lijepo je kad dobivaš skupe darove... :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Printable View
lijepo je kad dobivaš skupe darove... :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, kada bi dobio.... ne dobivam nista, samo za bozic i rođendan.= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
e ovo bode oči. ne zaključuj tako napamet, nemamo svi isto mišljenje. npr meni je vc puno puno draži od sa :wink:= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
sa mi je bio dosta promašen tematski, i nisu mi se sviđale one wannabe rpg kerefeke
Da tocno... meni je bilo tak kak sam napisao
A meni se pak nije sviđao vc, pgotovo zbog onih glupih rupa u igri kad nemaš kaj za delat, i sam se voziš okolo skupljajući lovu da kušpiš neke buisnise kako bi mogao nastavit dalje igrat, a to ti nitko i ne kaže...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
that's the whole point. 100 ljudi 100 ćudi :)
Nijedan GTA više neće ponudit ono što je ponudio VC. To su bile 80-te na 2 CD-a. Atmosferom, okolinom, pa i pričom. Ja ipak radije igram SA jer me je živcirao sustav ciljanja u VC-u, a volim vidjeti ruralni prostor u GTA-u.
upravo to, to si odlično rekao...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja nisam 80's man :D
Ti si... white gangsta http://i111.photobucket.com/albums/n...eadbangGif.gif= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
De nisam ti ja IgGy :D :pray:
Kolko cujem dovest ce na trziste i collectors edition gta 4 , koje ja naravno must have !!!
imao sam priliku malo zaigrati gta 4 na xboxu, imam mali dojam da ce briljirati na kompjutoru a ne na konzoli gdje nemos pucat da valja
collector's edition - kupit cu ga, ovisi kakve goodiese dobijem
A dok ne izađe, zabavljajmo se urnebesnim filmićima kakvi se mogu naći na JubiTo-u kao npr. GTA4-Bloopers, Glitches and Silly Stuff:
IJQW7UgQmgI
Da, a mislim da ce broj nbugova( kojih skoro pa nema ) smanjiti.... a grafika ce biti bolja!!! JEY!! :D :D
P.S. Filmici idu ovdje.
ja bi neoxa za moderatora ovog foruma
Volim te :oops: :D= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Paaaa, prijave su otvorene. :wink:= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
viewtopic.php?f=13&t=26763
Povlasten sam , ali je rider vise zasluzio ....= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
A ja sam reko da ocu jos nekog uz sebe.
Voteva ionako ce biti vecih promjena uskoro.
A sad back ontopic :wink:
Ma to je sve isto samo je drugacija etiketa na kutiji.
Al to i nece biti bas jeftino, kolko sam cuo...
Da ali dobiješ ja mislim s njom i torbu, privjesak za ključeve i slične stvari.
Da. Dobijes to sa slike, CD sa soundtrackom, neke neobjavljene slike dok su pravili igre i kojekaki dodatni sadrzaj.
Zar se to ne isplati ? Mislim zar ne bi bilo lijepo imati collectors edition najocekivanije igre godine ?
Ako imas para i srca onda se isplati.
U americi navodno kosta $89.99.
To je oko 500kn.
Da, to je oko 100 kn previse..... :( A nista , onda cu kupiti obicno.
Ja imam para, ali ne znam hoće li mi uopće raditi.
Nedavno sam nabavio novi proc (Athlon 64 dual core), mojih 1GB rama bi bilo ok, valjda, a grafička je najslabija točka: nVidia 8400gs, ali tko zna, možda bude dovoljna.
Yeah, sutra izlazi na vele trziste, k nama dolazi za 3-4 dana, ali inace, YEAh!!!!!! :D :friends:
Sutra??
Odgođen je za 2. prosinca.
Pls reci da sam u krivu :D
Valjda, mislim, meni bi pasalo da sutra izadje na trziste...... mislim da izlati 2 prosinca za americko trziste, a u europu dolazi sutra.... valjda :(