dobro svako imasvoje mišljenje= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ali meni je ta igra glupa i dosadna
ja više volim horore :evil: :twisted:
ili :toilet:
Printable View
dobro svako imasvoje mišljenje= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ali meni je ta igra glupa i dosadna
ja više volim horore :evil: :twisted:
ili :toilet:
Sestra mi igra Simse 2 i sad su joj dojadili iako ti jadnici u Simsima nonstop pišaju u gaće i padaju u nesvejst, a nekoliko ih je i izgorilo nakon što je ona pomislila da može ostavit kokoš u pećnici i onda poć spat. Igrala je i SA, ali DVD više njet u mene.
nijedan sims mi se u životu nikada nije sviđao.nikada ni neće.ta mi se igra uopće ne sviđa
to je fuj :yuck: :yuck:
Jedan od nastavaka civilization-a ili heroes of might and magic-a
http://www.matrixgames.com/S- Ovdje ima TBSa za svaciji ukus.= Citat =:
Izvorno postao LL21
http://www.huszargames.hu/?lang=enS- 1848 je odlicna igra, samo nisam siguran ima li MP :)
Problem je što tražiš dobru grafiku jer te to ograničava na ovih nekoliko svjetski poznatih igara.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Inače, preporučam: Sword of the Stars, Romance of the Three Kingdoms XI, Dominions 3: The Awakening i Star Chamber: The Harbinger SagaS(ovu nisam probao zadnju, ali karte + TBS = WIN).
Sto preporucate od (po mogucnosti novijih) adventure kriminalistickihSigara (znaci tipa Still Life, Sherlock Holmes, ili parodicnog tipa -> Sam and Max) ?
Post Mortem, Overclocked: A History Of Violence(nisam igrao, ali kritike su čisto solidne)
Vjerojatno si igrao, ali Fahrenheit je ironično jedna od boljih kriminalističkih igara do negdje polovice. Pored toga, imaš ove Agatha Christie i Law and Order igre (također nekoliko CSI naslova).= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ako moze neka RPG ili Adventure igra,da je izgled kao Final Fantasy.Za PC naravno.
Septerra Core: Legacy of the CreatorSspada tu i eventualno neki port sa PS2 kao što je Grandia 2Spremda je moja iskrena preporuka, kad ti vidim konfu, da nabaviš emulator sa staru pleyku i dereš po starim naslovima jer tamo ima hrpa odličnih jRPG igara, a to je ono što valjda tražiš.
odigrao, naravno ...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nis, mogo bi reprizirat Still Life trilogiju do izlaska zadnjeg dijela :roll:
Fahrenheit je sve samo ne kriminalistička ili detektivska igra.
Prvo odigraj Post Mortem, koji je prvi nastavak Still Lifea, tj. njegov prethodnik i osnova.
Zatim:
Discworld Noir
CSI
Culpa Innata
Sinking Island
Art of Murder
Agatha Christie nastavci
Fate by Numbers
Ne bi se složio, bar za 1. polovicuSigre gdje je taj istražiteljski element prisutan (prije nego počnu hadouken fore). Istina, možda te neće baš natjerati da zaposliš vijuge kao Still Life ili druge igre, ali zanimljivo je i nudi dobar pogled na obje strane u zločinu istovremeno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To sam i reko kaj ne (spomenuvsi Still Life trilogiju - Post Mortem, SL1 pa SL2 uskoro)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nego one sto si nabrojao, da tim redom odigram (tj. tim redom ih preporucas) ?
P.S. Odigro sam Indigo Prophecy (taj naziv mi je bolji no Fahrenheit)...
Edit: Ok hvala svima :D
Ma znam, to ja samo razglabam malo. :)= Citat =:
Izvorno postao Teon
Inače, od ovih Wedranovih (za koje sam mislio da si većinu već odigrao):
1. Discworld Noir (fantasy + noir + kriminalistika = WIN)
2. Culpa Innata (meni nije baš sjela, ali koliko čujem dobra je sa JAKO zanimljivim settingom)
3. Art of War (vjerojatno najbliže Still Life-u)
I ako je fulao:
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
keva svih detektivskih se zove sherlock holmes: case of the rose tattoo - tako komplikovanu priču, koja je opet na kraju savršeno jasna, nema ni jedna druga igra na pc-u, a bogami i malo koji filmova.. kako se hiljadu kockica složi na kraju, to je genijalno.
jedini problem je što ćeš morati da koristiš dosbox, jer ja nisam uspeo ni na 98-mici da poteram zvuk..
znači, zagonetki ima malo, i lake su, kao i cela igra, iako je dugačka mnogo.. igra u kojoj razgovaraš, i razvijaš radnju da bi se na kraju sve složilo. naravno, ti možeš da ne razmišljaš o događajima pa da ti se sve razjasni na kraju, ali nije to to.. treba svaki trag izanalizirati u glavi, malo razmisliti o njemu.. u tome je jedan od čari igre.
i sherlock holmes: secret of the silver earring, koji ti je neka novija lite verzija rose tattooa.. možda je bolje da nju odigraš prvo.
imaš i case of the serrated scalpel iz '92., za koju sam čuo da je odlična, i to nalik rose tattooa, ali nesam igraja..
moja preporuka ti je da prvo odigraš discoworld: noir, drugu najbolju avanturu na sveta, silver earring, pa rose tattoo.. pa onda sve ostalo što je vedran napomenuo.
Eto naso na Abandoniji - Case of Serrated ScalpelSpa cu to odigrat za pocetak :D
je mi može neko preporučiti neki novi i dobar mmorpg
što brže
Što se tiče Sherlocka Holmesa, i 13 godina nakon izlaska, nastavak The Case of the Rose Tattoo je još uvijek najbolje osmišljen i realiziran.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ukoliko ga uspiješ nabaviti i optimizirati za rad na Xp-u, očekuje te fantastična avantura.
Review
http://www.justadventure.com/reviews/Sh ... Tatoo.shtm
A di cu to nabavit ... nema niti na onim putevima Voyagera (istina vjerovali ili ne, nisam ni te puteve savlado, tj ne koristim se toliko) :(
A bas mi se igra neka takva, a kad Wedran veli da igra valja onda valja :D Najbolje bi bilo u stvari da si ja lijepo posudim neku knjigu (il Agathe, il Doylea il nekog treceg)
Postoji li za komp kakva sp magic the gathering igra, kao ona tam negdje iz 96-7, a da nije battleground, jer to mi je bzvz?
Ima neka igra kao Nfs?
( a da nije juiced 2 ili test drive )
Shandalar.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ima i 2 ekspanzije, duels of the planeswalkers i jos jednu..
igra je zbuggana do bola, ali je ustvari do jaja.
jel si igrao sve nfs-ove? recimo midnight club.= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
trazim neki mmo koji je tek izasao ili tek izlazi , bilo kojeg zanra osim rpg,znaci ne mmorpg!
sve sam igral,koji MIDNIGHT CLUB?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Midnight Club 2.
igral sam ga, neka druga??= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Neku s ninjama, najviše 2 godine stara.
Tenchu= Citat =:
Izvorno postao GDra
Najbolja ninja igra koja je napravljena, sad samo neznam jel ima za PC
Naj naj naj naj naj naj naj naj naj bolja "ninja" igretina svih vremena :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Nema je na PC-u, ali ako se ikako može pokrenuti sa Emulatorima, onda je obavezno štivo. Jedino je dosta starija od dvije godina i PSX grafika je u pitanju, tako da se možda novijim "gamerima" neće svidjeti...
Uf, Tenchu 2: Birth of the Stealth Assassins... kako sam ja derao po toj igri (sjećam se da gomilu puta prolazio trening kako bi dobio najbolji ranking na kraju). Inače, nemaš baš puno PC igara sa ninđama... jedino ako portaju šta sa konzola tako da, tough luck.
Jedinica mi je najbolja, svaki sljedeći nastavak mi nekako pada u kvaliteti ali nisu loši. Ali jedinica, pa čak i dvoja su božanstvene igre.
E pa to je ona iz 97 o kojoj sam pričao, a nju sam već igrao= Citat =:
Izvorno postao Jerman
Tako je, jedinica je najbolja= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jos se sjecam onog:
I think a saw a ninja!
je mi možete reći neku igru koja je kao god of war
Osim shandalara i battlegroundsa nema nijedne. Najavljen je mtg naslov za kraj 2009, do tad nista.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Volio bi odigrati nešto tipa RPG u totalno uber fantasy svijetu. Ono, da svršiš na svijet i njegovu atmosferu, a taman kada se obrišeš od zavjese da opet svršiš na priču te na gameplay...
Jel ima štogod takvoga?