je bila fenomenalna.
A zašto bi itko pobogu došao u Arsenal? Možda si Di Mariu upiknu kad/ako Bale dođe u Real.
mislim da će se ipak igrat u rijeci, navodno već proširuju teren...
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... utJMsowjSc
Nema para za Vidala, toliko je dobar lik. Juve mocno i uigrano djeluje,Tevez poceo davati golove,jos Lorente se ceka...
Joj mislio sam na tebe neki dan i o juveu prvaku svijeta. :D
Nadam se da se nisi dodirivao :shock:
Al ja jesam
Što to treba značiti?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
To zvuči kao da pričaš recimo o nekom West Hamu, a ne Arsenalu, klubu koji 16 godina zaredom igra ligu prvaka, završava ligu u TOP4.
Suarez bi došao da se Liverpool nije onako papčinski bojao pustiti ga. Ako igrač ne želi igrati za tebe, pusti ga. Što će mi igrač koji je javno izjavio želju, a i imao usmeni dogovor s klubom, da ode.
U Real se ide.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Sta li tek ovo treba znaciti :)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Kad god sam se natjerao gledati Uniteda - požalio sam. Svaki put ista greška. Ovako loš nogomet, ne znam, nemam riječi... Totalno bezidejno, samo nabij loptu na krilo i nek trči naprijed nazad, centaršut nisu niti jedan pogodili, ma katastrofa. Nema šanse da ih gledam dok si ne kupe kvalitetnog veznjaka, ovo je neprobavljivo. Valjda će Ars-Tot ponuditi nogomet za pola sata:)
Zato je Minjolet jebo majke <3
Slažem se. Bolje da ništa ne pišem ovako živčan. Najjača mi je ona "no value" isprika koju je koristio Ferguson (sada i Moyes), kako nema igrača koji mogu unaprijediti sadašnji vezni red. Bitno da Anderson, Cleverley i matori Giggs imaju zabetonirano mjesto u momčadi. Najlakši posao na svijetu (uz posao političara u RH) je biti skaut u Manchester Unitedu. Samo ponavljaš kako na tržištu nema dovoljno dobrih igrača (iako su dovoljno dobri za druge velike klubove) i u međuvremenu dovodiš igrače tipa Bebe i Diouf, koji skupa koštaju koliko i Vidal, te Young koji je bio skuplji od Ozila. Sramotno.
S druge strane, na Anfieldu se ovako igralo i sa Scholesom i Ronaldom u prvih 11, čak se i uvjerljivije gubilo. Jednostavno, Liverpoolu je to vjerojatno najveća utakmica sezone i napale se kao što se Hajduk napali protiv Dinama. Teško je igrati protiv takvog protivnika.
Ma bio je United ovakav i prosle sezone pa kako je prvenstvo odmicalo su postajali sve bolji i bolji. A da im treba veznjak se vidi iz aviona.
Pa kad ih uvijek izvuku napad i obrana. Ali mene samo zanima zašto takvu selekciju kvalitete (kakvu imaju na drugim pozicijama) ne bi imali i u sredini. Anderson, Cleverley i današnji Giggs su igrači koji trebaju igrati za Hannover, ne za Utd. Naravno da može i to proći kad ti RvP odradi cijeli posao, ali zašto bi se uopće doveli u tu poziciju? Pa Utd. nije Hannover, nije da nemaju love, nije da ne mogu privući bolje od Cleva. Ne kužim zašto se uprava zadovoljava s time kad ne mora. Smijurija.
Al' dobro, ovdje bi izgubili i da su doveli Ronalda, Wilshirea i koga već. U životu nisam vidio da je Utd. odigrao nekog kurca na Anfieldu.
A pokušali su dovesti Fabregasa, Thiaga, Modrića, al kad nitko nije htio. Kad bi doveli takvu klasu u veznom redu bili bi mi prvi favoriti za ligu prvaka. Dovest će sad valjda Fellaini, nije on taj kreativac, al bit će napredak.
Istina,kupovinom njega su kupili titulu prosle sezone. Najbolji napadac na svijetu po meni.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Pa Arsenal je jednako bitan u Premiershipu ko i West Ham.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Najbolje je tamo gdje ima najvise para.
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ajd me podsjeti kad su ono zadnji put bili imalo blizu nekog trofeja?
Ajd neseri, nije bezveze u top5 najskupljih klubova na svijetu....