-
Re: fallout 3......iscekivanje
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
U Falloutu 3 nema ništa, apsolutno ništa novo, sve je već viđeno, bilo u prošlim Fallout igrama, ili u nekoj drugoj igri.
Nitko ni ne traži 2D igru..
Bethesda Fallout fanovima nije udovoljila uopće..Oblivion fanovima? :friends:
A ak netko spada i u jedno i u drugo?
Inače meni je morrowind bio legendarna igra, kada je došao oblivion igrao sam i njega, i nije mi bio bog zna koliko lošiji od morrowinda. Tako da se nadam da će isto biti i sa falloutom.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Inače meni je morrowind bio legendarna igra, kada je došao oblivion igrao sam i njega, i nije mi bio bog zna koliko lošiji od morrowinda. Tako da se nadam da će isto biti i sa falloutom.
oblivion nije ni meni loš, ali stavljanje Morrowinda i Obliviona u istu rečenicu je bogohuljenje.... morrowind >>>> oblivion... :killyou:
-
Ono što sam podebljao samo dokazuje da su tu recenziju pisali nacisti...
-
Neznam cemu opce ove sve rasprave kad igru jos nitko nije igrao. Jedno je sada pricat, a drugo nakon sto probas igru...Zapravo tu svi samo nagađamo prema nekakvim gameplay videima sa konzola ako se ne varam...Možda bu to na pc-u bas iznadprosjecno dobra igra. Možda se fakat iznenadimo...
-
Mene nekak u oko bode sustav borbe. Naime, fps-style mi se čini nekak traljavim i neefektivnim )moraš x motaka ispalit da mob krepa), dok mi je s druge sztrane vats malo pre usporen, tj glupo mi je to što se one kill sekvence ne mogu isključiti, a to samo usporava igru...
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Mene nekak u oko bode sustav borbe. Naime, fps-style mi se čini nekak traljavim i neefektivnim )moraš x motaka ispalit da mob krepa), dok mi je s druge sztrane vats malo pre usporen, tj glupo mi je to što se one kill sekvence ne mogu isključiti, a to samo usporava igru...
kao sto rekoh mislim da su svi ti gameplay traileri na netu oni s konzola. A dobro je poznato kak je traljavo igrat fps na konzoli...vjerujem da bu na pc-u to puno bolje
-
iow2X93v3t0
Ovo morate cuti! :)
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
iow2X93v3t0
:pray: :pray: :pray:
hvalim te bože da je netko to rekao! :bravo:
kako nekome kada mu ovako otkine ruku i ovako naprve pucačinu može biti loše
o777huS8 ... re=related
Priznajem fallout je bio sve samo ne pucačina ali kao što je čovjek rekao nemožete imati stalno jednu teistu igru...dosadi sa vremenom a i fallout je imao tako savršenu priču da napravi 3D svijet za fps da se jednsotavno :toilet:
a i vidim da je fallout 3 došao za Xbox360
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
iow2X93v3t0
koji retard
-
= Citat =:
Izvorno postao GeForce
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
iow2X93v3t0
:pray: :pray: :pray:
hvalim te bože da je netko to rekao! :bravo:
kako nekome kada mu ovako otkine ruku i ovako naprve pucačinu može biti loše
o777huS8 ... re=related
Priznajem fallout je bio sve samo ne pucačina ali kao što je čovjek rekao nemožete imati stalno jednu teistu igru...dosadi sa vremenom a i fallout je imao tako savršenu priču da napravi 3D svijet za fps da se jednsotavno :toilet:
a i vidim da je fallout 3 došao za Xbox360
Ikada cuo za Soldier Of Fortune Payback?Normalno da igra može biti loša...a ovaj lik očito ima downdrow sindrom( :) )...
-
Neznam da li je netko postao ali igra je na x360 dobila 10/10 linkS.Izgleda obečavajuće za sada.
-
koliko ce zahtjevna bit igra, minimalna konfa?
-
Navodno ide na max sa 9600gt u ogromnim rezama , i to bez trzanja.
Nešto slično kao oblivion.
Impresivno , a opet ne previše zahtijevno.
-
= Citat =:
Izvorno postao vex
odlicno, naime gledao sam neke HD gameplay trailere gdje sam naprosto bio odusevljen grafikom koja mi se cinila prezahtjevnom... onda cu je vjerojatno moci vrtit na high detaljima
-
Obrati pozornost na navodno.
Nisam siguran u to što sam napisao , pročitao sam to negdje , ne znam točno gdje...
-
= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
= Citat =:
Izvorno postao vex
odlicno, naime gledao sam neke HD gameplay trailere gdje sam naprosto bio odusevljen grafikom koja mi se cinila prezahtjevnom... onda cu je vjerojatno moci vrtit na high detaljima
Nisam baš siguran koja je tvoja definicija dobre grafike, ali meni Fallout 3 nije baš kvaliteta.
-
mislim da je fallout više orijentiran na postapokaliptičnu atmosferu a ne toliko na grafiku.
-
a kog briga za grafiku u fallout serijalu...
-
Kad smo vec kod grafike...izgleda da prema prvim recenzijama s PS3-a igra izgleda znatno losije nego li na PC-u(xbox 360 verzija je nesto bolja, ali ne opet bolja od PC-a). Evo link
Neznam, kak mi se cini PC verzija bu bolja i na ostalim segmentima...
-
ja računam sa high detaljima u ovoj igri.
-
-
od ove igre ne očekujem da nadmaši dvicu,ali definitivno očekujem da me zabavlja odeđeno vrijeme(barem pola godine)...
-
Namjera niti nije da nadmasi dvicu, ovo je sasvim drugaciji pogled igranja iako je koncept isti...nekima ce sisat dvicu, nekima ne...nisam neki poseban fan fallouta, igrao sam i jedinicu i dvojku kad su izasle al ovo bas s gustom cekam...stoga se moramo samo naoruzat strpljenjem do iduceg tjedna i onda gaaaaming :D
da, stvarno je zanimljivo....
-
ja jedva cekam igru i ocekujem da se zabavim najmanje jedno 2-3 mjeseca...lijepo mi je presla prva runda kolokvija ovaj tjedan, sad sam miran do 12 mjeseca, pa bit ce vremena, hehe
-
Mali offtopic,jel mogu igrati Fallout 2 a da ne odigram Fallout 1,nikad nisam igrao niti jedan Fallout,a jedinica mi se neda igrat,jel se prica bas nastavlja na
dvojku?
-
mozes, al ti neke fore nece bit jasne. ja sam igrao do sad samo dvojku i bilo mi je uber, odigraj i ti.
-
Kad ovo dođe ne izlazim iz kuće. Jedna stvar me uuuuuuuužasno muči... igrati kao FPS/TPS ili pomoću VAT sustava? :P
-
Da igraš samo s VATSom bi crko od dosade nakon sat vremena. Igra je zamišljena da se to kombinira, real time i VATS.
-
Ali mozes igrat samo se jednim ili samo sa drugim pretpostavljam...iako je, naravno zamisljena da se kombinira pa cu tak i igrat, inace bi krepao od dosade :D
-
Pa koliko sam ja vidio u gameplay trailerima, VAT nije toliko spor, a opet je dosta bolji od TPS ili FPS pristupa, vidjeti ćemo kada dođe.