FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
http://www.imagesforme.com/upload/3af69add.jpg
Jebo ih pas pokvarene,ko da ce propasti zbog jedne pjesme!
Printable View
FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
http://www.imagesforme.com/upload/3af69add.jpg
Jebo ih pas pokvarene,ko da ce propasti zbog jedne pjesme!
i meni su izbrisali video
dodat cu te u prijatelje sa nekih od 3 multy-a na youtubeu :D
Mrzim ovaj prokleti snijeg već je palo prek 25 cm snijega.
Taman.
Mrzim ovo prokleto vrijeme, prvo je kiša, pa snijeg, pa hladno, pa kiša pa snijeg, pa hladno, pa snijeg i taman kad nas se okupi da divljamo i da se grudvamo pođe kiša
Što bi ja dao za to...= Citat =:
Izvorno postao hrčak
srce?
Prek 30 cm snijega, ralica napokon prošla i nije niš napravila, starci mi imaju ljetne gume, a ne želim znati kaj bu bilo kad se sav taj snijeg otopi. :twisted:
bit ce mokro.
Ja moram dijelit letke po tom snijegu.
Za sta?
Kaj se žalite?
Snijeg je idealan.
Danas sam valjda 15 put čul kak je vani hladno za popizditi, a meni bilo vruće kad sam se vratil s pješačenja po okolnim livadama (zamorno je hodati po prokleto visokom snijegu).
A da ne govorim kak je dobro kaj se ne topi niti je mokar...
kako su dosadni vise
http://www.facebook.com/#/group.php?v=w ... 3073836097
jos i meni salju pozivnice
Jebate začas budu hteli s poštom da im dojde popis ko im gleda profil...
Žalosno.
Bičam po današnjem danu. Sudeći prema tome kako je krenuo, posrano će se završiti. Bičam i po zvonjenju u ušima. Jebemti slušalice i što ih ikad poče koristiti.
Umjerenost.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Koristim slušalice več par god. (uvijek one zatvorene) i nikad nisam imal problema s zvonjenjem. Kod takvih slušalica nije niti potrebno glasno jer zvuk ne odlazi van, ali niti ne dolaze zvukovi izvana.
Dok s druge strane, sestra ofrlji redovno na jutubu glasnoću do kraja pa dok ja dojdem gore s stresem kak zagrmi.
I jedan bič: faking kiša/otapanje. Oču -20!
Da je to barem tako lagano kod mene. Za par tjedana biti će pet godina od operacije tumora u uhu, neki nasljedni kurac. =(= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
:)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Prokleti avast, govno ne prepoznaje viruse uopće, sinoć je šutio i sad kad sam upalio komp izbaci mi 5-6 warninga, a kad treba šuti, đubre jedno
Pređi na kaspersky ^^= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Pređi na BitTorrent, AVG, NOD32 ^^= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Better safe than sorry ^^
Ne znam, meni za svaki virus javi iste sekunde kad ga nađe, prepozna sve. A AVG je taj koji mi nikad nije ništa prepoznao, a ako je prepoznao, nije znao maknut viruse.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
AVG nije ništa prepoznao, ali se zato moj PC nije ničime zarazio, k tome sam u više navrata bio na imagesforme. Tako da smatram da je on odradio svoj posao, barem sa moje strane.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Uf, ubolo me u oko. Valjda si mislio na Bit Defender.= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
Btw. preporučam novi Norton 2010. Manje resursa hoga od Avasta i ESET-a, ima odličan detection rate, česte updateove... Kao da nije Norton :)
Pogledajte testove na http://www.av-comparatives.org
Sreća za ovaj "kao da nije norton" komentar. Vrlo iznenađujuće, pošto norton troši previše resursa od pamtivijeka. I spor je ko kurac.
Živa istina, takav je i bio sve do verzije 2009. Ali ovaj najnoviji je stvarno zvijer.
kako ne kontate da facebook služi za random bičanje
= Citat =:
mrzim kad mi na putu do ENTERA uleti neko slovo......žćčšđ
Hellboy je pružio dosad najbolju definiciju fejsbuka. A glasi nekako da je to mjesto gdje ljudi razmjenjuju i komentiraju slike jedni drugih u wc-u.
Slično mojoj definiciji. Moja glasi da je fejsbuk web servis za pokazivanje slika od prošlonoćnog opijanja frendovima.
eo ja sam sad na facebooku sta fali ima korisnu funksiju, kao chat sa likovima koje ja zapravo i POZNAJEM
wooo
Bičam po pravilu u GMK, "Modovi mogu brisat teme ako im idu na živce", ma daj, pa to samo ovisi o tome tko ima kakav ukus, ako se nekom ne sviđa nijedna tema može ih sve lockat :(
Da nema tog pravila GMK bi bio zivi haos,smisao moderiranja bi bio.......hm besmislen
Dobro je tako kako je...
I onda ne bismo trebali tebe, jelda? :>= Citat =:
Izvorno postao xarabas
:oops:
lako bi ti mogo postati ''tehnoloski visak'' xarabase
tesko,stari
nada umire zadnja, jelda
bičam po sezoni kaosa.
daj ju otvori vise. kak spada
mirjana poslije nje
a sta je sa kalamarkom i patrikom?
Bičam po ograničenom prometu od 10 giga i o samo 3 gige koje su mi ostale, a nije ni 10 još :(