= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Kaj 400kn ??? To je tak u Algoritmu !!!
Ja ću kupit MW2 za oko 280kn.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Kaj 400kn ??? To je tak u Algoritmu !!!
Ja ću kupit MW2 za oko 280kn.
[quote=The Fury]SP je odličan ali kratkog vijeka. Ako želiš provoditi sate uz MP, još malo razmisli. Jer nije kao cod4. Cijeli koncept je izmijenjen, tako da još malo pronjuškaj po drugim forumima što kažu igrači.[/quote:1rvccmtj]= Citat =:
Izvorno postao "Über Tsar":1rvccmtj
Hm... da, igrači. Isti oni koji pozivaju na bojkot igre prije nego li su je uopće igrali, dobro lažem, 90% njih što poziva na bojkot. Ne, radije pročitaj recenzije na netu, poštedit ćeš se muka.
Slazen se.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Pa ako Wedran kaže da je igra tolko dobra, onda ću ju kupit. Neznam zaš bi on lagao.
[quote=str1k3r]Hm... da, igrači. Isti oni koji pozivaju na bojkot igre prije nego li su je uopće igrali, dobro lažem, 90% njih što poziva na bojkot. Ne, radije pročitaj recenzije na netu, poštedit ćeš se muka.[/quote:tv7p5ryy]= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Znači, ako je Bayonetta dobila na Kotaku 40/40 to znači da je najbolja igra svih vremena???
Pa forumi služe da možemo jednim drugima savjetovati jel se igre uopće isplati nabavljati i sl. Neka slobodno pogleda malo po forumima. Ne samo ocjene gledat.
Ako Wedran kaže da je dobro skočiti sa mosta, zašto ne bih ja to učinio. Ne znam zaš bi on lagao. :D= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Svi igrači koji su probaliSmultiplayer kažu da je isti odličan.
[quote=The Fury]Znači, ako je Bayonetta dobila na Kotaku 40/40 to znači da je najbolja igra svih vremena???= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Pa forumi služe da možemo jednim drugima savjetovati jel se igre uopće isplati nabavljati i sl. Neka slobodno pogleda malo po forumima. Ne samo ocjene gledat.[/quote:3vmdsmxt]
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, to apsolutno podržavam. No, problem, u MW2 je taj što će ga igrači (neki, ne svi) zasuti pričama o tome kako igra je neopisivo loša, zato što nema dedicated servere. Ako mi ne vjeruješ, prolistaj malo ovu temu, otkad je Arby donio vijest da nema Dedicated servera razumne rasprave su se pretvorile u bezumne žalopojke.
Neka se raspita, svakako, ali uglavnom će sve na tome završiti.
EDIT-izgleda da je multyplayer na razini, nadam se da će to utišati žalopojke.
Ne, ne znači da ako je bayonetta dobila 40/40 najbolja igra ikad, već da je jako jako dobra igra i da je must buy za sve koji imaju konzolu. Bayonetta je super i ja ću je kupiti kada dobim ps3. Za modern warfare 2 nisam siguran za original, nemam baš para, ali probati ću skupiti, pa ću uzeti neku igru. Ako ništa, skupljat ću za ps3.
Oružja su brutalno dobro napravljena, fakat dobro izgledaju. A tek feeling kad pucaju, weeee :D
Kolko ja vidim, u ovom topicu je samoSWedran igrao MP.
Ja želim i ostale čuti... Ako ih ima.
EDIT ovo sam našao na youtubu, kako lagga malo igra (malo puno) jHsWZp5pWCo
Normalno da ih nema jer su se skoro svi zakleli bogom Isusom da neće kupit igru. Oni su na gubitku. Mada neki svejedno igraju.
Kao sto sam i mislio da ce biti. Igra je pun pogodak i vrlo visoke ocjene nece izostat. Al bitno da se tu cijelo vrijeme mlatila prazna slama... :roll:
Ja neznam da li cu to kupovat. Preskupo mi je nekak, s obzirom da nisam neki ovisnik o punokrvnoj fps makljazi. Vjerojatno cu si uzet Dragon Age te Left4Dead 2. Budem si jos promislil :)
xD ja ju necu kuopiti jos do 12 mjeseca do onda cu od frenda posuditi...= Citat =:
Izvorno postao Sova
btw u algopritmu su vecinom cijene sky high, nisam ni ja lud da za videoigru dajem 400 kuna
Bože moj kako se MW2 uber hypea plus rano osuđuje.
Hajde se prebacimo malo u prošlost i pogledajmo ne tako stari Call Of Duty World At War... I na stranu singleplayer. Koliko vas aktivno igra? Kladim se dosta malo, budući da su serveri kako tako prazni, a na svojoj ekstenzivnoj Xfire friends/friends of friends listi vrlo rijetko vidim da itko vrti igru... Bit je u tome da je igra katastrofalan promašaj. Multiplayer još radi, iako fali populacije. Cooperative, odnosno famozni nahvaljeni Nazi zombiji, skoro uopće ne rade. Browser izlista 5-6 servera od kojih je sreća ako se na jedan moguće priključiti, a ukoliko to uspije, velike su šanse da igra neće ni startati da se netko ne disconnecta, a završetak je igre sa punih četiri (4!) igrača gotovo nemoguć. Hostanje dedicated servera nije ništa bolje. Na stranu to što nema zainteresiranih da se joinaju, nitko zapravo i ne vidi server. Otvaranje portova ne pomaže, kao ni najzadnji patch. Ovomu svemu smo prosvjedočili prijatelj i ja, obojica vlasnici originalne kopije Call Of Duty World At War-a. Kao iskusni cod2/cod4 server hoster i igrač mogu primijetiti da je ovo gigantski korak unazad.
Pokušavam biti što neutralniji, ali sve mi se čini da bi se povijest mogla ponoviti i da ću opet baciti 400 kuna u smeće, ukoliko se sada razbješnjena zajednica igrača ne pobuni.
Evo povoljnijeg rješenja, http://www.g2play.net/store/Call-of-...Steam-Key.htmlStu imate Steam code za 218 Kn.
Ja još dvojim hoću li kupiti, čekam još informacija i mozgam. :?
Ovo me nasmijalo pa sam pomislio podijeliti sa vama.
IW trpa svoje ime gdje god stigne ^^
http://www.imagesforme.com/upload/bdc2e717.jpg
omg ti nit neznas za zombije da ih je nrtko trebo hostat i on te poyove u lobby nisi ti mogo upadat drugim ljudima u lobbye
zombie su bili dobri i jos uvijek ih igram ko i cod w@w koji kad igras na modanim serverima bolesno iygleda i jos su ti serveri puni po cijele dane
a sto se tice mp od \MW2 dobar je svidja mi se to sto odma nemoyes ici na hc servere nego moras doc do odredjenog serverea
inace na pocetku su svi serveri 6 vs 6
jedino domination i tdm imaju posebnu skupinu (znaci samo se vrti tdm i domination) s 9vs9 igraca\
lagga nema pretjerano kako sam mislio ima ga malo ali neyamjetno imam najosnovniju konekciju na internet
perkovi uredu oruzja JE..Na mape dost velike bodovi se dobivaju ya svasta tipa long rage shoot \
imo sam dost neugodnih stvari s nekim igracima tipa znaju sr,at psovat spamat gluposti ali i to se predje bez problema\
u igri ima consola
ovo naginjane je dost tesko prihvatit jer su stavili Q bacanje dimne a E noy
pa se dost puta zeznem i bacim flash
SP je dobar svidja mi se terroristicka misija (neznam zasto :) )
sve u svemu dajem ocijenu 8.5/10 samo zato zbog naginjanja i sto nema dedi servera
Ko je kupio igru...preko cega je kupio??.dana dostave??..cijena??..neda mi se narucivat u RZ...sedam dana...ccc...hehh..
Koliko patetičan moraš biti da ideš raditi takav video.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Naravno da se radi o video montaži.
Pri takvim lagovima se izbacuje poruka Connection Interupted, još od prvog CoD-a.
I dok je dedicated server bio bog i majka u matchu, čim bi se ovako nešto dogodilo na P2P-u, igra bi napravila migraciju servera na sljedećeg hosta.
Ah, svašta ljude veseli. :roll:
Ja sam naručio preko HCL-a. Mislim da se to više ne može, trebao bi mi doći danas. Cijena je 340 kn.= Citat =:
Izvorno postao miska10
zasto ne???
Ja sam našao to i ne mogu utvrditi jel to montaža ili nije.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nego, dragi Wedrane, zašto na forum.hr ne govoriš kako je dobar MP. Siguran sam da ekipa želi znat kakav je zaista.
Nema više, do petoga se moglo. Za svaki slučaj nazovi, mislim da sada možeš, ali će biti manji popust.= Citat =:
Izvorno postao miska10
Čovječe, SP te drži na rubu stolice, u Riu se događaju prava sranja :pray: MW2 je pravi MW na kvadrat, ni više ni manje. Takvu napetu izvedbu i atmosferu nisam imao prilike vidjeti još u niti jednom fpsu. Napeto napeto napeto!
Joj što bi se sad zaletio po oriđiđi MW2 ali mi je DA:O na kompu i nema mi mjesta za ništa :P.Za kojih mjesec dana(kad pređem DA:O)garant kupujem MW2.
Vidim da se Steam key može nači na netu za oko 145 - 160 Kn. Mali je problem što je kod dosta dobavljača još out of stock i koliko sam skužio digital download verzija se pušta u pogon 12. studenog tj. sutra jer ovih prvih par dana prednost ima retail box verzija valjda zbog manje zagušenosti downloada.
Smatram da je gore navedena cijena prihvatljiva i vjerojatno ću kupiti igru za par dana kad se gužva malo smanji; jer ipak sam gamer :) . :bravo:
Fakat ne vidim čemu svršavanja na ovu igru .Prva misija...ponovno kopija filma ( Black Hawk Down ) .Ponovno šoraš ili totalno skriptne protivnike ili one koje se množe dok se ne pokrene neki čekpoint .I ponovno si na tračnicama sa jako malom slobodom kretanja .I ponovno zastarjela grafika sa udaljenim kulisama koje smo prevazišli još tamo neke 2004. kada je izašao prvi Far Cry.
Da igra je dobra ali ne vidim čemu svršavanje .Prosjek i to debelo reciklirani koji ne nudi baš ništa novoga.Odigrati ću ga par puta zbog nabrijane akcije koja je rijetko kada dosadna ali nisam nešto oduševljen.
Mislim da smo ovo vec x puta raspravili. Ovo se kupuje i igra radi multi-a, a ne SP-a= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kad mene multi ne zanima pa komentiram SP .Ali ako je to istina onda bi bilo vrijeme da izbace SP iz COD-a 257 ...Neka se ugledaju na UT serijal i rade mrežnu igru i s vremena na vrijeme SP igru .Po meni ovo više ni nema smisla.Mlaćenje prazne slame .
Ne! CoD4 sam kupio zbog SP-a. Kasnije sam tek vidio kako je MP zakon. CoD2 MP nikada nisam igrao puno, SP više puta prešao. Kako bi imao manje igrača da nema MP, imao bi ih manje i da nema SP. Jedno bez drugoga ne može, to nebi bio Call of Duty. :nonono:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Krasan in je MP nema sta. :-x= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ma divan je... danas kod frenda igrao
jesi igrao?= Citat =:
Izvorno postao Sova
jel ima barem malo recoila?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
= Citat =:
Izvorno postao dayvee
Dakle skineš sa Steama sa aktiviranim keyem igre?
Steam keyevi, jel se oni po nečem razlikuju od običnih originalnih keyeva igre ili ne?
znam da je pitanje prejadno al nikad nisam koristio steam :D
ja samga danas instalirao,imao sam prije acc ali sam zaboravio pass,napravio sam reset ali mail naravno nije dosao,a djubre se stavilo na auto startup listu.
aj molim te daj svoj dojam i ocjenu, zanima me nasto to lici= Citat =:
Izvorno postao Sova
Kolko ja znam, da.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Kad skines igru nemaoras nista instalirati nego samo pokrenes i igras.
Key vjerojatno možeš naci unutar igre ili na jenom mjestu preko nekih trikova, al sam zaboravio kako se to tocno radi.