I to što ispali neće ti skinuti 1000+ hp-a!= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Osim ako je stun pa te zatuče dok si stunan!
Printable View
I to što ispali neće ti skinuti 1000+ hp-a!= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Osim ako je stun pa te zatuče dok si stunan!
kako ce on tocno pogoditi koga ce stunati ako vidi 3 iste xD (osim ako je aoe stun)= Citat =:
Izvorno postao Frky
MH!= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Koliko ja znam mh tu nepomaze xd
pa s mhom mos vidjet invs,iluzije,cijelu mapu itd
S mh (map hack, jel') vidiš sve jedinice na mapi pa tako i nevidljive, ali iluzije nemoš raspoznati jer ne "poplave"! Koliko ja znam!
ja znam da možeš a i ako očeš pošaljem ti ss kada uhvatim phantom lancera sa mh i pun k*r*c iluzija= Citat =:
Izvorno postao Frky
Aha, koristiš map hack!
Nisi u redu!
:D
Nisam znao da se vide iluzije jer nekoristim map hack.....
To sam pretpostavio jer sam mislio da map hack djeluje kao da sve vidiš i da imaš gem!
e naucio sam denyat :D
teone šta si mislio s tim "kolko on noobova i newbiea nađe"? lol ipak su oni moja razina xD
što se tiče rikija dobar je, ali mi je žohar nekako draži, a posebno mi je drag mana burn :D , ulty mi je također dobar, i ima stun... također su mu i atributi vrlo balansirani, pa može imati dosta hpa i uz onaj frost armor(il kak se zove) mogu dugo durat ako bude veća makljaža :D
hvala na pomoči za rikija, a jel zna neko s nerubom?
Nerubu na početku napraviš dagon i perverziju! Ulti, stun, mana burn i dagon pwna! Kasnije si napraviš neke dmg iteme i butterfly!= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
tesko da mozes naucit denyat... denayanje i last hittanje je skill koji se usavrsava cijelu dota karijeru, i za sada, (barem po mojim saznanjima) ga niko nije usavrsio... nije sve samo u tome da udaris kripa dok je low hp... ma ne da mi se pisat, idem lotr-e gledat,... :D
a takav deny.... to nemrem skuzit... ja mislio za towere lol
rofl
idem sad igrat, odsad imam novu tehniku... upaljen ggc window, upaljen War3 i upaljen browsera s ovim topicom otvorenim :D then they can't match with assassin argh they're no match for me
Hmm, ocito nisi skuzio sta je uopce deny...
Deny znaci da ubijes nekog na svojoj strani kako bi protivnika denyao (sto znaci uskratio) golda i experienca.
Mozes denyat creepove (kad im je hp ispod 50%), tornjeve (kad im je hp <100), te cak allied heroje (kad imaju malo hpa i damage over time na sebi, tipa poison...)
A last hit je tehnika da u jednom, zavrsnom udarcu ubijes creepa...
Znaci da bi dobro denyao moras dobro znat last hittat, tj. procijenit da li imas dovoljan dmg da iz jednog udarca dovrsis creepa...
Koliko haxora wowowow :)
Al dosta o mh-u, ajmo malo o meniiiiii xd Strogo zabranjeno favoriziranje cheatova na ovom forumu, dakle haxori, morate se negdje drugdje nachi ^^
Joj sto ih mrzim ...
Igram jucer jednu partiju, uzmem si Rikia...
I pazi ovo dodjem na 6lv i Nevermore koji je bio sa mnom u laneu stane tocno kraj mene dok sam bio nevidljiv (malo sam dosao blize njegovim creepovima).. i mislim si valjda je slucajno jer sam ipak "na njegovoj strani" lanea, no to se ponavljalo malo cesce i motao se oko mene (sva sreca Riki nije auto attackao), pa pomislio mozda ima MH...
To sam testirao tako da sam ostao malo duze bez svojih creepova no nisam privukao njegove (nema sentry ni gema), znaci MH ili cista slucajnost.
Ostavivsi to na slucajnosti i ne provjeravavsi dalje match se nastavio.
I uglavnom, isao sam gangat nekog lika, lijepo ga ubijem no ostalo mi malo hpa... i tako dok sam ja nevidljiv naidje Nevermore i opali onaj svoj spell tocno na mene (koj se manualno aima).. i ubije me.
Mislim si, pa ajde valjda je pretpostavio gdje cu bit.
No to se ponavljalo tolkom preciznoscu da nisam mogao vjerovati, ne pored mene vec tocno na mene gdje sam.
Opskrbio se Sentryima i potrazio da nemaju oni mozda postavljene, nisu imali a i niko im nije nosio gem.
I da bi potvrdio Map Hack, ubio me u mojoj bazi (jer smo gubili, ja lv 11 riki a ostali lv 16+...) kirurskom preciznoscu castanja onog spella iako sam nevidljiv bio...
Ma katastrofa, treba ih sve postrijeljat (steta nisam imao opciju uzet replay na kraju matcha :S)
oftopik al ovdje ce mi neko odgovorit na vrijeme:
imam problem nece da mi se konekta na eurobetlnet. imam 1.21a, imam sve sto treba, danas sam instalo wc3 nakon nekog vremena i jednosatvno nece da se konekta... prije je moglo..
e sad može biti milju razloga...
Pogledaj možda jel ti Firewall ne dopušta war3 da se connecta...
firewall sam iskljucio... i dalje nece... imam najnoviji 1.21a instalan i ono za PvPGN.. sta mislis dal da skinem onaj univerzal patch pa da pokusam sa njim?
hvala svima na pomoci...
sad sam maloprije igro najdebilniju partiju dosada... tesko za opisati, tako debilan team nisam imao....
i koja je poanta drugog dijela posta? :|= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
who cares uostalom?
nhf...
nikakva napiso sam da nebude spam...
[quote=Karlo_from_Bjelovar]i koja je poanta drugog dijela posta? :|= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":32s3rgou
who cares uostalom?
nhf...[/quote:32s3rgou]ti si leaver tak da mos stfu ok?uglavnom PANDE FTW nema jacih/cuter heroja
Vidim avg josh se drzish pwnzor soba tipa cro dota room, eu dota room 19 , pinoy only 245 te sheme xD
[quote=AVGstar]ti si leaver tak da mos stfu ok?uglavnom PANDE FTW nema jacih/cuter heroja[/quote:1zf7qvke]= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ko ti je reko da sam liver? niggaxxx? zato sto sam prije toga reko da cu livat i host mi je reko da mogu livat zato sto mi je spikalo pun kur** a ja ne zelim trosit zivce na jebenu igru.
eee, mozda je to zato sto sam napiso da si najveci nolifer kojeg znam? :D
(no hard feelings... :wink: )
kojeg heroja i sta da uradim protiv atropsa i njegove zadnje magije???
moj jaran uzme atropsa a moj drugi razora. Atrops mi iskoristi zadnju magiju a razor me udara i ne mogu im nista.
I kad je atropsova zadnja magija skroz razvijena preko 1500 damage i ja se ne mogu ni razvit kad su tako jaki
kupi linken's sfere (tak nes)... :wink: kao nekakva plava kugla... on ti je u lvl 3 ili u lvl 4 shopu... :wink:
zanm tu kuglu
ali on blokira samo prvu magiju koja se iskoristi u minuti.
on mi moze iskoristit onu sto me uspavljuje pa onda zadnju
atropsova zadnja magija je jedino zajebana zato sto ja nemogu napadati ni micati se a mene njegovi suigraci mogu
Poboljsali su Linken's, sad bloka svakih 40s, iznenadio bi se kako dobro dodje i onaj stariji sta svake minute bloka.
@ Karlo: Linken's je 3lv shop
HAHAHAHAHHA ja sam najveci nolifer hahah si se ikad vidio,na svakom si forumu kojeg ja znam i imas 400+postova i na ono cro dota forumu otvaras topic tipa ja sam glavni spamer i nece mene noobovi spameri sticu u broju posta HAHAHAHAHAHAHAHAHA btw di si to napiso da sam najveci no lifer
@sys ma kad feedam u hlr1 dodem se malo izivljavat u eu room xxx il u pro 4v4 cro room jbga nisam dovoljno pro :'( i btw ja mislim da dota bez moda em ne postoji!!!
btw.atroposova ulta se nemoze blokat zzzzz jedini nacin je quick killing tipa na s dagonom il neko s iluzijama tipa naga siren