Nova majstorija napadaca Juventusa.
:)
Printable View
Nova majstorija napadaca Juventusa.
:)
Prije 6 godina...
Fantastična asistencija Xavija.
joj da uvedu normalne doping kontrole od altetskih komisija u nogomet, bilo bi veselo :D
Broj 20 za 20. titulu :thumbs2:
Nema mu ravna među napadačima. :pray:
Još 160kn od te utakmice na kladionici, taman :)
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/g- ... nak-543189
Baš ono što je trebalo Dortmundu pred Real...
Možda će (nedaj Bog) motivirati Gotzea da se oprosti od svojih navijača sa najbolje dvije utakmice u karijeri. Ali nekako je čudna odluka da se objavi sada.
Šteta je to, al valjda ga nisu mogli zadržati.
Pisalo je da je sam htio otići. Ak im ukradu i Lewandowskog i Gundogana, to će biti katastrofa za njihove ambicije.
Katastrofa i za samu ligu. Napokon se pojavi kakav takav konkurent i odmah ga očerupaju. Upravo iz tog razloga mrzim Bayern, stalno to rade, a "konkurencija" je jednostavno nemoćna da zadrži najbolje igrače. I Draxler iz Schalkea je blizu potpisa. Kako je krenulo, iduće prvenstvo se neće morati ni igrati.
Baš smo o tome raspravljali na Bug forumu. Ako Guardiola ne uzme LP slijedeće godine, bit će veliki promašaj jer bi se ovi trebali prošetati do prvenstva i kupa s pola gasa.
A mogli su to dogovarati na kraju sezone, dobro možda su se bojali da će netko reagirati prije njih, al iopet nisu morali objaviti bar dok se ne odigraju polufinala. I njima je valjda u interesu da Dortmund prođe u finale, a ovo bi moglo imat nekog utjecaja na njih.
Iskreno i meni je čudno. Nekako bih očekivao da će lakše protiv Borussije u finalu. Dogovor između klubova je bio da se čeka kraj sezone za objavu, a Bayern je objavio prije. Tak sam bar pročitao.
Ako Dortmund i prođe u finale, Gotze će biti u istoj situaciji u kakvoj je bio sadašnji trener Bayerna dok je vodio Leverkusen i kada se borio za mjesto u ligi prvaka. Mogao je izbaciti Bayerna iz top 3, u međuvremenu mu je prišao njihov predsjednik i dogovorio transfer na kraju sezone i time ga stavio u položaj gdje je praktički mogao birati između Leverkusena u ligi prvaka i Bayerna (njegovog budućeg posla) u europskoj ligi. U međusobnoj utakmici Leverkusen je odigrao ispod razine i uvjerljivo izgubio s 4 ili 5 razlike amaterski primljenim golovima i autogolovima. Ne znam u kojoj se to jakoj ligi konstantno ponavljaju takvi scenariji. Al' bitno da predsjednik Bayerna sere po konkurentnosti primere, a bundesliga ovakvim potezima postaje ono što je današnja škotska liga. Smijurija, stvarno nepodnošljiv klub.
Moram priznat da su i meni malo pali u očima sad, iako mislim da bi čak Goetze bia posebno nabrijan kad bi prošli u finale i tamo dočekali Bayern sad, al suvišno je opće o tome raspravljati. Šta je najgore ta cijena mi je nekako preniska za takvog igrača, kad se uzme u obzir koliko je plaćen recimo Moura, al to je već druga stvar. Jasno mi je da igrač želi ići u snažniji klub i sve, al trebalo bi to nekako regulirati da liga ne ispašta, al iopet njemci svi posluju financijski pozitivno pa ih nemoš s te strane napadati posle ovakvih transfera.
Deutschland über alles.
Potpuno izjebani. Ništa zato, kupit će još 5 veznjaka i Neymara.
Jesu, al iopet zapanjujuči broj sudačkih grešaka, ovo je sad već prestalo biti smiješno.
Najgore je kad ti suci zabiju 4 gola.
Cek, 2. gol bayerna je iz zaledja, 3. gol je faul da se iz svemira vidi. 1. gol ajde, ovaj je spustio alvesa da bi glavom asistirao, to razumijem da sudac nije vidio, ali brate mili ova 2 gola su poklonjena...
Nadam se samo da će Mourinho pronaći odgovor za Bayern.
barca nije akciju jednu jedinu slozila... kako su mislili pobjediti?
Bez Messija - nikako.
A ja mislio da je Juve lose odigrao protiv Bayerna :rotfl:
Citiram komentatora:"Tri puta su igraci Barcelone veceras igrali rukom u svom sesnaestercu i MOZDA je tu Bayern ostecen" :thumbs2:
Messi je najbolji igrac svih vremena. Tu nema znaka pitanja.
Al i sav oni rukomet u Barcinom šesnaesteracu koji niko nije vidia, ma užas. Bayern je bia bolji i razbia ih je, al ove sudačke greške nikome ne tribaju.
Meni prvi gol izgleda čist, drugi je očito zaleđe, treći prekršaj, četvrti nisan vidia.
Gotovo je. Bayern je prvak.
Xero nemoj prenagliti, prvo, barca je sposobna uvaljati 3 gola u prvom poluvremenu kod sebe doma, drugo, mourinho je mourinho, vec je pobjedio bayern
Puno ljudi je pobjedilo Bayern, ali ne ovaj Bayern.
Vrime će pokazat.
jedna lasta ne cini proljece