cisti spam :P dobra slikica, official naravno :P= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Printable View
cisti spam :P dobra slikica, official naravno :P= Citat =:
Izvorno postao Beaster
@ Beaster koji si ti kralj :DDDDDDD :rotfl:
k 1. beaster poceo sam vristati na ovo 1..inace bi te tuzio za umno zlostavljanje al k druga je dobra :P
S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Beaster
ali u njegovim/zinim ocima se vidi ljepota...da ziher :P
Beaster,koji si ti kralj,nevjerujem :)
Vrlo zorno prikazivanje razlike,da :D
istina boli :D :D
Mene trenutačno boli samo stomak od smijeha ;)
http://smileys.sur-la-toile.com/repo...spect/0038.gif
Beaster legendo skidam ti kapu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
zna neko dobar build za huntera ,warlocka i druid
za pve
rasprave za huntera,warlocka,druida ovdije molit ću
Hunter topic
Warlock topic
Druid topic
hvala na razumijevanju
Sry na OT,flander čestitam :)
Čestitam flander.
moje cestitke takodjer ali smanji malo tim ja sam mod sranjima...
neznam što sam krivo napravio :?= Citat =:
Izvorno postao lizard
tamo u regrutacija topicu ste se rasprićali o svemu samo ne o regrutaciji, onda ste lijepo mogli reći "preimenuj nam temu u Iskorak" i gotova prića,ne vidim di je problem
ay ay moram se i ja malo iživljavat prvi dan :P
btw fala na ćestitkama, nadam se ugodonoj suradnji, ako zaboravimo ovo dosada :P
prvi dan np , samo nemoj da se nastavi .. :wink:
Za huntera - nema diskusije,sve u BM tree,gledaj da do 40-og lvla dobiješ BW. Na 70-om bi ti build trebao ovako nekako izgledatiS,naravno možeš makniti imp. aspect of the hawk,i potrpati u staminu.= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
Warlock - Affliction do levela 50,gdje dobivaš svog privatnog warriora(Felguard,za neupućene). Zašto Affliction prije Demonology? Pa,nemaš neke koristi iz tog drveta prije 50-og levela,a sa Affliction skoro pa nemaš downtime.Spamaš SL po mobovima i gledaš TV. :)
Druid - Full feral.Nikada restoration,to je za 70...a balance ne zato što moonkini trebaju +spell damage,a koliko spell dmga imaš na <50?
Build.
Eventualno makni Control of nature,i stavi u Omen of clarity.
EDIT: Jao mene,ti želiš PvE. Warlock = destro,Hunter = MMS sa vukom ili ravagerom,druja = ili feral kao tank ili resto kao healer :)
Zapravo ako zeli pve s hunterom treba mu klasicni 41/20/0 build.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Ovisi što guilda hoće,naravno.
ovako, došal sam na ideju, naravno ako ste za, oni članovi koji su većinom aktivni tu na WoW podforumu, da se ova tema očisti od spama, znaći od beznaćajnih postova tipa "hvala,np,..."
osobito bi prelistao svih 80+ stranica tokom slijedećeg tjedna i napravio reda u ovom topicu.Jel ovo ipak je topic o pitanjima i odgovorima koji se tiću WoW-a. Dakle napravio bi pregledniji topic. Svakako i vi možete sudjelovati u ovoj akciji, da smislite pitanja i naravno odgovore koje ide uz to pitanje jelte, da se ne otvaraju uvijek posebne teme za svako pitanje, znaći napravili bi donekle neki osnovni vodić za WoW početnike i za one koji još nisu svladali sve ćari WoW igre. Do tada postojeća(ova) tema bi bila lokana,da ne nabijaju nove stranice i da mi bude lakše to napravit. Napravili bi neku zamjensku temu Pitanja i odgovora, dok je ova u rekonstrukciji.
Jel fakat je bezveze da sad netko tko nikada nije igrao WoW i dobije želju za igrom, da lista 80 stranica do željenog odgovora, dok bi sa ovime postigli da bude manje stranica i da bude sve koliko tolko razumljivo svima :)
Svi koji su željni pomoći i koji su za ovu akciju neka mi samo potvrde PP "da" ili "ne" ako je "ne" volio bi obrazloženje pa se možda nekako i dogovorimo.
Hvala unaprijed
Aj reci kako bih ti ja mogao pomoći u brisanju postova? Ličim li ti ja na moda? Sve je na tebi,predlažem da subotnje jutro odvojiš na brisanje pitanja,a to pitanje staviš u post na koje je pitanje odgovoreno !
Ako je netko novi u WoW-u,stvarno neznam zašto bi ga jebalo listanje stranica.Što se tiče vodiča,eno imaš tamo dolje moj topic "Kaciga guide za početnike",pa editiraj post i stavi stvari koje ti se sviđaju.
/discuss
kada rogue dobiva deadly poison i to?
Imaš quest koji počinje na 20 levelu,a kojeg pokupiš kod rogue trenera.Tamo naučiš raditi otrove koje stavljaš na oružje :)= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
I ako ćemo sva pitanja postavljati kod class temama,onda ova tema nema smisla,u class temama bi se po meni trebalo raspravljati o buildovima,iskustvima...
kada sam lvl 49 di da idem levelupati
alliance sam
trenutno sam u blasted lands
49?
felwood
kako da povecam locpicking skill?
kradi kutije od humanoida, imaš onaj pickpocket jel tako, i kada grindaš, grindaj na humanoidima, oni ti jedino daju locked boxeve, naravno da bi je dobio moraš bit u stealthu i onda pickpocket, prije nego kaj se počneš borit, ali ako ti je kao slab lockpicking skill imaš tamo kad Ratcheta, desno, su ti kao oni brodovi, e na njima imaš 3 zaključane kutije koje se jako brzo spamaju, to ti je inaće za vježbu do nekog lvl-a
negdje do 150 se moze tamo kod brodova kod Ratcheta dici lockpicking
ok hvala ja po hillsbradima krao one kutijice što traže na lvl 1 i onda pickao,idem sad za ratchet :D